CES 2015: Počinje borba protiv Apple Watcha

CES 2015: Počinje borba protiv Apple Watcha

Foto: Ilustracija

U prvom tjednu sljedeće godine održava se CES 2015 u Las Vegasu, gdje će biti i ekipa ICTbusiness.info i ICTbusiness TV-a, a kao jedna od ključnih tehnologija o kojoj će se zasigurno pričati biti će i nosivi uređaji ili  wearable dvice.  Iako se ne očekuje da bi Samsung mogao predstaviti neki važniji novitet u ovome segmentu sigurno je da će to učiniti ako ne na CES-u onda sigurno na Mobile World Congressu u Barceloni početkom ožujka.

Ono što je sada već gotovo pa sigurno je da će sljedeća godina biti borba svih protiv Applea koji bi napokon mogao predstaviti svoj iWatch. Osim pametnih satova, CES će biti obilježen i različitim pametnim narukvicama i drugom nosivim uređajima koji pomažu od vježbanja pa do zdravlja i tu bi i Bellabeat sigurno mogao predstaviti neki od svojih noviteta.

U sljedećoj godini, a dio toga bi moglo biti viđeno već na CES-u, ako ništa drugo kao priča o novim proizvodima je ono što u ovome segmentu pripremaju Google, već spomenuti Samsung, ali i Microsoft. Prema nekim očekivanja novitete u ovome segmentu baš na CES-u mogli bi predstaviti Lenovo, Motorola, Sony, LG, Pebble, ali i mnogi drugi što manji što veći proizvođači.

Svakako će CES biti zanimljiv i naporan zbog svoje ogromne površine i tisuća izlagača, ali pokazat će što nam u tehnologiji kada je riječ o nosivim uređajima donosi 2015. godina.

Još iz kategorije

Među 500 igrača s najvećom zaradom, tek je jedna žena

Među 500 igrača s najvećom zaradom, tek je jedna žena

16.09.2019. komentiraj

Video igre su na kompetitivnoj razini već nekoliko godina iznimno popularne, prvenstveno u financijskom smislu, ali među 500 igrača s najvećom zaradom, tek je jedna žena!

TV i dalje ima veliki utjecaj na ljude

TV i dalje ima veliki utjecaj na ljude

16.09.2019. komentiraj

Inovacije u TV tehnologiji i programiranju pokreću pozitivne osobne i kulturne promjene među europskim potrošačima. Pokazalo je to novo istraživanje koje je Samsung objavio na IFA 2019 sajmu. Istraživanje, započeto uoči 50. obljetnice tvrtke, također je pokazalo da je evolucija televizije, kako u smislu vrhunskog tehnološkog napretka kao što je 8K, tako i visokokvalitetnog, raznolikog sadržaja danas dostupnog, ima opipljiv utjecaj na mnoge aspekte života potrošača.

IDC: Tržište pametnih telefona iduće godine će ipak ostvariti rast

IDC: Tržište pametnih telefona iduće godine će ipak ostvariti rast

15.09.2019. komentiraj

Analitičari IDC-a prognoziraju da će sljedeće godine globalno tržište pametnih telefona porasti, što je odlično jer se tako nešto nije dogodilo tri godine zaredom!