Vip TV dobio novo televizijsko sučelje

Vip TV dobio novo televizijsko sučelje

Vipnet je danas predstavio novo televizijsko sučelje svoje usluge Vip TV. Novo sučelje korisnicima omogućava jednostavnije i preglednije korištenje te niz novih funkcionalnosti.

Primjerice, zahvaljujući informativnoj programskoj traci, koja sadrži informacije o emisijama koje su završile, onima koje se trenutno emitiraju te onima koje slijede, korisnici sada mogu istovremeno gledati TV i pregledavati sadržaj koji se prikazuje na ostalim programima. Informativna traka također omogućuje da korisnici do svog omiljenog TV ili radijskog programa mogu doći direktno iz izbornika TV rasporeda ili popisa programa.

Novo sučelje Vip TV-a donosi i redizajnirani TV raspored koji nudi bolju preglednost programa i dostupnog sadržaja. Naime, od sada korisnici mogu izravno u TV rasporedu odabrati program koji žele gledati, čak i emisiju u tijeku ili koja je već završila, te pronaći informacije o njoj ili postaviti snimanje.

Među novim i unaprijeđenim Vip TV uslugama nalazi se mogućnost gledanja propuštenog sadržaja. Nova funkcionalnost "Pogledaj od početka" omogućuje korisnicima ponovno pokretanje emisije do 72 sata nakon njenog završetka. Tu je i Snimalica koja sadržaj na TV programima može snimati direktno iz izbornika TV rasporeda ili preko informativne trake, a sve snimke, one snimljene na tvrdi disk i snimke na mreži (Mrežna snimalica), nalaze se na istom mjestu radi lakšeg snalaženja.

„Plati pa vidi“ interaktivna TV usluga omogućuje uživo praćenje vrhunskih svjetskih sportskih događaja na zahtjev, kao i mogućnost da se snimke dijele između Vip TV za van usluge i Vip TV digitalnog prijemnika. Na taj način korisnici sadržaj snimljen preko digitalnog prijemnika mogu pogledati na svom smartphoneu, PC-u ili tabletu.

Novo sučelje Vip TV-a nudi i unaprijeđenu Videoteku koja je od sada dostupna jednim klikom na daljinskom upravljaču i nudi sadržaj za sve uzraste. Uz Videoteku tu su i dodatne usluge poput Videokluba, HBO On Demand i OYO. Kroz novo Vip TV sučelje omogućeno je i olakšano pristupanje najpoznatijoj društvenoj mreži Facebook, na kojoj korisnici mogu pratiti i komentirati sadržaje te komunicirati sa svojim prijateljima na velikom ekranu. Za korisnike željne zabave uz novo TV sučelje dolazi i pet zanimljivih igara za opuštanje i zabavu.

Još iz kategorije

Hrvatski znanstvenici odgovaraju na niz pitanja o novim tehnologijama i utjecaju elektromagnetskih polja

Hrvatski znanstvenici odgovaraju na niz pitanja o novim tehnologijama i utjecaju elektromagnetskih polja

02.06.2020. komentiraj

Istaknuti hrvatski znanstvenici, u čijem je fokusu rada tehnologija i utjecaj elektromagnetskih polja na zdravlje, odgovorili su na niz pitanja koja se često postavljaju u javnosti.

Veliki obrat: Velika Britanija planira eliminirati Huawei iz izgradnje 5G mreže

Veliki obrat: Velika Britanija planira eliminirati Huawei iz izgradnje 5G mreže

01.06.2020. komentiraj

Britanski premijer Boris Johnson planira reducirati prisutnost Huaweija u toj zemlji, kad se radi o mobilnim mrežama pete generacije (5G). Konačna je to odluka britanskog političkog lidera i nimalo povoljna za kineskog tehnološkog giganta jer plan je potpuno okrenuti mu leđa.

Europska komisija najavila novi datum četvrtog kruga dodjele bespovratnih sredstava iz WiFi4EU inicijative gdje čeka 14,2 milijuna eura

Europska komisija najavila novi datum četvrtog kruga dodjele bespovratnih sredstava iz WiFi4EU inicijative gdje čeka 14,2 milijuna eura

23.05.2020. komentiraj

Posljednji, četvrti poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz WiFi4EU inicijative bit će otvoren 3. lipnja 2020. u 13 sati i trajati će do 4. lipnja 2020. u 17 sati. Ovaj poziv prethodno je bio planiran za ožujak ove godine, no odgođen je zbog okolnosti nastalih širenjem bolesti COVID-19 u čitavoj Europi, pojašnjavaju iz domaćeg telekom regulatora HAKOM-a.