Combis osnažio partnersku mrežu i menadžment tim

Combis osnažio partnersku mrežu i menadžment tim

Regionalni sistem integrator Combis postao je jedini partner tvrtke Sumetzberger GmBH iz Beča za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije, čime je unaprijedio svoju ponudu inovativnih sustava cijevne pošte.

Austrijska tvrtka Sumetzberger GmBH proizvodi cijevnu poštu od 1961. godine te je jedan od lidera u segmentu pružanja sustava za prijenos bioloških uzoraka u bolnicama, kao i sustava za prijenos novca i papira u bankarskom i maloprodajnom sektoru. Sa svojim patentima i rješenjima vodeći je inovator na području cijevne pošte, što je potvrdila i nagrada Mercur 2012 koju već 25 godina Federalna gospodarska komora u Beču dodjeljuje najinovativnijim tvrtkama, a koju je tvrtka Sumetzberger GmBH dobila za razvoj vlastitog sustava za automatsku isporuku.

Projekti implementacije sustava cijevne pošte važan su dio poslovanja Combisovog Sektora mrežne infrastrukture i povezivanja, čiji je direktor nedavno postao Marko Galac. „Dobro je poznato kako je mrežno povezivanje temelj svake infrastrukture te kao takvo predstavlja najdugoročniju investiciju u području informatičko-komunikacijskih sustava. Combis ima visoko profiliran tim za isporuku i najzahtjevnijih projekata mrežnog povezivanja te mi je čast i zadovoljstvo voditi ga prema nadolazećim projektima“, rekao je Galac koji iza sebe ima više od 15 godina iskustva na različitim pozicijama vezanim uz segment mrežnog povezivanja.

„Sa zadovoljstvom mogu potvrditi kako su inovativna rješenja našeg novog partnera prepoznata i od strane korisnika koji su već iskazali interes za navedena rješenja“, otkrio je Galac. Kao direktor Sektora mrežne infrastrukture i povezivanja u Combisu, Marko Galac će biti odgovaran za unapređenje poslovanja sektora, istraživanje novih potencijalnih tržišta te cjelokupnu izradu i provedbu planova sektora. Combis danas zapošljava više od 360 zaposlenika u Hrvatskoj i regiji.