Bliži se treće izdanje beogradske eSecurity konferencije

Bliži se treće izdanje beogradske eSecurity konferencije

Treća eSecurity konferencija, koju organizira udruga eSigurnost, održat će se od 3. do 5. travnja u hotelu Holiday Inn u Beogradu. Svaki sudionik konferencije na njoj će moći prikupiti do 18 CPE bodova kojima se potvrđuje stručno usavršavanje.

Konferenciju će pratiti radionice i hands-on treninzi na temu etičkog hakiranja i digitalne forenzike. Radionice su namijenjene sudionicima koji žele u praksi vidjeti kako izgleda hakerski napad, što ih i kako napada i što im može pomoći da otkriju napade i spriječe njihovo širenje.

Organizatori su ove godine dodatno obogatili program zanimljivom igrom. Naime, uoči i tijekom konferencije održavat će se Hacking Game. U igri mogu sudjelovati svi zainteresirani, a najbolji će na konferenciji dobiti nagrade sponzora.

Važan dio je i networking koji će se odvijati u pauzama i nakon službenog programa. Organizatori su ujedno priredili i večernje druženje sudionika uz hranu, piće i glazbu. Više informacija o programu i pratećim događajima možete pronaći na službenim stranicama eSecurity konferencije.

Još iz kategorije

Održana finalna natjecanja Hrvatske informatičke olimpijade i juniorske olimpijade

Održana finalna natjecanja Hrvatske informatičke olimpijade i juniorske olimpijade

21.04.2019. komentiraj

Tijekom prošlog vikenda održana su finalna natjecanja u sklopu ovogodišnje Hrvatske informatičke olimpijade te Juniorske hrvatske informatičke olimpijade u organizaciji Hrvatskog saveza informatičara i uz organizacijsku te pokroviteljsku podršku Algebre. Učenici osnovnih i srednjih škola natjecali su se, nakon brojnih izlučnih natjecanja, u konkurenciji najboljih iz cijele države.

Nova verzija aplikacije Game of Thrones dolazi iz zagrebačke tvrtke Five

Nova verzija aplikacije Game of Thrones dolazi iz zagrebačke tvrtke Five

20.04.2019. komentiraj

Zagrebačka agencija s newyorškom adresom Five, zaslužna je za update službene aplikacije Game of Thrones serijala pod nazivom „A World of Ice and Fire – A Game of Thrones App“. Nakon uspješne suradnje na brojnim prethodnim projektima s dugogodišnjim klijentom Penguin Random House, jednim od najvećih svjetskih izdavača knjiga, Five je zaslužan za najnovija poboljšanja postojeće aplikacije za popularni serijal.

Štetner još četiri godine na čelu CRANE-a

Štetner još četiri godine na čelu CRANE-a

19.04.2019. komentiraj

Na redovnoj izbornoj skupštini Hrvatske mreže poslovnih anđela dosadašnji predsjednik Davorin Štetner izabran je na treći uzastopni mandat predsjednika CRANE-a. Promjene su se dogodile u Upravnom odboru gdje se dosadašnji član Damir Mujić zbog privatnih obaveza povukao, a kao novi članovi izabrani su Davor Tremac generalni manager UBER-a jugoistočne Europe te manager TOTAL-a Zdravko Novosel.