Call of Duty: WWII u prva tri dana ostvario prihod od 500 milijuna dolara

Call of Duty: WWII u prva tri dana ostvario prihod od 500 milijuna dolara
Activision

Tvrtka Activision potvrdila je kako je njihova nedavno objavljena videoigra pod imenom Call of Duty: WWII u prva tri dana od izlaska ostvarila prihod od 500 milijuna dolara.

Eric Hirshberg, glavni izvršni direktor Activisiona, izjavio je kako su izazvali igrače da ponovno okupe svoje timove, a oni su odgovorili na poziv najvećim brojem igrača koje smo ikada vidjeli na trenutnoj generaciji konzola i PC.

“Call of Duty: WWII vraća franšizu svojim korijenima i rezultati su nevjerojatni, prodajom dvostruko više primjeraka tijekom prvog tjedna usporedno s prošlom godinom te postavljanjem prvog dana kao rekord za preuzimanje potpune igre za PlayStation 4. Naš prvi vikend od 500 milijuna dolara nije samo bio veći nego Thor: Ragnarokov, bio je veći od prvog vikenda Thor i Wonder Woman igara zajedno. Predani smo podržati zajednicu sa stalnim napredovanjima i novim sadržajima.“, izjavio je Hirshberg.

Call of Duty: WWII je četrnaesti Call of Duty nastavak koji je dostupan na PC, PlayStation 4 i Xbox One platformama od 03. studenoga ove godine.

Više informacija iz svijeta video igara potražite na našem gaming portalu gameperspectives.hr