Antipiratska zaštita u igri Assassin’s Creed Origins izdržala tri mjeseca

Antipiratska zaštita u igri Assassin’s Creed Origins izdržala tri mjeseca

Foto: Ubisoft

Akcijsko avanturistička igra Assassin’s Creed Origins stigla je na tržište krajem listopada prošle godine, a kombinacija raznih antipiratskih rješenja koje je Ubisoft implementirao u ovaj naslov uspjela je izdržati do 4. veljače 2018. godine.

Dok je Denuvo zaštita u većini igara srušena unutar nekoliko dana nakon lansiranja, Assassin’s Creed Origins uspio je izdržati čak sto dana jer je Ubisoft odlučio uz Denuvo i Uplay zaštitu implementirati i VMProtect u ovaj naslov.

Assassin’s Creed Origins dostupan je na Microsoft Windows, PlayStation 4 i Xbox One platformama od 27. listopada 2017. godine gdje je primio mnoge pozitivne ocjene od recenzenata. Samo putem Steama primio je 24,4 tisuće korisničkih recenzija od kojih je 21,1 tisuća ocijenjeno pozitivno.

Više vijesti iz svijeta gaminga potražite na našem portalu Gameperspectives.hr

Još iz kategorije

U travnju zabilježen veliki pad maloprodajnoga prometa

U travnju zabilježen veliki pad maloprodajnoga prometa

30.05.2020. komentiraj

U travnju 2020. godine realan je promet u trgovini na malo bio, prema kalendarski prilagođenim podacima, 25,5 posto manji u odnosu na travanj 2019. godine, što predstavlja najbržu dinamiku pada u novijoj hrvatskoj povijesti. Pad u ovogodišnjem travnju rezultat je mjera u borbi protiv koronavirusa, čija je primjena počela 19. ožujka, u punome obujmu trajale su gotovo cijeli travanj (tek 27. travnja započela je prva faza popuštanja mjera), a uključivale su, među ostalim, i obustavu rada dijela poduzetnika u djelatnosti trgovine te obustavu rada ugostiteljskih objekata.

CROZ okupio studente na Virtual Job Fairu i prima prijave za prakse

CROZ okupio studente na Virtual Job Fairu i prima prijave za prakse

30.05.2020. komentiraj

Zagrebačka IT tvrtka CROZ niti u vrijeme epidemioloških mjera ne odustaje od edukacije mladih snaga kroz ljetne studentske prakse. Organizirali su prvi hrvatski Virtual Job Fair, nakon kojega su zatrpani prijavama zainteresiranih studenata.

U prvom tromjesečju ove godine rast BDP-a

U prvom tromjesečju ove godine rast BDP-a

29.05.2020. komentiraj

Prema danas objavljenim podacima DZS-a, bruto domaći proizvod je u prvom tromjesečju 2020. godine realno bio 0,4 posto veći u odnosu na isto tromjesečje 2019. godine. Tim je rastom nastavljen uzlazni godišnji trend koji kontinuirano traje od trećeg tromjesečja 2014. godine, a dinamika rasta u ovogodišnjemu prvom tromjesečju najsporija je također od trećeg tromjesečja 2014. godine, kada je rast iznosio 0,2 posto. Rast u prvome tromjesečju 2020. godine zabilježen je unatoč poduzetim mjerama u borbi protiv koronavirusa jer su mjere uvedene 19. ožujka, odnosno gotovo na kraju prvoga tromjesečja, pa utjecaj tih mjera nije toliko uočljiv kada je riječ o podacima BDP-a za promatrano tromjesečje.