Bliži se treće izdanje beogradske eSecurity konferencije

Bliži se treće izdanje beogradske eSecurity konferencije

Treća eSecurity konferencija, koju organizira udruga eSigurnost, održat će se od 3. do 5. travnja u hotelu Holiday Inn u Beogradu. Svaki sudionik konferencije na njoj će moći prikupiti do 18 CPE bodova kojima se potvrđuje stručno usavršavanje.

Konferenciju će pratiti radionice i hands-on treninzi na temu etičkog hakiranja i digitalne forenzike. Radionice su namijenjene sudionicima koji žele u praksi vidjeti kako izgleda hakerski napad, što ih i kako napada i što im može pomoći da otkriju napade i spriječe njihovo širenje.

Organizatori su ove godine dodatno obogatili program zanimljivom igrom. Naime, uoči i tijekom konferencije održavat će se Hacking Game. U igri mogu sudjelovati svi zainteresirani, a najbolji će na konferenciji dobiti nagrade sponzora.

Važan dio je i networking koji će se odvijati u pauzama i nakon službenog programa. Organizatori su ujedno priredili i večernje druženje sudionika uz hranu, piće i glazbu. Više informacija o programu i pratećim događajima možete pronaći na službenim stranicama eSecurity konferencije.