Bolt uveo još povoljniju kategoriju - Bolt Economy

Bolt uveo još povoljniju kategoriju - Bolt Economy

Bolt uveo je novu kategoriju u svojoj mobilnoj aplikaciji koja omogućuje korisnicima još povoljnije kretanje gradom. Kategorija Bolt Economy za sada je dostupna u Zagrebu, a korisnici mogu uštedjeti do 20 posto u odnosu na standardne cijene.

Naknada za početak vožnje u spomenutoj kategoriji Economy iznosi 4,8 kuna, minuta vožnje je 50 lipa, a cijena vožnje po kilometru je 2,9 kuna.

„Cilj nam je s novom kategorijom omogućiti našim postojećim te potencijalnim korisnicma još povoljnije kretanje gradom, a našim partnerima vozačima dodatni prihod zbog očekivanog porasta potražnje za vožnjama. Uveli smo novu kategoriju nakon provedene ankete među našim partnerima vozačima, a oni će samostalno moći birati žele li pružati usluge u sklopu nove kategorije te na koje razdoblje jednostavnim klikom unutar aplikacije.“, izjavio je Tomislav Lukačević, direktor Bolta u Hrvatskoj.

Tako sada Bolt uz Economy kategoriju u svojoj ponudi ima standardnu uslugu Bolt, Bolt Protect za još sigurniji prijevoz u vrijeme pandemije, Pošalji Paket za slanje paketa između korisnika, Comfort za vozila s više prostora za putnike i prtljagu te Van za uslugu prijevoza s kombijem.

Kategorija Bolt Economy će odmah biti dostupna svim korisnicima Bolt aplikacije na Android i iOS platformama.