CES 2018: AOC predstavio svoj globalni eSport sponzorski program udružujući se s G2 Esports

CES 2018: AOC predstavio svoj globalni eSport sponzorski program udružujući se s G2 Esports
AOC

Tajvanska tvrtka AOC predstavila je svoj globalni eSport sponzorski program udružujući se s G2 Esportsom - jednom od najpopularnijih eSports organizacija na svijetu.

“Iznimno smo ponosni na naše novo partnerstvo s G2 Esports organizacijom. Suradnja s vrhunskim eSports timovima inspirira nas tako da još više razmišljamo o dizajnu proizvoda i pomaže nam prepoznati koje bi značajke najviše odgovarale određenom žanru ili naslovu. G2 pruža vrhunske objekte za treniranje i izvrsne uvjete za svoje igrače, a mi se radujemo ispunjenju tih standarda s našom vrhunskom AGON igraćom serijom.“, izjavio je Stefan Sommer, direktor marketinga i voditelj poslovanja AOC-a.

AOC će opremati G2 objekte za treniranje s monitorima AOC AG251FZ koji imaju stopu osvježavanja od 240 Hertz-a i 1 ms ulaznog kašnjenja.

G2 Esports poznat je po mnogim uspjesima na međunarodnim turnirima i ligama, sastavljanju timova za igre kao što su League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Hearthstone, PlayerUnknown’s Battlegrounds i Rocket League.

“Svatko u G2 Esports-u je izuzetno uzbuđen radi novog partnerstva s AOC-om. Uključenost profesionalnih igrača u razvoj najboljih igraćih monitora je bitna, a mi smo više nego sretni što naše svjetske zvijezde sada imaju priliku pomoći AOC-u postići savršenstvo u dizajniranju monitora. Sigurni smo da će naši novi AG251FZ monitori AGON serije s munjevitom brzinom osvježavanja biti ključni dio našeg optimalnog okruženja za trening. Znamo bolje nego itko da je talent bez napornog rada i prakse beskoristan. Nema sumnje da će nas to vjerovanje i odlučnost da budemo najbolji dovest do novih pobjeda u 2018. godini. Naši su timovi gladniji no ikada, a mi smo sretni što imamo partnere koji vjeruju u našu ambiciju i uvijek su spremni pomoći nam krenuti naprijed.“, izjavio je Carlos ‘ocelote’ Rodriguez, G2 osnivač i glavni izvršni direktor.

Sve vijesti iz svijeta video igara pratite na našem gaming portalu gameperspectives.hr