Canonovi proizvodi osvojili međunarodno priznate nagrade iF Design Awards za svoj dizajn

Canonovi proizvodi osvojili međunarodno priznate nagrade iF Design Awards za svoj dizajn

Devet proizvoda tvrtke Canon Inc. ovjenčano je prestižnom nagradom 2019 iF Design Award za svoj dizajn, koju dodjeljuje iF International Forum Design GmbH. Ova je godina 25. zaredom u kojoj Canon osvaja nagrade iF Design Award.

Iz Canona poručuju kako su oduševljeni ovim priznanjem izvrsnosti svog dizajna, te da će nastaviti nuditi proizvode koji spajaju najviše razine performansi i dizajna.

Dobitnici nagrade iF Design Award 2019 u kategoriji Proizvodi:

  • kompaktni digitalni fotoaparat PowerShot G1 X Mark III
  • objektivi s pomakom uz nagib TS-E50mm f/2.8L Macro / TS-E90mm f/2.8L Macro / TS-E135mm f/4L Macro
  • dvogledi 10x32 IS / 12x32 IS / 14x32 IS
  • digitalna kinematografska kamera EOS C200
  • digitalni kinematografski objektivi CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S / CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S zum servo držač ZSG-C10
  • tintni pisači velikog formata imagePROGRAF PRO-6000 / PRO-4000 / PRO-2000
  • serije tintnih pisača PIXMA TR4500 / TS3100 / TS200
  • serija crno-bijelih produkcijskih tiskarskih strojeva za tisak na pojedinačne listove Océ VarioPrint 6000 TITAN
  • serija UV tintnih tiskarskih strojeva za naljepnice Océ LabelStream 4000

Nagrada iF Design Award utemeljena je 1953. i međunarodno je priznata kao jedna od najprestižnijih nagrada u području dizajna. Svake se godine biraju izvanredni primjerci industrijskog dizajna iz cijelog svijeta.

Ove je godine, žiri koji čine međunarodni aktivni stručnjaci iz područja dizajna, birao između više od 6400 prijavljenih proizvoda iz 50 država i regija, i to u sedam kategorija: proizvod, pakiranje, komunikacija, unutrašnja arhitektura, profesionalni koncept, dizajn/UX usluge i arhitektura.

Još iz kategorije

Comping postao Dell Technologies Platinum Partner

Comping postao Dell Technologies Platinum Partner

20.08.2019. komentiraj

Jedna od vodećih hrvatskih ICT tvrtki Comping, ostvarila je  značajan uspjeh ostvarivši platinum status davatelja rješenja u Dell Technologies Partnerskom programu za 2019. godinu. Ulaskom u Dell Technologies Partnerski program, Comping svojim korisnicima sada može ponuditi još širu paletu bitnih infrastrukturnih rješenja kako bi izgradili svoju digitalnu budućnost, transformirali IT i zaštitili svoju najvažniju imovinu – informacije. Temeljem uspješno postavljenog plana, odnosno certificiranja te uspješnih prodajnih rezultata, Comping je ispunio sve preduvjete, ali i poslovne zahtjeve za dobivanjem jednog od najviših statusa.

EU bi trebala zabraniti masovno praćenje građana umjetnom inteligencijom

EU bi trebala zabraniti masovno praćenje građana umjetnom inteligencijom

20.08.2019. komentiraj

Grupa stručnjaka za politička pitanja Europske unije predložila je zabranu korištenja umjetne inteligencije u svrhu nadzora i “bodovanja pojedinaca” zato što smatraju kako to uključuje prikupljanje podataka građana, a tako nešto samo po sebi otvara pitanja etičnosti i morala.

Brendovi još uvijek nedovoljno iskorištavaju gaming u promotivne svrhe

Brendovi još uvijek nedovoljno iskorištavaju gaming u promotivne svrhe

20.08.2019. komentiraj

Zaljubljenici u video igre iznimno su odani i vjerni konzumenti jer strast prema igrama s godinama se samo povećava, a kako se povećava, tako je i interes za konzumaciju dalekosežniji, no brendovi to nikako ne prepoznaju pa ostaju “kratkih rukava”, a mogli bi uprihoditi podosta novca ukoliko bi im strategija bila adekvatna.