AVIION TV Suite izložen na TV Connect sajmu u Londonu

AVIION TV Suite izložen na TV Connect sajmu u Londonu

Tvrtka Avion Media d.o.o. je izložila AVIION TV Suite rješenje na renomiranom međunarodnom sajmu TV Connect u Londonu. Kao i prošle godine, posjetitelji su imali priliku vidjeti i uživo koristiti ovaj moćan OTT sustav, sada opremljen novim značajkama.

AVIION TV Suite se čvrsto afirmirao kao jedan od glavnih proizvoda na globalnom OTT tržištu. Radi se o sustavu distribucije multimedijskih sadržaja koji omogućava krajnjim korisnicima da ih primaju putem svojih uređaja spojenih na Internet - pametnih telefona, tableta, računala, igraćih konzola, set-top-boxova i pametnih televizora, koristeći svoj jedinstveni račun.

Jedna od ključnih prednosti AVIION TV Suite-a je njegova potpunost, tj. on uključuje sve sustave i komponente potrebne vlasnicima sadržaja da ih distribuiraju brzo i po cijelom svijetu. AVIION je privlačno rješenje i za tvrtke za emitiranje (broadcastere) kao i telekomunikacijske kompanije koje žele proširiti svoju poslovnu ponudu.

Nova verzija AVIION TV Suite sustava, predstavljena u Londonu, omogućava bolju integraciju s društvenim mrežama, nudivši specifičniji izbor osobnih izbora krajnjim korisnicima ("Like" i "Dislike") za svaku vrstu sadržaja.

Također su uvedeni automatski generirani katalozi sadržaja: umjesto ručnog klasificiranja svakog sadržaja pojedinačno, operateri sada imaju mogućnost stvarati ih i formirati automatski, prema jednom ili više zadanih kriterija. Ovo pojednostavljuje i ubrzava organizaciju sadržaja, te je čini manje podložnom greškama.

Cjelokupno OTT rješenje, uključujući ove novitete, bilo je izloženo kroz sva tri dana trajanja TV Connect sajma. Njega je pogonila AVIION Cloud platforma - jedna od glavnih tehničkih prednosti ovog rješenja, koja omogućava da se AVIION OTT implementacije obavljaju brzo, fleksibilno i po vrlo povoljnim modelima licenciranja. Naravno, samostalno rješenje AVIION TV Suite-a stoji na raspolaganju i dalje za organizacije koje rukuju multimedijskim sadržajima na višoj razini.

Pored OTT rješenja, na sajmu je bio prezentiran i AVIION Flly, softver za stvaranje programskih rasporeda emisija, koji je u potpunosti integrabilan s ostalim sistemima namijenjenima produkciji i emitiranju koje AVIION nudi, a razvijen vlastitim znanjem i kadrom.