BOŽIĆ U LAQO: Ugovorite dodatna pokrića po super cijenama

BOŽIĆ U LAQO: Ugovorite dodatna pokrića po super cijenama

LAQO, novi brand Croatia osiguranja i prvo 100% digitalno osiguranje vozila u Hrvatskoj,  dočekalo je svoj prvi Božić, a tu su činjenicu odlučili proslaviti povoljnijim cijenama dodatnih pokrića.

LAQO je prvi u potpunosti digitalni brand osiguranja u Hrvatskoj i jedan od tek nekoliko takvih u Europi. To znači da su sve interakcije s ovim osiguranjem - od kupnje police, pa do prijave štete u slučaju nezgode, u potpunosti digitalne i možete ih obaviti sa svog mobitela u bilo kojem trenutku.

100% digitalno osiguranje vozila

Dakle, radi se o prvom domaćem osiguranju bez šaltera, papira i čekanja.

LAQO je, barem za sada, isključivo brand osiguranja vozila u kojem klijenti mogu ugovoriti police Obveznog osiguranja vozila ili Kasko osiguranja. Sve kupljene police dolaze uz 50% bonusa, a policu obveznog osiguranja vozila možete nadograditi brojnim dodatnim opcijama koje pružaju još više zaštite za vas i vaše vozilo.

Policom Obveznog osiguranja vozila štitite se od odgovornosti za štetu koju u prometu slučajno nanesete drugima i mora se ugovoriti svake godine. No, ugovorite li policu u LAQO osiguranju od 18. do 31. prosinca, po povoljnijim cijenama možete ugovoriti dodatne opcije Tuča, Zaštita bonusa, Sudar sa životinjom, Vozač i putnici i Kasko basic.

Što pokrivaju dodatne opcije

Dodatna opcija Tuča pokriva štetu koja na vašem automobilu nastane tučom, dok opcijom Sudar sa životinjom ugovarate da vam, u slučaju da u vožnji slučajno naletite na životinju, osiguravajuća kuća pokrije štetu na automobilu.

Opcija Zaštita bonusa osigurava da ćete puni iznos bonusa moći koristiti i u slučaju da u prethodnoj godini skrivite prometnu nezgodu. Ugovorite li opciju Vozač i putnici, osiguravate si financijsku pomoć u slučaju duljeg boravka u bolnici ili smrti u slučaju prometne nezgode dok opcijom Kasko basic pokrivate i štetu na svom vozilu, u slučaju da skrivite sudar.

Sva ova dodatna pokrića povoljnija su sve do kraja godine, zato posjetite laqo.hr i ugovorite policu s više zaštite po super cijeni!

Još iz kategorije

Beč testira nove električne autobuse

Beč testira nove električne autobuse

20.06.2021.

Bečki gradski prijevoznik pustio je u testnu fazu električni zglobni autobus dužine 18 metara. Prometuje na tri redovne linije do 22. lipnja, a putnici se njime mogu voziti potpuno besplatno.

Do 2025. godine tržište proširene stvarnosti vrijedit će 300 milijardi dolara

Do 2025. godine tržište proširene stvarnosti vrijedit će 300 milijardi dolara

20.06.2021.

Na Huaweijevom Better World Summitu o 5G i AR tehnologiji, održanom u Shenzhenu u Kini, predstavljen je White Paper AR Insight and Application Practice koji nudi uvid u industriju proširene stvarnosti (AR). Bob Cai, CMO Huawei Carrier BG, u svom je govoru pozvao cijelu industriju da zajedno rade na izgradnji prosperitetnog 5G i AR ekosustava.

Stagnacija Hrvatske na godišnjoj ljestvici konkurentnosti

Stagnacija Hrvatske na godišnjoj ljestvici konkurentnosti

19.06.2021.

Hrvatska se u ovogodišnjem izvješću „Godišnjaka svjetske konkurentnosti 2021.“, Instituta za razvoj poslovnog upravljanja (IMD) iz Lausanne, čiji je partner-institut Nacionalno vijeće za konkurentnost,  nalazi na 59. mjestu od ukupno 64 svjetske ekonomije, što je poboljšanje pozicije za jedno mjesto u odnosu na prošlu godinu kada je istraživanje obuhvaćalo 63 svjetske ekonomije. Tijekom posljednjih pet godina (2017.-2021.) pozicija Hrvatske na globalnoj ljestvici konkurentnosti kreće se između 59. i 61. mjesta, što znači da zapravo stagniramo.