Alumni TVZ najavljuje novu Alumnijadu za svoje bivše studente

Alumni TVZ najavljuje novu Alumnijadu za svoje bivše studente

Networking događanje koje će okupiti završene studente TVZ-a kao i poslodavce koji će imati priliku predstaviti se na samom događaju, za kvalitetno druženje - prijavite se i dođite 29.9.2022.

Nakon uspješne prošlogodišnje Alumnijade i ove godine udruga Alumni TVZ koja inače okuplja završene studente Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. A koji su stručnjaci iz informatike, računarstva, elektrotehnike, građevine, strojarstva, mehatronike, digitalne ekonomije i forenzike da razmjene svoja iskustva te kroz neformalnu atmosferu podruže se sa kolegama te saznaju novosti iz svoje struke.

Uz dobro poznatu klopu i cugu ekipe iz Nekić Trucks ove godine atmosferu ALUMNIJADE v2.0 podizat će i DJ Saša Šoštarić. A na samoj pozornici sa video zidom sponzori će moći sami predstaviti svoje tvrtke i tehnologije. Generalni sponzor ovog događaja tvrtka Njuškalo uz koju će se predstaviti i tvrtke: Biss, Netgen, ReversingLabs, Infobip, GDi, Superology, Software Sauna, Jenz, HPB, Newfire, AirCash. Također, ovaj događaj su podržale tvrtke: Kamgrad, Undabot, Nexi Group, SHAPE, Alarm automatika i  Montelektro.

Alumnijada počinje 29.09.2022. u 17:00h na lokaciji: stražnji parking ELO odjela, adresa Konavoska 2, 10000 Zagreb.

Za prisustvovanje na Alumnijadi obavezna je prijava na formu https://forms.gle/DCAg5WqMqN3Nu7UV8 kako bi osigurali akreditaciju i mjesto za svakoga člana i pratnju.