Canon i Getty Images fokusiraju se na Svjetsko atletsko prvenstvo u Moskvi

Canon i Getty Images fokusiraju se na Svjetsko atletsko prvenstvo u Moskvi

Foto: Canon Europe

Canon Europe, svjetski dobavljač slikovnih rješenja, i Getty Images, stvaratelj i distributer nagrađivanih fotografija, videozapisa i glazbe diljem svijeta, udružili su snage kako bi na Svjetskom atletskom prvenstvu, koje se u organizaciji Međunarodne atletske federacije (IAAF-a) održava u Moskvi od 10. do 18. kolovoza 2013., ponudili slikovnu izvrsnost.

Budući da je Canon službeni partner IAAF-ovih svjetskih atletskih natjecanja, a Getty Images IAAF-ov službeni fotograf, te će dvije tvrtke pridonijeti usmjeravanju pozornosti na sportaše iz cijelog svijeta koji se natječu u Moskvi.

Jacco Leurs, šef odjela Professional Imaging u tvrtki Canon Europe, izjavio je: "Kao službeni partner IAAF-ovih svjetskih atletskih natjecanja, radujemo se velikim sportskim trenucima na Svjetskom atletskom prvenstvu.

Mnoge od najuzbudljivijih slika s natjecanja koje se održava u Moskvi snimit će nagrađivana ekipa sportskih fotografa agencije Getty Images, a oduševljeni smo što je čitav njezin tim za bilježenje najnezaboravnijih trenutaka u Moskvi odabrao Canonovu opremu."

Lee Martin, viši potpredsjednik zadužen za sport u agenciji Getty Images, izjavio je: "Getty Images ponosi se partnerstvom s Canonom, sklopljenim radi stvaranja snažnih slika i nenadmašne perspektive po kojima smo poznati. Drago nam je što smo službeni fotografi Međunarodne atletske federacije (IAAF-a) te se radujemo bilježenju i prenošenju napetog i uzbudljivog globalnog natjecanja koje se održava u Moskvi."

I za Canon i za Getty Images važno je obožavatelje diljem svijeta uključiti u strast i uzbuđenje sportskih događaja putem snažnih i privlačnih slika. U skladu s tom vizijom, Canon putem centra za Canonove profesionalne usluge timu agencije Getty Images i ostalim akreditiranim sportskim fotografima koji prate natjecanje na licu mjesta nudi svu potrebnu podršku.

Usluge obuhvaćaju tehničku podršku i savjete, usluge popravka i održavanja te posudbu najnovijih Canonovih fotoaparata i objektiva sa sustavom EOS System kako bi se fotografima omogućilo neprekinuto snimanje.

Getty Images službeni je partner više od pedeset sportskih upravljačkih tijela, liga i klubova, uključujući Međunarodni olimpijski odbor, Nacionalnu hokejašku ligu, NBA, FIFA-u, UEFA-u, Manchester United i mnoge druge klubove iz engleske prve lige.

Fotografi agencije Getty Images snimaju svaki trenutak svjetskih atletskih prvenstava u organizaciji IAAF-a od prvog natjecanja na kojem su sudjelovali, 1983. u Helsinkiju. Agencija pruža podršku i IAAF-ovu programu Photography Assistance Program, u okviru kojega se dokumentiraju nastupi natjecatelja iz zemalja u razvoju koje nisu u mogućnosti poslati medijsku pratnju na natjecanje.

Canon je službeni partner IAAF-ovih svjetskih atletskih natjecanja od 2013. do 2016. Uz Svjetsko atletsko prvenstvo ovog kolovoza u Moskvi, bit će pokrovitelj još petnaest svjetskih atletskih natjecanja u organizaciji IAAF-a, uključujući Svjetsko atletsko prvenstvo u Pekingu, koje će se održati u kolovozu 2015.

Još iz kategorije

Prilika da e-učenje brže postane stvarnost i svima se ponudi kvalitetno obrazovanje

Prilika da e-učenje brže postane stvarnost i svima se ponudi kvalitetno obrazovanje

07.07.2020. komentiraj

Huawei je odlučio dodatno pojačati vlastitu globalnu inicijativu TECH4ALL čiji je plan koristeći sve prednosti e-učenja podići kvalitetu obrazovanja diljem svijeta kao i učiniti kvalitetno obrazovanje dostupno svima. O velikom potencijalu e-učenja na povećanje razine obrazovanja diljem svijeta, kao i potencijalu koje to otvara, razgovarali su na webinaru zamjenik predsjednika Huaweija, Ken Hu, čelnici i stručnjaci iz UNESCO-a, globalne udruge telekom operatera - GSMA, sveučilišta i obrazovnih institucija diljem svijeta, Ministarstva obrazovanja Senegala, kao i predstavnici privatnog sektora.

Bespovratna sredstva iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta

Bespovratna sredstva iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta

07.07.2020. komentiraj

Innovation Norway je u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom održao online predstavljanje Programa “Business Development and Innovation Croatia” koji nudi bespovratna sredstva hrvatskom privatnom sektoru. Na konferenciju se prijavilo preko 300 poduzetnika zainteresiranih za program koji se financira iz norveške darovnice i dio je EGP financijskog mehanizma i Norveškog financijskog mehanizma (EEA and Norway Grants) za razdoblje 2014-2021. Prijave su otvorene do 15. studenoga 2020., a potpisi prvih ugovora se očekuju u drugom kvartalu 2021.

Pripreme za WinDayse

Pripreme za WinDayse

07.07.2020. komentiraj

Prvi Road to WinDays online program uživo je pratilo 1.152 sudionika, a donio je tri predavanja i okrugli stol na temu event industrije. Program se emitirao iz WinDays studija u zagrebačkom Mozaik Event Centru. Sudionici su ga mogli pratiti putem live streama na Facebooku i YouTubeu te postavljati pitanja predavačima i panelistima, a snimku je moguće pogledati i naknadno. Drugi Road to WinDays održat će se početkom rujna i sudionike uvesti u teme konferencije uživo.