Adata pokrenula kampanju ‘Build to Create’ kojom ističe svoje proizvode namijenjene stvarateljima sadržaja

Adata pokrenula kampanju ‘Build to Create’ kojom ističe svoje proizvode namijenjene stvarateljima sadržaja

Tvrtka Adata Technology, vodeći proizvođač visokoperformansnih DRAM modula, NAND flash proizvoda i dodataka za mobilne uređaje pokrenula je novu kampanju ‘Build to Create’ kako bi istakla svoj portfelj proizvoda savršeno prikladan za stvaratelje sadržaja. Ti proizvodi uključuju unutarnje i vanjske SSD uređaje vanjski tvdi disk, DRAM memorijski modul i memorijske kartice.

“Nadamo se kroz ovu kampanju doseći stvaratelje sadržaja i pokazati im da proizvodi Adata nisu samo za overclockere, PC entuzijaste i igrače,“ kaže Jennie Liu, Brand Marketing Director u tvrtki Adata. “Bez obzira jeste li animator, fotograf ili vlogger, proizvodi Adata nude visoke performanse i pouzdanost koju trebate za stvaranje i dijeljenje zadivljujućeg sadržaja.“

Rastom novih tehnologija i platformi, nova klasa „stvaratelja“ postala je dio naše svakodnevice. U prošlosti je stvaranje sadržaja bilo isključivo u djelokrugu profesionalaca iz kreativnih branši poput oglašavanja, medija i dizajna. Danas, međutim, stvaranje sadržaja nije u ekskluzivnoj domeni profesionalnih korisnika i postalo je dostupno širokim masama, što se manifestira pojavom vloggera, YouTubera, streamera i internetskih celebritieja. Sa sve većim brojem stvaratelja-amatera, stvorilo se i posebno tržište za njih, na kojemu je ključno imati pouzdane proizvode visokih performansi.

Adata Premier DDR4 3200

Adata Premier DDR4 3200 U-DIMM i SO-DIMM memorijski moduli najnovije su rješenje za nadogradnju koje podržava aktualne Intelove i AMD-ove platforme za brži prijeno podataka i učinkovitije korištenje energije. Upotrebom dizajna s 288/260 pinova, radni napon smanjen je s 1,5 V tipičnih za DDR3 module na 1,2 V, što ne samo da smanjuje potrošnju energije 20 %, nego i povećava propusnost na 25,6 GB/s.

SSD pogon Adata FALCON M.2 2280 PCIe Gen3x4

Korištenjem najnovijeg sučelja PCIe Gen 3x4, NVMe 1.3 standarda i SLC cachea, Adata FALCON nudi izuzetne brzine čitanja do 3100 MB/s te zapisivanja do 1500 MB/s, savršene za 3D renderiranje, videomontažu i animaciju. Koristi tehnologiju za ispravljanje grešaka Low-Density Parity-Check (LDPC) i 256-bitno kriptiranje AES.

Vanjski SSD Adata SE800

Vanjski SSD pogon SE800 osmišljen je za ultimativnu mobilnost koju može zahvaliti svom kompaktnom i laganom kućištu. Osim toga, sjajno izgleda, ističući se svojom jedinstvenom izbrušenom površinom. No, važnije od toga su trajnost i performanse. Uređaj je otporan na vodu, prašinu i udarce s brzinama čitanja i zapisivanja do 1000 MB/s.

Vanjski SSD Adata SE760

Vanjski SSD SE760 spaja elegantnu estetiku s visokim performansama. Čistog je i jednostavnog dizajna kojeg karakterizira izdržljivo metalno kućište izbrušene površine, Korištenjem sučelja USB 3.2 Gen 2 SE760 nudi brzine čitanja do 1000 MB/s.

Vanjski tvrdi disk Adata HM800

Adata HM800 i stvaranje sadržaja su sjajan spoj. Korisnici mogu pohraniti masivne količine podataka, jer je disk dostupan u kapacitetima od 4, 6 i 8 TB te mogu jednostavno izraditi zaštitne kopije korištenjem funkcije One-Touch Backup. 256-bitno kriptiranje po standardu AES štiti pohranjene podatke od upada i nehotičnog objavljivanja.

Memorijske kartice Adata Premier ONE SDXC UHS-II

Memorijske kartice Premier ONE SDXC UHS-II podržavaju najnovije standarde i nude ultrabrzno čitanje podataka do 290 MB po sekundi, što je tri puta brže od kartica prethodne generacije. Kartice Premier ONE SDXC UHS-II također podržavaju reprodukciju videa po standardu V90.

Memorijske kartice Adata Premier ONE microSDXC UHS-II

Memorijske kartice Premier ONE SDXC UHS-II podržavaju najnoviji standard UHS-II i nude ultrabrzno čitanje podataka do 275 MB po sekundi, što je tri puta brže od kartica prethodne generacije. Kartice također nude podršku za standard V90, podržavajući snimanje bez prekida sadržaja u formatima Ultra HD 8K, 4K te 3D/VR na pametnim telefonima, tabletima, akcijskim kamerama i dronovima..

Memorijske kartice Adata Premier Pro SDXC UHS-I U3

Serija memorijskih kartica Premier Pro SDXC UHS-I U3 nudi poboljšane performanse uz brzine čitanja i zapisivanja od 100 odnosno 80 MB/s, omogućujući snimanje HD slika i videa, uključujući fotografiranje u tzv. burst načinu. Podržavaju standard V30 i pogodne su za Ultra HD 4K snimanje

Memorijske kartice Adata Premier Pro microSDXC/SDHC UHS-I

Memorijske kartice Premier Pro microSDXC/SDHC UHS-I dizajnirane su za kamere u vozilima i videonadzoru, savršene za višestruko ponovno pisanje podataka. Podržavaju standard A2 za brže izvršavanje aplikacija i kompatibilne su sa standardom za videosnimanja V30, što im omogućuje snimanje videa brzinom od 30 MB po sekundi.

Natječaj Create with Adata na Instagramu

Ovu novu kampanju Adata započinje natječajem na Instagramu koji traje do 30. lipnja 2020. Da biste sudjelovali trebate podijeliti neku svoju kreaciju (fotografiju, crtež, glazbu, video ili nešto sllično) uz oznaku #CreatewithAdata. Najbolji radovi moći će osvojiti SSD pogon Adata Falcon 1TB PCIe M.2 2280 ili vanjski SSD  SE800 1TB. Posjetite Adata na Instagramu.