AGENCY04 organizira besplatnu ljetnu školu o razvoju Java aplikacija

AGENCY04 organizira besplatnu ljetnu školu o razvoju Java aplikacija
DepositPhotos

Hrvatska tvrtka za razvoj softverskih rješenja AGENCY04 organizira drugu besplatnu ljetnu školu. U njoj će tijekom pet tjedana studentima omogućiti teorijski i praktičan uvid u razvoj Java aplikacija korištenjem Spring Boot skupa biblioteka.

Tečaj će se odvijati online tijekom radnog tjedna, uz osobne susrete s predavačima za vikend, a po završetku škole polaznici će u dvodnevnom hackathonu moći pokazati što su naučili. Prijave su otvorene do 16. lipnja na adresi smarts.ag04.com, a početak je 13. srpnja. Pohađanje škole je  besplatno, a osim edukacije studentima se otvaraju i vrata potencijalnog zapošljavanja kod organizatora.

„Ovo je idealna prilika za sve koji znaju Java programski jezik da unaprijede svoje znanje i nauče kako razvijati kompleksne Java aplikacije korištenjem Spring Boot skupa biblioteka. Također, upoznat ćete se i s osnovnim dobrim praksama razvoja softvera i iskusiti čari timskog rada. Osim toga, za najbolje kandidate postoji mogućnost i stalnog zaposlenja kod nas. Nakon prošlogodišnje škole, četvero polaznika ostalo je raditi kod“, izjavio je generalni direktor AGENCY04 Domagoj Madunić.