Telekomi bez papira su budućnost - sve je digitalizirano

Telekomi bez papira su budućnost - sve je digitalizirano
DepositPhotos

A1 je prvi pružatelj telekomunikacijskih usluga u Austriji i Europi koji je digitalizirao cjelokupni proces plaćanja u trgovinama i time izbacio tiskane račune. Uz start-up warrify, koji se od 2020. nalazi u A1 Start-up Campusu, dugački papirnati ispisi koji brzo blijede, novčanici pretrpani ispisanim računima i zbunjujući trag papira kod kuće stvar su prošlosti za sve kupce. u A1 Shopovima diljem Austrije, pohvalili su se iz ovog telekoma.

Čak je i potrazi za starim računima u slučaju zamjene, reklamacije ili jamstva došao kraj. Svi računi i računi sada su dostupni u digitalnom obliku kao potpuna zamjena za papirnate račune. Digitalizirani proces plaćanja isplati se u strategiji održivosti A1 Grupe, gdje promiče učinkovitije, resursno štedljive, a time i održivije načine rada i života.

Elektronička pohrana omogućuje pristup računima u bilo kojem trenutku, bez obzira kada i gdje su potrebni. Bez dosadnog traženja ili zaboravljanja računa. Dokument elektroničkog računa štedi energiju i papir te smanjuje emisiju CO2. Bez ispisa znači i manje hardverskih zahtjeva. Kada bi se svi papirnati računi izdavali digitalno, to bi bilo četiri tone CO2 godišnje.

Dokumenti elektroničkih računa ne blijede, stoga kvaliteta dokumenta uvijek ostaje ista kao prvog dana. Bez obzira koliko se često koristi ili otvara. Na izričit zahtjev kupca, račun se naravno može i dalje izdavati u tradicionalnom papirnatom obliku.

Korisnici koji prvi put primaju Warrify račun mogu se besplatno registrirati i napraviti arhivu za svoje račune. Ova arhiva omogućuje online pristup svim računima s bilo kojeg uređaja. Kupci koji se ne registriraju mogu digitalno spremiti račun na svoj pametni telefon.