CES 2018: AOC predstavio svoj globalni eSport sponzorski program udružujući se s G2 Esports

CES 2018: AOC predstavio svoj globalni eSport sponzorski program udružujući se s G2 Esports

Foto: AOC

Tajvanska tvrtka AOC predstavila je svoj globalni eSport sponzorski program udružujući se s G2 Esportsom – jednom od najpopularnijih eSports organizacija na svijetu.

“Iznimno smo ponosni na naše novo partnerstvo s G2 Esports organizacijom. Suradnja s vrhunskim eSports timovima inspirira nas tako da još više razmišljamo o dizajnu proizvoda i pomaže nam prepoznati koje bi značajke najviše odgovarale određenom žanru ili naslovu. G2 pruža vrhunske objekte za treniranje i izvrsne uvjete za svoje igrače, a mi se radujemo ispunjenju tih standarda s našom vrhunskom AGON igraćom serijom.“, izjavio je Stefan Sommer, direktor marketinga i voditelj poslovanja AOC-a.

AOC će opremati G2 objekte za treniranje s monitorima AOC AG251FZ koji imaju stopu osvježavanja od 240 Hertz-a i 1 ms ulaznog kašnjenja.

G2 Esports poznat je po mnogim uspjesima na međunarodnim turnirima i ligama, sastavljanju timova za igre kao što su League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Hearthstone, PlayerUnknown’s Battlegrounds i Rocket League.

“Svatko u G2 Esports-u je izuzetno uzbuđen radi novog partnerstva s AOC-om. Uključenost profesionalnih igrača u razvoj najboljih igraćih monitora je bitna, a mi smo više nego sretni što naše svjetske zvijezde sada imaju priliku pomoći AOC-u postići savršenstvo u dizajniranju monitora. Sigurni smo da će naši novi AG251FZ monitori AGON serije s munjevitom brzinom osvježavanja biti ključni dio našeg optimalnog okruženja za trening. Znamo bolje nego itko da je talent bez napornog rada i prakse beskoristan. Nema sumnje da će nas to vjerovanje i odlučnost da budemo najbolji dovest do novih pobjeda u 2018. godini. Naši su timovi gladniji no ikada, a mi smo sretni što imamo partnere koji vjeruju u našu ambiciju i uvijek su spremni pomoći nam krenuti naprijed.“, izjavio je Carlos ‘ocelote’ Rodriguez, G2 osnivač i glavni izvršni direktor.

Sve vijesti iz svijeta video igara pratite na našem gaming portalu gameperspectives.hr

Još iz kategorije

Građani počinju više razmišljati o egzistenciji nego o epidemiji

Građani počinju više razmišljati o egzistenciji nego o epidemiji

27.05.2020. komentiraj

U trenutku kada restrikcije popuštaju, a život se polako normalizira, građani sve više brinu oko budućnosti. Bez obzira na opasnost i sveprisutnost COVID-19 virusa, građani ipak najviše strahuju od posljedica gospodarske krize (46%). Prema istraživanju, zabrinutiji smo zbog mogućeg gubitka posla (33%) nego radi potencijalne zaraze člana obitelji koronavirusom (31%), odnosno vlastitog obolijevanja (28%).

Pokreće se izbor za novu čelnu osobu Hrvatske udruge poslodavaca

Pokreće se izbor za novu čelnu osobu Hrvatske udruge poslodavaca

27.05.2020. komentiraj

Na zajedničkoj sjednici Izvršnog odbora, Nadzornog odbora i Savjeta Hrvatske udruge poslodavaca koja je održana uoči najavljene izvanredne sjednice Skupštine HUP-a, Gordana Deranja predložila je Izvršnom odboru HUP-a da se otvori nominacijski postupak izbora novog predsjednika/ce HUP-a.

INFOGRAFIKA: Windows i dalje suvereno dominira na osobnim računalima

INFOGRAFIKA: Windows i dalje suvereno dominira na osobnim računalima

27.05.2020. komentiraj

Microsoft je 4. travnja proslavio 45 godina i fascinantno je da unatoč činjenici da kompaniji nedostaje tako malo do pola stoljeća starosti, njegov softver još uvijek suvereno dominira tržištem osobnih računala.