Combis nagrađen na Cisco Partner Summitu 2013

Combis nagrađen na Cisco Partner Summitu 2013

Regionalni sistem integrator Combis je povodom godišnje globalne partnerske konferencije tvrtke Cisco Systems koja je u lipnju održana u Bostonu, nagrađen kao partner godine za izvrsnost u arhitekturi u kategoriji složenih rješenja za pružatelje usluga. Combis je nagradu odnio u konkurenciji 79 zemalja s područja središnje EMEAR regije koja uključuje zemlje s teritorija Europe, Bliskog Istoka, Afrike i Rusije.

"Ponosni smo na ovu nagradu, ne samo zato što je riječ o priznanju tvrtke iznimnog ugleda i neprikosnovenog autoriteta kada su u pitanju inovativna komunikacijska rješenja, već i stoga što su vrednovana postignuća iz područja implementacije kompleksnih rješenja za pružatelje usluga - segmenta koje intenzivno razvijamo, a ova nagrada dodatna je potvrda da idemo u dobrom smjeru“, izjavio je Juraj Markotić, direktor Combisovog Sektora IP komunikacija.

Nagrada je priznanje za poslovna postignuća Combisa tijekom godine dana u području dizajna i implementacije složenih rješenja za pružatelje usluga, pri čemu su korištene Cisco Systems tehnologije.

„Ulazimo u trinaestu godinu međusobne uspješne suradnje s tvrtkom Cisco Systems, a s Gold Partner certifikatom, sedam specijalizacija, ATP (Authorized Technology Provider) statusom, više od 20 Cisco certificiranih djelatnika te preko 150 projekata godišnje koji uključuju barem neku od Cisco tehnologija, Combis se dokazao kao ozbiljan partner koji može oplemeniti tehnološka rješenja dodanom vrijednošću. Cisco Systems to prepoznaje, a recentni dokaz je i spomenuta nagrada koju smo dobili u ozbiljnoj konkurenciji“, istaknuo je Markotić.