CES 2015: Počinje borba protiv Apple Watcha

CES 2015: Počinje borba protiv Apple Watcha
Ilustracija

U prvom tjednu sljedeće godine održava se CES 2015 u Las Vegasu, gdje će biti i ekipa ICTbusiness.info i ICTbusiness TV-a, a kao jedna od ključnih tehnologija o kojoj će se zasigurno pričati biti će i nosivi uređaji ili  wearable dvice.  Iako se ne očekuje da bi Samsung mogao predstaviti neki važniji novitet u ovome segmentu sigurno je da će to učiniti ako ne na CES-u onda sigurno na Mobile World Congressu u Barceloni početkom ožujka.

Ono što je sada već gotovo pa sigurno je da će sljedeća godina biti borba svih protiv Applea koji bi napokon mogao predstaviti svoj iWatch. Osim pametnih satova, CES će biti obilježen i različitim pametnim narukvicama i drugom nosivim uređajima koji pomažu od vježbanja pa do zdravlja i tu bi i Bellabeat sigurno mogao predstaviti neki od svojih noviteta.

U sljedećoj godini, a dio toga bi moglo biti viđeno već na CES-u, ako ništa drugo kao priča o novim proizvodima je ono što u ovome segmentu pripremaju Google, već spomenuti Samsung, ali i Microsoft. Prema nekim očekivanja novitete u ovome segmentu baš na CES-u mogli bi predstaviti Lenovo, Motorola, Sony, LG, Pebble, ali i mnogi drugi što manji što veći proizvođači.

Svakako će CES biti zanimljiv i naporan zbog svoje ogromne površine i tisuća izlagača, ali pokazat će što nam u tehnologiji kada je riječ o nosivim uređajima donosi 2015. godina.