Vip TV dobio novo televizijsko sučelje

Vip TV dobio novo televizijsko sučelje

Vipnet je danas predstavio novo televizijsko sučelje svoje usluge Vip TV. Novo sučelje korisnicima omogućava jednostavnije i preglednije korištenje te niz novih funkcionalnosti.

Primjerice, zahvaljujući informativnoj programskoj traci, koja sadrži informacije o emisijama koje su završile, onima koje se trenutno emitiraju te onima koje slijede, korisnici sada mogu istovremeno gledati TV i pregledavati sadržaj koji se prikazuje na ostalim programima. Informativna traka također omogućuje da korisnici do svog omiljenog TV ili radijskog programa mogu doći direktno iz izbornika TV rasporeda ili popisa programa.

Novo sučelje Vip TV-a donosi i redizajnirani TV raspored koji nudi bolju preglednost programa i dostupnog sadržaja. Naime, od sada korisnici mogu izravno u TV rasporedu odabrati program koji žele gledati, čak i emisiju u tijeku ili koja je već završila, te pronaći informacije o njoj ili postaviti snimanje.

Među novim i unaprijeđenim Vip TV uslugama nalazi se mogućnost gledanja propuštenog sadržaja. Nova funkcionalnost "Pogledaj od početka" omogućuje korisnicima ponovno pokretanje emisije do 72 sata nakon njenog završetka. Tu je i Snimalica koja sadržaj na TV programima može snimati direktno iz izbornika TV rasporeda ili preko informativne trake, a sve snimke, one snimljene na tvrdi disk i snimke na mreži (Mrežna snimalica), nalaze se na istom mjestu radi lakšeg snalaženja.

„Plati pa vidi“ interaktivna TV usluga omogućuje uživo praćenje vrhunskih svjetskih sportskih događaja na zahtjev, kao i mogućnost da se snimke dijele između Vip TV za van usluge i Vip TV digitalnog prijemnika. Na taj način korisnici sadržaj snimljen preko digitalnog prijemnika mogu pogledati na svom smartphoneu, PC-u ili tabletu.

Novo sučelje Vip TV-a nudi i unaprijeđenu Videoteku koja je od sada dostupna jednim klikom na daljinskom upravljaču i nudi sadržaj za sve uzraste. Uz Videoteku tu su i dodatne usluge poput Videokluba, HBO On Demand i OYO. Kroz novo Vip TV sučelje omogućeno je i olakšano pristupanje najpoznatijoj društvenoj mreži Facebook, na kojoj korisnici mogu pratiti i komentirati sadržaje te komunicirati sa svojim prijateljima na velikom ekranu. Za korisnike željne zabave uz novo TV sučelje dolazi i pet zanimljivih igara za opuštanje i zabavu.

Još iz kategorije

Macron poručuje da Europa neće blokirati Huawei

Macron poručuje da Europa neće blokirati Huawei

20.05.2019. komentiraj

Francuski predsjednik Emmanuel Macron izjavio je da Europa neće iću putem Sjedinjenih Američkih Država po pitanju Huaweija, što znači da nikakve sankcije ili zabrane na tlu Europske unije neće vrijediti za tu kinesku kompaniju. Time je samo potvrdio sve ono što je njemačka kancelarka Angela Merkel na tu temu izgovarala posljednjih mjeseci.

Trump zabranio američkim telekomima kupovinu kineske opreme

Trump zabranio američkim telekomima kupovinu kineske opreme

17.05.2019. komentiraj

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump potpisao naredio je zabranu američkim kompanijama da koriste stranu telekomunikacijsku opremu za koju se vjeruje kako predstavlja bilo kakav rizik po nacionalnu sigurnost.

Ericsson ConsumerLab ruši mitove o značaju 5G za korisnike

Ericsson ConsumerLab ruši mitove o značaju 5G za korisnike

16.05.2019. komentiraj

Ericsson je objavio novo ConsumerLab izvješće pod nazivom 5G Consumer Potential, koje razbija mitove o značaju 5G za potrošače i opisuje mogućnosti koje su dostupne pružateljima komunikacijskih usluga.