Croatia osiguranje nagrađuje IT profesionalce

Croatia osiguranje nagrađuje IT profesionalce

Kao jedna od najbrže rastućih industrija današnjice IT je nezaobilazan dio unaprjeđenja društva i funkcioniranja općeg poslovanja, a Croatia osiguranje kao tržišni i digitalni lider je toga itekako svjesno. Zato je u suradnji s BIRD incubatorom pokrenulo poslovni izazov pod nazivom DATA CHALLENGE Segmentacija tržišta osiguranja, namijenjen mladim talentima.

Svi oni koji znaju kako ponuditi kreativno rješenje i razmišljati izvan dobro poznatih okvira, ulaze u borbu za vrijedne nagrade i nastavak suradnje s Croatia osiguranjem, dok će prva tri najbolja rješenja osvojiti vrijedne novčane nagrade ukupnog iznosa 50.000 kuna.

Prijave traju do 18. listopada, a moguće su putem linka, a sami challenge će krenuti 20. listopada i trajati do 8 tjedana.

Vrijedne nagrade za najkreativnije zaljubljenike u IT industriju

Najnoviji natječaj namijenjen je timovima IT studenata, ali i svim zainteresiranim start-up kompanijama koje žele ponuditi i predstaviti svoja inovativna IT rješenja. Na DATA CHALLENGE poslovnom izazovu svi će prijavljeni imati priliku raditi na konkretnim i stvarnim poslovnim rješenjima, a u tome će im pomagati stručni i iskusni mentori.

Oni najuspješniji mogu računati i na nastavak suradnje s Croatia osiguranjem ako njihovo IT rješenje bude među boljima. Osim što je prijava na ovaj natječaj prilika za profesionalni rast i razvoj, talentiranim IT studentima ona može poslužiti i kao temelj i ideja za pisanje završnog, diplomskog ili pak nekog drugog znanstvenog rada. Zainteresirane će dodatno motivirati i nagrada za prvo mjesto u iznosu od 30.000 kuna.

Umjetna inteligencija kao temelj za razvoj pametnih rješenja

Glavni cilj i ideja ovog izazova je kreiranje alata za što precizniju segmentaciju tržišta koji bi osigurao detaljnu analizu tržišta po različitim kategorijama. Taj bi alat trebao ne samo klasificirati korisnike i podatke u kategorije već i analizirati osobine, potrebe i želje tržišnih niša koje su važne za poslovanje Croatia osiguranja. Natječaj izvlači ono najbolje od stručnjaka za IT koji za rješavanje ovog zadatka i kreiranje inovativnih rješenja moraju vješto baratati teorijom i praksom strojnog učenja (machine learning) i dobro poznavati zakonitosti umjetne inteligencije.

Idealni kandidati za prijavu trebaju imati razvijene IT vještine i znanja, ali i biti ukorak s najnovijim trendovima. Njima nije problem razmišljati izvan okvira kako bi baš svaki put ponudili kreativno i revolucionarno rješenje. Prijavljeni se mogu koristiti internim i eksternim bazama podataka, kao i prostorijama BIRD incubatora gdje mogu dobiti i profesionalnu pomoć i korisne savjete eksperata i mentora koji dobro poznaju tehnološke trendove i IT aktualnosti.

Posjetite web stranicu BIRD incubatora, saznajte sve o natječaju i prijavite se.

Još iz kategorije

Aplikacija Moovit postala Huaweijev službeni partner za gradsku mobilnost

Aplikacija Moovit postala Huaweijev službeni partner za gradsku mobilnost

21.10.2021.

Huawei je objavio kako je odabrao Moovit, aplikaciju broj jedan za gradsku mobilnost u vlasništvu tvrtke Intel, za svog službenog partnera koji će gostima događanja pomoći da da sigurno pristignu u kongresni centar Mess Wien, gdje će Huawei predstaviti najnoviji uređaj iz Huawei nova serije pametnih telefona.

Prosječna plaća nastavila rasti, u Zagrebu je prešla granicu od 8.000 kuna

Prosječna plaća nastavila rasti, u Zagrebu je prešla granicu od 8.000 kuna

20.10.2021.

Prema podacima servisa MojaPlaća, u trećem kvartalu 2021. godine prosječna mjesečna neto plaća (s uključenim dodacima na plaću) u Hrvatskoj je iznosila 7.237 kuna, što je 7% više nego u istom kvartalu prethodne godine te 1% više nego u prethodnom kvartalu 2021. godine.

Minecraft je malwareom najinficiranija igra na tržištu s 228 tisuća zaraženih korisnika

Minecraft je malwareom najinficiranija igra na tržištu s 228 tisuća zaraženih korisnika

19.10.2021.

Industrija videoigara procvala je tijekom pandemije koronavirusa jer su ljudi više no ikad prije bili zatvoreni u svojim domovima i trebali su neku razonodu. Naravno, takva situacija motivirala je hakere da se angažiraju pa “udare” jače no ikad kako bi iskoristili tako nešto.