Adria Security Summit u rujnu se održava u Šibeniku

Adria Security Summit u rujnu se održava u Šibeniku
Fotolia

Jedan od najvećih poslovni događaja u regiji iz sektora industrije sigurnosti, „Adria Security Summit - powered by Intersec“ počinje za manje od dva mjeseca. Konferencija i izložba će biti održane od 13. do 15. rujna u kongresnom centru šibenskog Solarisa.

Domaćin skupa je Hrvatski ceh zaštitara - strukovna zaštitarska komora, a posjetitelje očekuje susret s renomiranim stručnjacima, vodećim poslovnim ljudima iz sektora. Velik dio događaja bit će posvećen najnovijim tehnologijama.

Glavni organizator summita je magazin „a&s Adria“ uz podršku kompanije Messe Frankfurt dok su suorganizatori Slovenska zbornica za razvoj privatne sigurnosti, Komora za privatno obezbjeđenje Republike Makedonije, Srpska asocijacija menadžera korporativne bezbednosti i Udruženje menadžera sigurnosti Bosne i Hercegovine.

Glavne teme konferencije bit će zaštita infrastrukture i objekata, sigurnost zaposlenika i korisnika usluga, sprečavanje gubitka podataka i drugih vrijednosti, napredni integracijski koncepti, moderne tehnologije zaštite, stanje te perspektive privatne sigurnosti.

Tijekom pratećeg sajma, kompanije iz sektora sigurnosti će predstaviti svoje najnovije proizvode i rješenja. Više informacija o ovogodišnjem summitu možete pronaći na službenoj stranici događaja.