Tele2 predstavio uslugu „Kupi i pokupi“

Tele2 predstavio uslugu „Kupi i pokupi“

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Mobilni uređaj moguće je naručiti u webshopu i u roku pet dana preuzeti na prodajnom mjestu nova je usluga koju je Tele2 ponudio svojim korisnicima, a to objašnjavaju prije svega time da se navike kupovanja iz godine u godinu mijenjanju.

Standardnu kupovinu na prodajnom mjestu sve više zamjenjuje ona na online platformama, gdje su korisnicima proizvodi dostupni u samo nekoliko minuta i klikova mišem, ističu u Tele2 i dodaju da uvijek osluškuju svoje korisnike te kroji ponude prema njihovim specifičnim potrebama, trudeći se stalno nadmašivati njihova očekivanja i donositi najveću vrijednost za novac.

Prema podacima Eurostata, u Hrvatskoj je u 2017. godini 35 psoto korisnika kupovalo online i ta brojka je u stalnom porastu. Usluga „Kupi i pokupi“ idealna je za korisnike koji vole online kupovinu, žele kupovati neovisno o dobu dana i radnom vremenu trgovine te žele proizvod preuzeti na unaprijed odabranoj lokaciji, umjesto da im bude dostavljen. Na ovaj način korisnik ima kontrolu i uređaj preuzima kada želi, ne brinući o dodatnim troškovima dostavne službe, kašnjenju pa čak i gubitku pošiljke.

„Kako bi korisnicima omogućio što bolje iskustvo tijekom online kupovine, Tele2 je uveo uslugu “Kupi i pokupi”, zahvaljujući kojoj je moguće narudžbu uređaja napraviti u webshopu, a uređaj preuzeti na odabranom prodajnom mjestu. Uređaj se preuzima uz predočenje osobne iskaznice u roku od pet dana od zaprimanja narudžbe. Primjerice, ako je korisnik na webshopu narudžbu napravio u nedjelju u 18:00 sati, rok za preuzimanje završava u petak u 18:00 sati“, opisuju kako funkcionira usluga u Tele2.

Predomisli li se korisnik oko odabranog uređaja te ga želi zamijeniti za drugi, potrebno je otkazati staru narudžbu i napraviti novu, objašnjavaju dalje iz Tele2 i dodaju da nema skrivenih niti nepotrebnih troškova jer se tek nakon dolaska na prodajno mjesto i preuzimanja uređaja, računa i ugovora, novčana sredstva naplaćuju s korisnikove kreditne, odnosno debitne kartice.

„Prenosili se prilikom kupovine uređaja broj iz druge mreže u Tele2, na adresu korisnika šalje se zahtjev za prijenos broja i Tele2 SIM kartica. Nakon što je prijenos broja završen, moguće je na odabranom prodajnom mjestu preuzeti svoj uređaj“, dodaju iz Tele2.

Još iz kategorije

Huaweijeva 5G tehnologija koja čuva energiju dobila priznanje za očuvanje okoliša

Huaweijeva 5G tehnologija koja čuva energiju dobila priznanje za očuvanje okoliša

23.09.2019. komentiraj

Huawei na ovogodišnjem sajmu ITU – Telecom World Awards Ceremony koji se održao u Budimpešti osvojio je priznanje Green 5G Power za promicanje i afirmaciju zelene digitalne ekonomije, posebno izvanrednog doprinosa u smislu očuvanja energije, zaštite okoliša i smanjenje utjecaja mobilnih mreža.

Stižu digitalni radio DAB+ i HbbTV interaktivna televizija

Stižu digitalni radio DAB+ i HbbTV interaktivna televizija

21.09.2019. komentiraj

Ovogodišnji WMF u Rovinju državna tvrtka Odašiljači i veze odlučila je iskoristiti za predstavljanje diviju vrlo zanimljivih usluga i to nove platforme za medijske sadržaje koje omogućuju OIV-ove usluge DAB+ digitalni radio i Hybrid broadcast broadband TV (HbbTV).

Hrvatski Telekom demonstrirao 5G mrežu na svečanom otvorenju Weekend Media Festivala

Hrvatski Telekom demonstrirao 5G mrežu na svečanom otvorenju Weekend Media Festivala

21.09.2019. komentiraj

Budućnost mobilnih telekomunikacija svakako je 5G koji je bio i zvijezda početka WMF otvorenog jučer u Rovinju. Video prijenosom putem drona na 5G mreži Hrvatskog Telekoma svečano je otvoren dvanaesti Weekend Media Festival u Rovinju. Riječ je o prvom video prijenosu putem drona na 5G mreži u ovom dijelu Europe, uspostavljenom između Rovinja i Krka.