Vip TV dobio novo televizijsko sučelje

Vip TV dobio novo televizijsko sučelje

Vipnet je danas predstavio novo televizijsko sučelje svoje usluge Vip TV. Novo sučelje korisnicima omogućava jednostavnije i preglednije korištenje te niz novih funkcionalnosti.

Primjerice, zahvaljujući informativnoj programskoj traci, koja sadrži informacije o emisijama koje su završile, onima koje se trenutno emitiraju te onima koje slijede, korisnici sada mogu istovremeno gledati TV i pregledavati sadržaj koji se prikazuje na ostalim programima. Informativna traka također omogućuje da korisnici do svog omiljenog TV ili radijskog programa mogu doći direktno iz izbornika TV rasporeda ili popisa programa.

Novo sučelje Vip TV-a donosi i redizajnirani TV raspored koji nudi bolju preglednost programa i dostupnog sadržaja. Naime, od sada korisnici mogu izravno u TV rasporedu odabrati program koji žele gledati, čak i emisiju u tijeku ili koja je već završila, te pronaći informacije o njoj ili postaviti snimanje.

Među novim i unaprijeđenim Vip TV uslugama nalazi se mogućnost gledanja propuštenog sadržaja. Nova funkcionalnost "Pogledaj od početka" omogućuje korisnicima ponovno pokretanje emisije do 72 sata nakon njenog završetka. Tu je i Snimalica koja sadržaj na TV programima može snimati direktno iz izbornika TV rasporeda ili preko informativne trake, a sve snimke, one snimljene na tvrdi disk i snimke na mreži (Mrežna snimalica), nalaze se na istom mjestu radi lakšeg snalaženja.

„Plati pa vidi“ interaktivna TV usluga omogućuje uživo praćenje vrhunskih svjetskih sportskih događaja na zahtjev, kao i mogućnost da se snimke dijele između Vip TV za van usluge i Vip TV digitalnog prijemnika. Na taj način korisnici sadržaj snimljen preko digitalnog prijemnika mogu pogledati na svom smartphoneu, PC-u ili tabletu.

Novo sučelje Vip TV-a nudi i unaprijeđenu Videoteku koja je od sada dostupna jednim klikom na daljinskom upravljaču i nudi sadržaj za sve uzraste. Uz Videoteku tu su i dodatne usluge poput Videokluba, HBO On Demand i OYO. Kroz novo Vip TV sučelje omogućeno je i olakšano pristupanje najpoznatijoj društvenoj mreži Facebook, na kojoj korisnici mogu pratiti i komentirati sadržaje te komunicirati sa svojim prijateljima na velikom ekranu. Za korisnike željne zabave uz novo TV sučelje dolazi i pet zanimljivih igara za opuštanje i zabavu.

Još iz kategorije

5 stvari o 5G koje su bitnije od same brzine

5 stvari o 5G koje su bitnije od same brzine

23.07.2019. komentiraj

Mobilne mreže pete generacije (5G) polako postaju standard u industriji, a dogodine bi trebale biti realnost u većini zemalja svijeta. No, nije brzina jedino što krasi tu novu tehnologiju, koja će donijeti toliko napretka na raznim poljima. Daleko od toga! Stoga, u nastavku teksta donosimo pet stavki nove generacije koje su čak i važnije od brzine.

Huaweijev 5G troši 20 posto manje energije od industrijskog prosjeka

Huaweijev 5G troši 20 posto manje energije od industrijskog prosjeka

18.07.2019. komentiraj

Huawei je postigao smanjenje potrošnje energije po 5G lokaciji na 20 posto manje od industrijskog prosjeka i time potvrdio da je predvodnik u razvoju 5G tehnologije, predstavljeno je u Izvješću o održivosti za 2018., tvrde iz ovog kineskog proizvođača 5G rješenja od industrije do krajnjih korisnika.

Tele2 Hrvatska ostvario snažan rast prihoda i ogroman skok dobiti

Tele2 Hrvatska ostvario snažan rast prihoda i ogroman skok dobiti

17.07.2019. komentiraj

Treći po veličini domaći telekom operator Tele2 Hrvatska ostvario je u prvih šest mjeseci ove godine 595 milijuna kruna prihoda uz rast od 12,1 posto. Istovremeno je dobit prije kamata, oporezivanja, amortizacije i deprecijacije (EBITDA) porasla 179 posto na 254 milijuna švedskih kruna.