AGENCY04 organizira besplatnu ljetnu školu o razvoju Java aplikacija

AGENCY04 organizira besplatnu ljetnu školu o razvoju Java aplikacija

Foto: DepositPhotos

Hrvatska tvrtka za razvoj softverskih rješenja AGENCY04 organizira drugu besplatnu ljetnu školu. U njoj će tijekom pet tjedana studentima omogućiti teorijski i praktičan uvid u razvoj Java aplikacija korištenjem Spring Boot skupa biblioteka.

Tečaj će se odvijati online tijekom radnog tjedna, uz osobne susrete s predavačima za vikend, a po završetku škole polaznici će u dvodnevnom hackathonu moći pokazati što su naučili. Prijave su otvorene do 16. lipnja na adresi smarts.ag04.com, a početak je 13. srpnja. Pohađanje škole je  besplatno, a osim edukacije studentima se otvaraju i vrata potencijalnog zapošljavanja kod organizatora.

„Ovo je idealna prilika za sve koji znaju Java programski jezik da unaprijede svoje znanje i nauče kako razvijati kompleksne Java aplikacije korištenjem Spring Boot skupa biblioteka. Također, upoznat ćete se i s osnovnim dobrim praksama razvoja softvera i iskusiti čari timskog rada. Osim toga, za najbolje kandidate postoji mogućnost i stalnog zaposlenja kod nas. Nakon prošlogodišnje škole, četvero polaznika ostalo je raditi kod“, izjavio je generalni direktor AGENCY04 Domagoj Madunić.

Još iz kategorije

Bolt pokrenuo dvije nove usluge u Hrvatskoj – Bolt for Business i Bolt Comfort

Bolt pokrenuo dvije nove usluge u Hrvatskoj – Bolt for Business i Bolt Comfort

25.06.2019. komentiraj

Bolt je uveo dvije nove usluge – Bolt for Business, portal koji omogućava tvrtkama da upravljaju i plaćaju sve svoje poslovne vožnje te uslugu Comfort koja privatnim i poslovnim korisnicima nudi udobnije vožnje u prostranijim osobnim automobilima.

Skok Huaweia na BrandZ ljestvici

Skok Huaweia na BrandZ ljestvici

24.06.2019. komentiraj

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju je objavio istraživački tim WPP-a Kantar, rangira Huawei na 47. mjesto (skok za jedno mjesto u odnosu na prošlu godinu), s osam posto povećanja vrijednosti brenda. Ovo je četvrta godina zaredom da je Huawei uvršten među 50 najboljih.

Poznati pobjednici CS:GO i Dota2, kreće Hearthstone

Poznati pobjednici CS:GO i Dota2, kreće Hearthstone

23.06.2019. komentiraj

Vrhunac je 3. sezone A1 Adria League powered by ESL koja se igra online. Poznati su pobjednici CS:GO i Dota2. Što se tiče mobilnih igara, završile su kvalifikacije za Clash Royale i idućeg vikenda saznat ćemo pobjednika. Istovremeno će se igrati kvalifikacije za četvrtu igru – Hearthstone, najpopularniju digitalnu kartašku igru.