Bolt najavio planove za uvođenje usluge dostave hrane

Bolt najavio planove za uvođenje usluge dostave hrane
DepositPhotos

Platforma za prijevoz na zahtjev Bolt najavila je planove pokretanja usluge za dostavu hrane u tri zemlje u Europi i Africi. Usluga dostave hrane će prvo biti pokrenuta u Estoniji, Finskoj te Južnoj Africi ovog ljeta. Ubrzo nakon toga, može se očekivati proširenje usluge i u drugim zemljama.

“U Boltu smo vrlo fokusirani na želje korisnika što je vidljivo iz radne etike i filozofije na kojoj smo izgradili tvrtku. Osigurali smo najbolje moguće tržišne cijene za putnike te najmanje naknade za korištenje platforme od strane vozača partnera. Zahvaljujući tome rasli smo brže i s manjim troškovima nego bilo koja platforma na svijetu specijalizirana za pružanje usluge prijevoza na zahtjev“, izjavio je osnivač i predsjednik Uprave Bolta Markus Villig.

Tvrtka je nedavno prošla kroz proces globalnog rebrendiranja, uključujući i promjenu imena iz Taxify u Bolt, sa željom da se identitet brenda približi njihovoj proširenoj viziji prijevoza. Boltove usluge uključuju prijevoz na zahtjev, autima i motorima, kao i uslugu dijeljenja električnih skutera te je u planu daljnje razvijanje usluga za korisnike.