Canon osvojio četiri nagrade 2019 TIPA World Awards

Canon osvojio četiri nagrade 2019 TIPA World Awards

Tvrtka Canon primila je četiri priznanja Udruženja novinara za slikovne tehnologije (Technical Image Press Association, TIPA). 2019. je 25. uzastopna godina u kojoj Canon dobiva nagradu TIPA-e. Natjecanje koje provodi 30 časopisa iz branše iz 15 država s pet kontinenata, jedna je od globalno najcjenjenijih nagrada iz svijeta fotografije i slikovnih tehnologija.

Ovogodišnje su nagrade za Canon odnijeli EOS RP u kategoriji najboljeg naprednog fotoaparata punog kadra te EF 400mm f/2.8L IS III USM kao najbolji DLSR profesionalni objektiv fiksne žarišne duljine. Osim njih, vrijednim su se priznanjima okitili i EF-M 32mm f/1.4 STM u kategoriji najboljeg APS-C objektiva fiksne žarišne duljine za fotoaparate bez zrcala i RF 50mm F1.2 L USM kao najbolji standardni objektiv fiksne žarišne duljine za fotoaparate bez zrcala.

"Ponosni smo što nas je TIPA počastila tim četirima nagradama. Već 25 godina za redom prepoznato je naše stalno nastojanje da nudimo najinovativnije proizvode na tržištu i stavimo objektive i optiku u središte svog poslovanja. To globalno priznanje dodatno je učvrstilo Canonov položaj vodeće tvrtke na fotografskom tržištu koja će kroz budući razvoj inovativnih proizvoda biti potpora fotografima svih žanrova i razina vještine u naumu da snime savršenu fotografiju", izjavio je viši potpredsjednik upravljanja proizvodima i marketinga u Canonu Europe Issei Morimoto.

Još iz kategorije

Otvorene prijave za novo izdanje Innovation Academy

Otvorene prijave za novo izdanje Innovation Academy

16.06.2019. komentiraj

Otvorene su prijave za 3. izdanje inovativne ljetne škole za učenike srednjih škola – Innovation Academy. Ovogodišnje izdanje ljetne škole nosi niz novosti poput besplatnog sudjelovanja za učenike te dva nova programa.

Vrhunska tehnologija u službi zdravlja

Vrhunska tehnologija u službi zdravlja

15.06.2019. komentiraj

Radiochirurgia Zagreb svrstala se među najbolje klinike za liječenje inoperabilnog raka gušterače na svijetu, potvrđuju rezultati liječenja karcinoma gušterače kod 30 pacijenata u zadnje dvije godine. Naime, svi pacijenti nakon provedenog liječenja još uvijek su stabilno, što je uspjeh kojim se do sada nije mogla pohvaliti niti jedna svjetska poliklinika.

Obrazovanje budućnosti dolazi u Hrvatsku

Obrazovanje budućnosti dolazi u Hrvatsku

15.06.2019. komentiraj

Microsoft je u Hrvatskoj po prvi put započeo s provođenjem treninga učitelja Teacher Internship Program (TIP), čija je svrha pripremiti nastavnike osnovnih škola za polaganje ispita Microsoft Certified Educator (MCE). Certifikatom MCE potvrđuje se kako je nastavnik stekao globalne kompetencije tehničke pismenosti potrebne kako bi učenicima pružio bogato i prilagođeno iskustvo učenja.