Arubina konferencija okupila preko 1500 sudionika u Šibeniku

Arubina konferencija okupila preko 1500 sudionika u Šibeniku

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Hrvatska je ugostila veliku međunarodnu IT konferenciju Atmosphere EMEA 2018. Događaj je održan u Šibenskom hotelu Amadria Park čime je predstavljena nova tehnološka infrastruktura tog turističkog kompleksa.

Konferenciju je organizirala tvrtka Aruba, koja djeluje unutar kompanije Hewlett Packard Enterprise, a u tri ju je dana posjetilo 1.542 posjetitelja iz 50 zemalja, uključujući SAD, Australiju, Ekvador i Europu. Mjesto je odabrano zbog nedavno implementirane nove IT infrastrukture unutar Amadria Park hotela, koja uključuje preko 800 Wi-Fi pristupnih točaka.

"Amadria Park pruža doista svjetsko iskustvo posebno po pitanju tehnologije i pokazuje pravi potencijal digitalne transformacije u ugostiteljskoj industriji", rekao je Keerti Melkote, suosnivač i predsjednik tvrtke Aruba. "Ovo je mjesto koje zaista dijeli uvjerenje da će pružanje novih iskustava korisnicima, koje pokreće tehnologija, biti ono što će potaknuti rast poslovanja u budućnosti".

Stručnjaci su tijekom događaja imali mogućnost sudjelovanja u brojnim radionicama te su mogli poslušati desetke predavanja o najnovijim IT trendova u ugostiteljstvu, zdravstvu, edukaciji, javnom sektoru i brojnim drugim gospodarskim granama. Među predavačima je bio i Partha Narasimhan, tehnički direktor kompanije Aruba koji je pokušao približiti viziju kojoj teži njegova tvrtka.

Još iz kategorije

Bolt pokrenuo dvije nove usluge u Hrvatskoj – Bolt for Business i Bolt Comfort

Bolt pokrenuo dvije nove usluge u Hrvatskoj – Bolt for Business i Bolt Comfort

25.06.2019. komentiraj

Bolt je uveo dvije nove usluge – Bolt for Business, portal koji omogućava tvrtkama da upravljaju i plaćaju sve svoje poslovne vožnje te uslugu Comfort koja privatnim i poslovnim korisnicima nudi udobnije vožnje u prostranijim osobnim automobilima.

Skok Huaweia na BrandZ ljestvici

Skok Huaweia na BrandZ ljestvici

24.06.2019. komentiraj

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju je objavio istraživački tim WPP-a Kantar, rangira Huawei na 47. mjesto (skok za jedno mjesto u odnosu na prošlu godinu), s osam posto povećanja vrijednosti brenda. Ovo je četvrta godina zaredom da je Huawei uvršten među 50 najboljih.

Poznati pobjednici CS:GO i Dota2, kreće Hearthstone

Poznati pobjednici CS:GO i Dota2, kreće Hearthstone

23.06.2019. komentiraj

Vrhunac je 3. sezone A1 Adria League powered by ESL koja se igra online. Poznati su pobjednici CS:GO i Dota2. Što se tiče mobilnih igara, završile su kvalifikacije za Clash Royale i idućeg vikenda saznat ćemo pobjednika. Istovremeno će se igrati kvalifikacije za četvrtu igru – Hearthstone, najpopularniju digitalnu kartašku igru.