Aplikacija Moovit postala Huaweijev službeni partner za gradsku mobilnost

Aplikacija Moovit postala Huaweijev službeni partner za gradsku mobilnost

Huawei je objavio kako je odabrao Moovit, aplikaciju broj jedan za gradsku mobilnost u vlasništvu tvrtke Intel, za svog službenog partnera koji će gostima događanja pomoći da da sigurno pristignu u kongresni centar Mess Wien, gdje će Huawei predstaviti najnoviji uređaj iz Huawei nova serije pametnih telefona.

Svi gosti na mjesto događanja mogu stići uz pomoć Moovit aplikacije te  će ona preuzeti brigu o planiranju rute, navigaciji te dolasku na odredište u stvarnom vremenu. Moovit će svojim točnim i pouzdanim informacijama o stanju u prometu korisniku osigurati bezbrižno putovanje do željene destinacije.

Preuzimanje aplikacije Moovit putem AppGallery trgovine ili korištenjem Moovit web stranice, sudionici mogu pronaći sve novosti o prometu, kako bi bili sigurni u trajanje i točnost puta do kongresnog centra čiji je glavni ulaz udaljen tek nekoliko koraka od čak dvaju stanica podzemne željeznice. Moovitovi korisnici će također biti obaviješteni ukoliko u aplikaciji dođe do promjene rute.

Moovit aplikacija uvrštena je u AppGallery prošle godine i od tada svim korisnicima Huawei mobilnih uređaja omogućuje jednostavnije putovanje od točke A do točke B. Ova aplikacija pruža mogućnost multimodalnog putovanja, mobilnog plaćanja javnog prijevoza te neprestano ažurira trenutno stanje u prometu.

„Moovit sa zadovoljstvom proširuje partnerstvo s Huaweijem kako bi pojednostavio i unaprijedio gradsku mobilnost“, rekao je Samuel Sed Piazza, direktor partnerstva u Moovitu. „Razumijemo da doživljaj korisnika počinje već od trenutka napuštanja smještaja, te jamčimo da će njihovo iskustvo korištenja Moovit aplikacije biti ugodno“.

„Naši su partneri žila kucavica Huaweijevog ekosustava u razvoju i uvijek tražimo mogućnosti za inovacije i međusobnu podršku. Nadamo se da ćemo nastaviti raditi zajedno kako bismo našim korisnicima omofućili što veći broj korisnih usluga onda kada im je to najpotrebnije“, rekao je Derek Yu, predsjednik za CEE & Nordic i Kanadu Huawei Consumer Business Group.

Još iz kategorije

Ciljanim oglasima Google Adsa prevaranti se domogli preko 500 tisuća dolara u kriptovalutama

Ciljanim oglasima Google Adsa prevaranti se domogli preko 500 tisuća dolara u kriptovalutama

08.12.2021.

Kibernetički kriminalci uspjeli su kreirati novi tip phishing napada, koji je koristi e-mail poruke, ali svejedno je toliko unosan da je u prvom valu donio 500.000 američkih dolara u vrijednosti kriptovaluta.

Prosječna kupovna moć po stanovniku u Europi u 2021. iznosi 15 tisuća eura

Prosječna kupovna moć po stanovniku u Europi u 2021. iznosi 15 tisuća eura

07.12.2021.

Prosječna kupovna moć po stanovniku u Europi za ovu godinu iznosi 15.055 eura, navodi GfK u najnovijem istraživanju temeljenom na 42 zemlje Starog kontinenta.

Znanstvenici pokušavaju naučiti robote društvenim vještinama

Znanstvenici pokušavaju naučiti robote društvenim vještinama

06.12.2021.

Roboti koje možemo gledati u filmovima poznati su po tome da pomažu ljudima, odnosno, da imaju ljudske sposobnosti u motoričkom i mentalnom smislu, što ih nekako ozbiljnijima u smislu na koji ih doživljavamo. U stvarnosti, to nije slučaj...