Algebra i partneri nagrađuju najbolje maturante

Algebra i partneri nagrađuju najbolje maturante

Foto: DepositPhotos

Učilište Algebra i njezini partneri (OTP banka, Coca-Cola HBC Hrvatska i Flixbus) žele pripreme za maturu ovogodišnjim maturantima učiniti ugodnijima. Tako će šestero maturanata biti nagrađeno stipendijama u iznosu po deset tisuća kuna, a njih još šestero dobit će povratnu autobusnu kartu Flixbusa do europskog odredišta prema izboru.

Nagrade će osvojiti maturanti s najboljim uspjehom na državnoj maturi na obje razine obaveznih predmeta, a jedini je preduvjet da u narednim mjesecima pohađaju pripreme u Algebri. Na tom se učilištu mogu pripremati za sve obavezne predmete (Matematiku, Hrvatski i strani jezik) te za neke izborne predmete (Fizika, Biologija, Kemija, Psihologija, Informatika te Politika i gospodarstvo). Također pripreme mogu pohađati i za specifične prijemne ispite koji ih očekuju na Medicinskom, Filozofskom i Arhitektonskom fakultetu te na umjetničkim fakultetima.

„Nekoliko mjeseci prije mature, maturanti smatraju da su najbolje pripremljeni za ispit iz Engleskog jezika (ocjena 3,39 na skali od 1 do 5), a podjednako nepripremljeni za ispite iz Matematike (2,70) i Hrvatskog jezika (2,72). No, pravovremene i organizirane pripreme maturantima mogu pomoći da podignu samopouzdanje te da značajno smanje razinu stresa u finalnim mjesecima prije državne mature. Suradnja s OTP bankom i Coca-Colom te Flixbusom motivirat će ih, nadamo se, na kvalitetniju pripremu i bolji uspjeh na maturi“, izjavila je rukovoditeljica poslovnog područja priprema za državnu maturu u Algebri Gorana Urukalo Čorkalo.

Još iz kategorije

Bolt pokrenuo dvije nove usluge u Hrvatskoj – Bolt for Business i Bolt Comfort

Bolt pokrenuo dvije nove usluge u Hrvatskoj – Bolt for Business i Bolt Comfort

25.06.2019. komentiraj

Bolt je uveo dvije nove usluge – Bolt for Business, portal koji omogućava tvrtkama da upravljaju i plaćaju sve svoje poslovne vožnje te uslugu Comfort koja privatnim i poslovnim korisnicima nudi udobnije vožnje u prostranijim osobnim automobilima.

Skok Huaweia na BrandZ ljestvici

Skok Huaweia na BrandZ ljestvici

24.06.2019. komentiraj

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju je objavio istraživački tim WPP-a Kantar, rangira Huawei na 47. mjesto (skok za jedno mjesto u odnosu na prošlu godinu), s osam posto povećanja vrijednosti brenda. Ovo je četvrta godina zaredom da je Huawei uvršten među 50 najboljih.

Poznati pobjednici CS:GO i Dota2, kreće Hearthstone

Poznati pobjednici CS:GO i Dota2, kreće Hearthstone

23.06.2019. komentiraj

Vrhunac je 3. sezone A1 Adria League powered by ESL koja se igra online. Poznati su pobjednici CS:GO i Dota2. Što se tiče mobilnih igara, završile su kvalifikacije za Clash Royale i idućeg vikenda saznat ćemo pobjednika. Istovremeno će se igrati kvalifikacije za četvrtu igru – Hearthstone, najpopularniju digitalnu kartašku igru.