CES 2015: Ogromni prostori, čekanja u redovima...

CES 2015: Ogromni prostori, čekanja u redovima...
Damir Brkić

Danas po hrvatskom vremenu oko 19 sati službeno započinje CES 2015 u Las Vegasu. Za sve one koji su u gradu svjetla po prvi put ono što će primijetiti je da se vozači pridržavaju propisa, da su hoteli zaista ogromni, a da CES privlači novinare, analitičare, kupce, izlagače doslovno iz cijelog svijeta.

Ova galerija snimljena je netom prije službenog otvaranja sajma na novinarski dana koji je uvijek dan prije ili kako ga novinari od milja zovi „ dan D -1“.

Bili smo na pressica Sony koji je pokazao sve od novih uređaja koje ćemo nositi, do televizora, video kamera, fotoaparata, ma svega što čovjek može poželjeti. I Samsung je imao svoju pressicu koja je bila dupkom puna, sjedilo se i po podu, a dio novinarske ekipe je na jako lijepu foru izbačen van tako da su ih propustili u drugi hodnik na vrata gdje ulaska više nije bilo.

Ekipa ICTbusiness.info i ICTbusiness TV-a, koju možete vidjeti i na slikama, priprema još mnogo zanimljiva materijala kako teksta, tako i fotografija i videa. Uživajte u ovome što smo vidjeli.