BOŽIĆ U LAQO: Ugovorite dodatna pokrića po super cijenama

BOŽIĆ U LAQO: Ugovorite dodatna pokrića po super cijenama

LAQO, novi brand Croatia osiguranja i prvo 100% digitalno osiguranje vozila u Hrvatskoj,  dočekalo je svoj prvi Božić, a tu su činjenicu odlučili proslaviti povoljnijim cijenama dodatnih pokrića.

LAQO je prvi u potpunosti digitalni brand osiguranja u Hrvatskoj i jedan od tek nekoliko takvih u Europi. To znači da su sve interakcije s ovim osiguranjem - od kupnje police, pa do prijave štete u slučaju nezgode, u potpunosti digitalne i možete ih obaviti sa svog mobitela u bilo kojem trenutku.

100% digitalno osiguranje vozila

Dakle, radi se o prvom domaćem osiguranju bez šaltera, papira i čekanja.

LAQO je, barem za sada, isključivo brand osiguranja vozila u kojem klijenti mogu ugovoriti police Obveznog osiguranja vozila ili Kasko osiguranja. Sve kupljene police dolaze uz 50% bonusa, a policu obveznog osiguranja vozila možete nadograditi brojnim dodatnim opcijama koje pružaju još više zaštite za vas i vaše vozilo.

Policom Obveznog osiguranja vozila štitite se od odgovornosti za štetu koju u prometu slučajno nanesete drugima i mora se ugovoriti svake godine. No, ugovorite li policu u LAQO osiguranju od 18. do 31. prosinca, po povoljnijim cijenama možete ugovoriti dodatne opcije Tuča, Zaštita bonusa, Sudar sa životinjom, Vozač i putnici i Kasko basic.

Što pokrivaju dodatne opcije

Dodatna opcija Tuča pokriva štetu koja na vašem automobilu nastane tučom, dok opcijom Sudar sa životinjom ugovarate da vam, u slučaju da u vožnji slučajno naletite na životinju, osiguravajuća kuća pokrije štetu na automobilu.

Opcija Zaštita bonusa osigurava da ćete puni iznos bonusa moći koristiti i u slučaju da u prethodnoj godini skrivite prometnu nezgodu. Ugovorite li opciju Vozač i putnici, osiguravate si financijsku pomoć u slučaju duljeg boravka u bolnici ili smrti u slučaju prometne nezgode dok opcijom Kasko basic pokrivate i štetu na svom vozilu, u slučaju da skrivite sudar.

Sva ova dodatna pokrića povoljnija su sve do kraja godine, zato posjetite laqo.hr i ugovorite policu s više zaštite po super cijeni!