BLI dodijelio Canonu sedam nagrada

BLI dodijelio Canonu sedam nagrada
Canon Europe

Canon Europe, svjetski dobavljač slikovnih rješenja, dobio je sedam priznanja tvrtke za testiranje i istraživanje Buyers Laboratory Inc. (BLI) na dodjeli nagrada za ljeto 2013. Proizvodi iz čitavog Canonova poslovnog portfelja dobili su nagrade nakon BLI-eva rigoroznog i temeljitog laboratorijskog testiranja, pa je tako Canon dobio ukupno šest nagrada "Pick" i jednu nagradu za iznimno postignuće.

Canonov višefunkcijski pisač imageRUNNER ADVANCE 500i formata A4 dobio je BLI-evu nagradu "Pick" za ljeto 2013. zbog svoje "nepogrešive pouzdanosti" i "vrhunske" produktivnosti, jednostavnosti korištenja i svestranosti svoje web-platforme MEAP, koja omogućuje integraciju s brojnim Canonovim programskim rješenjima i programskim rješenjima drugih proizvođača.

Canonovi uređaji imageRUNNER ADVANCE formata A3 dobili su nagrade za uređaje u boji i crno-bijele uređaje u raznim brzinskim kategorijama zbog svoje vrhunske pouzdanosti, izvrsne funkcije skeniranja, jednostavnosti korištenja i kvaliteti izlaznih materijala.

Uz osvojene nagrade "Pick", Canonova serija imageRUNNER ADVANCE C5255 dobila je i BLI-evu nagradu za iznimno postignuće i ocjenu s pet zvjezdica za energetsku učinkovitost, i to zahvaljujući manjoj potrošnji energije od prosjeka tijekom BLI-evih ekoloških testiranja. Uređaji iz serije imageRUNNER ADVANCE C5255 pokazali su i brže pokretanje iz stanja mirovanja od prosjeka i brojne dodatne značajke, uključujući načine rada za pregled zadataka i probne otiske, kojima se pridonosi smanjenju potrošnje papira i potrošnog materijala.

"Canonova je strategija stvaranje vrijednosti za korisnike i partnere pružanjem vrlo uske integracije između uređaja i programske opreme, a u cilju diferencijacije druge generacije uređaja iz portfelja imageRUNNER ADVANCE. Model 500i podržava i potrebu za mobilnim i fleksibilnim radom jer korisnicima omogućuje ispis iz svih mobilnih i web-aplikacija s podrškom za Google Cloud Print, kao i skeniranje na mobilne uređaje iPad, iPhone i Android te ispis s njih. S administratorske točke gledišta, omogućuje centralno upravljanje uređajem, daljinski nadzor nad njim i daljinsku promjenu konfiguracije, čime se smanjuje prazan hod.", izjavio je Idris Shogbanmu, iz BLI-a, tehnički specijalist za rješenja za područje Europe.

Francis Thornhill, direktor marketinga za Europu i Veliku Britaniju u tvrtki Canon Europe izjavio je kako su oduševljeni priznanjima koja su dobili od BLI-a na ovogodišnjoj dodjeli ljetnih nagrada, te dodao kako su nagrade jasan dokaz Canonove reputacije kao ponuđača vrhunskih performansi, pouzdanosti i svestranosti.

"Osobito nam je drago što je BLI prepoznao imageRUNNER ADVANCE 500i i njegovu podršku fleksibilnom i mobilnom radu. Naše nedavno objavljeno izvješće Insights Report za uredska okruženja potvrdilo je potrebu za tehnološkom podrškom mobilnijem radu: više od jedne trećine tvrtki i ustanova zaposlenicima već dopušta povezivanje putem vlastitih mobilnih uređaja, a 43 posto već uviđa vrijednost mobilnog ispisa. Mobilni ispis značajka je koju naši korisnici sve češće traže, a uređaj imageRUNNER ADVANCE 500i, kao što je BLI potvrdio, u savršenoj je poziciji da ispuni potrebe današnjih fleksibilnijih uredskih okruženja.", zaključio je Thornhill.