A1 omogućio kupnju digitalnih PlayStation vouchera putem Moj A1 mobilne aplikacije

A1 omogućio kupnju digitalnih PlayStation vouchera putem Moj A1 mobilne aplikacije

A1 Hrvatska postao je prvi među telekomima koji svojim korisnicima nudi mogućnost kupnje digitalnih PlayStation vouchera putem aplikacije Moj A1. Svi zagriženi fanovi igranja video igara na PlayStation 4 i PlayStation 5 konzolama moći će tako uplatiti voucher uslugu dostupnu u apoenima od 35, 50, 150 i 350 kuna te će im se odobrenom novčanom transakcijom generirati automatski kôd spreman za uporabu u PlayStation Storeu. Trošak nastao ovom kupnjom, korisnik će platiti uz redovan A1 račun, bilo da je riječ o prepaid ili postpaid načinu plaćanja usluge.

„Kao regionalni lider u eSportu i istaknuti telekomunikacijski akter na hrvatskom tržištu koji prepoznaje posljednje trendove u svijetu gejminga, odlučili smo postati prvi telekom koji će gejmerima osigurati kupnju dodatne PlayStation voucher usluge kroz našu Moj A1 aplikaciju. Ovo je samo posljednja u nizu poslovnih odluka koju smo ovoga puta donijeli u suradnji sa Sancta Domenicom, a kako bismo još jednom zajednici gejmera koju okupljamo, omogućili najbolje igračko iskustvo na mreži“, izjavila je Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike.

Kupnjom PlayStation vouchera putem usluge dostupne na Moj A1 aplikaciji, korisniku preostaju samo slatke brige izbora najdražeg sadržaja ili video igre na koju će potrošiti svoj novac unutar PlayStation™ Storea - najveće PlayStation™ biblioteke na svijetu. Hoće li odluka pasti na započinjanje najnovije „Stray“ igrače pustolovine kroz mračno podzemlje kibernetičkog grada s mačkom lutalicom u trećem licu ili ipak na najbržu „Gran Tourismo“ unaprjeđenu automobilsku utrku, korisnici će odlučiti sami, uz maksimalan mjesečni iznos potrošnje od 500 kuna. Također, korisnici vouchere mogu iskoristiti i za uživanje u svim pogodnostima dostupnim igračima s PlayStation Plus Essential, Extra ili Premium članstvom.

Neke od najvećih hitova u svijetu video igara, dostupnih putem PlayStation™ Storea, A1 Hrvatska inkorporirao je i u svoj putujući A1 Gaming Hub koji će uskoro posjetiti gradove širom Hrvatske i na sve strane lijepe naše donijeti veselje gejminga na 5G mreži. Uz planirani roadshow predstavljanja A1 Gaming Huba opremljenog gejmerskim računalima, konzolama i mobile gejming kutkom, A1 Hrvatska, promovirat će eSport, ali i educirati građane o važnosti odgovornog gejmanja koje se zasniva na fair-playu i nultoj toleranciji na bilo koju vrstu toksičnosti, govora mržnje ili diskriminaciji.

Dok brojni fanovi čekaju kada će na njihova vrata pokucati veselje putujućeg A1 Gaming Huba, tijekom ljetnih dana uživaju u A1 Gaming Weekendsima kao pripremi za jesenske kvalifikacije jubilarne 10. sezone A1 Adria League.