Business Sailing Experience Cup - Jedinstveni sklop kongresa, jedrenja i timskog rada

Business Sailing Experience Cup - Jedinstveni sklop kongresa, jedrenja i timskog rada

Poslovne  konferencije  napuštaju  dosadna  okruženja  betonskih  hala   i sele se na jedrilice. Od 10. do 13. listopada Trogir će ugostiti jedinstveni model poslovnih konferencija. Business Sailing Experience Cup, u organizaciji istoimene agencije, okupit će stručnjake iz digitalne industrije, otvorenih inovacija i cirkularne ekonomije diljem Europe i zaploviti Jadranskim morem.

Novi koncept poslovnih okupljanja tako spaja opuštenu atmosferu jedrilica, Jadranskog mora i inspirativne govore vrhunskih stručnjaka. Konferencije će imati baznu marinu u kojoj će se podignuti veliku šator koji će služiti kao glavno mjesto sastanka te će se u njemu održavati sva predavanja. I dok je jedan dio dana uvijek rezerviran za druženje na kopnu, ostatak vremena će se provoditi u regatnom plovu kroz jedan od najljepših akvatorija u Mediteranu. Startna točka bit će marina Baotić u Segetu Donjem, a vjetar će jedrilice nositi pored Drvenika i Šolte prema Hvaru i Paklenim otocima, gdje će se prenoćiti i sutradan krenuti nazad prema Segetu Donjem.

Poslovne konferencije neizostavan su dio svake industrije ali gotovo uvijek se održavaju na istim lokacijama. Inovativni koncept Business Sailing Experience Agency omogućava sudionicima vrhunska predavanja ali prije svega nezaboravni doživljaj jedrilica i Jadranskoga mora.

“Poslovnu regatu smo napravili primarno za europsko tržište, fokusirajući se na zemlje koje imaju snažnu tradiciju jedrenja. Tako da sudionici koji dolaze su redom iz zemalja koje su poznate po svojoj ljubavi prema nautici ali i svojim vrlo snažnim ekonomijama. Imamo prijave iz Nizozemske, Danske, Luksemburga ali i iz regije, kao što su Slovenija i Srbija“, rekao je Tom Gavazzi, direktor i osnivač agencije.

Business Sailing Experience Cup je krovno ime regate ali sama poslovna konferencija dijeli se na 3 teme. Prva se zove European Digital Industry Cup, s temama koje su namijenjene digitalnoj industriji. Druga je Global Open Innovation Cup, za industriju otvorenih inovacija koja uzima sve veći zamah u današnjici prepunoj izazova i kratkih rokova. Treća je Circular Change Cup za stručnjake koji se bave cirkularnom ekonomijom. Najbolja vijest za sve sudionike jest da registracijom za jedan kup imaju pristup predavanjima sva 3 kupa!

Popis predavača za poslovne konferencije obiluje priznatim stručnjacima s godinama iskustva u zahtjevnim industrijama. O digitalnom svijetu sudionicima će se tako obratiti donedavni predsjednik IBM Europe, Harry van Dorenmalen i CTO Microsofta, Dejan Cvetković. Za otvorene inovacije  dolazi  svjetski  priznati  Marcel  Bogers, redovni profesor na sveučilištu u Kopenhagenu. A o cirkularnoj ekonomiji pričati će, između ostalih, i Thomas Fundneider, direktor austrijske “The Living Core“ kompanije.

“Ljudi i tržište ipak traže konstantnu inovaciju. Mi u Business Sailing Experience Agency se ne želimo više konformirati i raditi konferencije koje su viđene stotine puta. Potrebno je smisliti kreativniji način te pružiti poslovnim ljudima dodatni sadržaj i razlog zašto da se zapute na put od 3 dana. Jedrenje je idealna platforma za druženje i razvoj ideja jer stavlja osobu u specifičan način razmišljanja. Opuštenost mora poslužit će nam svima da proširimo svoje horizonte“, rekao je Tom Gavazzi.

Registracije su još uvijek otvorene te je do kraja 9. mjeseca moguće bukirati karte koje se prodaju u 3 vrste. Prva je za cijeli brod, koji primarno iznajmljuju kompanije za svoje timove, potom je moguće uzeti 1 solo kabinu na brodu te dijeliti jednu kabinu s još jednom osobom. Budući da najviše dolazi kompanija koje žele nagraditi svoje zaposlenike, primarno se prodaju brodovi za cijele kompanije. Registracije se provode putem interneta, na stranici https://bse.agency/.