CyanogenMod objavio posljednji Android 4.3 bazirani ROM, CM 10.2.0

CyanogenMod objavio posljednji Android 4.3 bazirani ROM, CM 10.2.0

CyanogenMod je objavio posljednji Android 4.3 bazirani ROM, CM 10.2.0, koji označava kraj jedne ere. Tvrtka je jučer na blogu objavila da nakon lansiranja Android 4.4 KitKat sustava, jedino što ima smisla je da se CyanogenMod usmjeri prema nekim većim i boljim stvarima.

Iako će CyanogenMod usmjeriti sve svoje napore prema Android 4.4 baziranom CM 11 ROM-u, oni ne će napustiti CM 10.2.0, te će i dalje za taj ROM izdavati hitne i sigurnosne zakrpe. Svi korisnici CM 10.2.0 ROM-a moći će svoje uređaje redovito nadograđivati svaki puta kada neka novost bude dostupna. Kako CyanogenMod nastavlja raditi na kodu CM 11 ROM -a, on će biti dostupan za sve više i više uređaja, tako da korisnici koji još uvijek imaju CM 10.2.0 ne moraju biti zabrinuti jer bi njihov uređaj uskoro mogao biti podržan.

S nedavno predstavljenim smartphone uređajem koji dolazi u paketu s predinstaliranim CyanogenMod sustavom, Oppo N1 i tvrtka aludiraju na novog hardverskog partnera, te se stvari za CyanogenMod zapravo tek zahuktavaju.