CES 2018: AOC predstavio svoj globalni eSport sponzorski program udružujući se s G2 Esports

CES 2018: AOC predstavio svoj globalni eSport sponzorski program udružujući se s G2 Esports

Foto: AOC

Tajvanska tvrtka AOC predstavila je svoj globalni eSport sponzorski program udružujući se s G2 Esportsom – jednom od najpopularnijih eSports organizacija na svijetu.

“Iznimno smo ponosni na naše novo partnerstvo s G2 Esports organizacijom. Suradnja s vrhunskim eSports timovima inspirira nas tako da još više razmišljamo o dizajnu proizvoda i pomaže nam prepoznati koje bi značajke najviše odgovarale određenom žanru ili naslovu. G2 pruža vrhunske objekte za treniranje i izvrsne uvjete za svoje igrače, a mi se radujemo ispunjenju tih standarda s našom vrhunskom AGON igraćom serijom.“, izjavio je Stefan Sommer, direktor marketinga i voditelj poslovanja AOC-a.

AOC će opremati G2 objekte za treniranje s monitorima AOC AG251FZ koji imaju stopu osvježavanja od 240 Hertz-a i 1 ms ulaznog kašnjenja.

G2 Esports poznat je po mnogim uspjesima na međunarodnim turnirima i ligama, sastavljanju timova za igre kao što su League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Hearthstone, PlayerUnknown’s Battlegrounds i Rocket League.

“Svatko u G2 Esports-u je izuzetno uzbuđen radi novog partnerstva s AOC-om. Uključenost profesionalnih igrača u razvoj najboljih igraćih monitora je bitna, a mi smo više nego sretni što naše svjetske zvijezde sada imaju priliku pomoći AOC-u postići savršenstvo u dizajniranju monitora. Sigurni smo da će naši novi AG251FZ monitori AGON serije s munjevitom brzinom osvježavanja biti ključni dio našeg optimalnog okruženja za trening. Znamo bolje nego itko da je talent bez napornog rada i prakse beskoristan. Nema sumnje da će nas to vjerovanje i odlučnost da budemo najbolji dovest do novih pobjeda u 2018. godini. Naši su timovi gladniji no ikada, a mi smo sretni što imamo partnere koji vjeruju u našu ambiciju i uvijek su spremni pomoći nam krenuti naprijed.“, izjavio je Carlos ‘ocelote’ Rodriguez, G2 osnivač i glavni izvršni direktor.

Sve vijesti iz svijeta video igara pratite na našem gaming portalu gameperspectives.hr

Još iz kategorije

Ovog tjedna Osijek će ugostiti šesto izdanje PMIDayz

Ovog tjedna Osijek će ugostiti šesto izdanje PMIDayz

20.05.2019. komentiraj

U Osijeku se od 24. do 26. svibnja, održavaju šesti po redu PMIDayz, regionalna konferencija voditelja projekata. Događaj organiziraju udruga PMI Hrvatska i Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek.

Viber o propustima u WhatsAppu

Viber o propustima u WhatsAppu

20.05.2019. komentiraj

Pogreške i propuste konkurencije tvrtke često koriste kako bi istaknule prednosti vlastitih rješenja. Tako se po pitanju nedavnih kršenja privatnosti korisnika WhatsAppa službeno oglasio Rakuten Viber.

SAS Analytics Day održan i u Zagrebu

SAS Analytics Day održan i u Zagrebu

19.05.2019. komentiraj

Nakon Budimpešte, Beča, Bratislave, Praga i Beograda, konferencija SAS Analytics Day održana je i u Zagrebu. Na hrvatskom izdanju tog događaja okupilo se gotovo 200 sudionika.