Arubina konferencija okupila preko 1500 sudionika u Šibeniku

Arubina konferencija okupila preko 1500 sudionika u Šibeniku
Dražen Tomić / Tomich Productions

Hrvatska je ugostila veliku međunarodnu IT konferenciju Atmosphere EMEA 2018. Događaj je održan u Šibenskom hotelu Amadria Park čime je predstavljena nova tehnološka infrastruktura tog turističkog kompleksa.

Konferenciju je organizirala tvrtka Aruba, koja djeluje unutar kompanije Hewlett Packard Enterprise, a u tri ju je dana posjetilo 1.542 posjetitelja iz 50 zemalja, uključujući SAD, Australiju, Ekvador i Europu. Mjesto je odabrano zbog nedavno implementirane nove IT infrastrukture unutar Amadria Park hotela, koja uključuje preko 800 Wi-Fi pristupnih točaka.

"Amadria Park pruža doista svjetsko iskustvo posebno po pitanju tehnologije i pokazuje pravi potencijal digitalne transformacije u ugostiteljskoj industriji", rekao je Keerti Melkote, suosnivač i predsjednik tvrtke Aruba. "Ovo je mjesto koje zaista dijeli uvjerenje da će pružanje novih iskustava korisnicima, koje pokreće tehnologija, biti ono što će potaknuti rast poslovanja u budućnosti".

Stručnjaci su tijekom događaja imali mogućnost sudjelovanja u brojnim radionicama te su mogli poslušati desetke predavanja o najnovijim IT trendova u ugostiteljstvu, zdravstvu, edukaciji, javnom sektoru i brojnim drugim gospodarskim granama. Među predavačima je bio i Partha Narasimhan, tehnički direktor kompanije Aruba koji je pokušao približiti viziju kojoj teži njegova tvrtka.