Tele2 kampanja „Gregor launch“ pobjednik Croatia Effie-a 2013

Tele2 kampanja „Gregor launch“ pobjednik Croatia Effie-a 2013

Tele2 kampanja „Gregor launch“ dobitnik je Grand Prix Effie nagrade 2013 kao i zlatne Effie nagrade na Danima komunikacija održanima proteklog vikenda u Rovinju. Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje za najučinkovitije marketinške kampanje.

„Grand Prix i zlatni Effie za kampanju „Gregor launch“ te srebrni Effie za „Revoluciju“ još su jedna potvrda uspjeha Tele2 u učinkovitosti oglašavanja, ali i nagrada za našu hrabrost i različitost u marketinškim komunikacijama koju su korisnici već prepoznali, a sada i struka nagradila. Naša poslovna strategija kao izazivača zahtjeva pomicanje granica unutar i izvan kompanije kako bi uvijek ponudili najveću vrijednost za novac. Tele2 to ostvaruje uspješnim i drugačijim pristupom marketinškim kampanjama kao i pružanjem kvalitetne usluge, uvijek slušajući naše korisnike“, rekla je Maja Čulig, v.d. voditeljica odjela marketinških komunikacija Tele2 Hrvatska.

Kampanja Tele2 Hrvatske osvojila je Grand Prix u konkurenciji 42 rada prijavljena od strane 31 oglašivača i 48 marketinčkih agencija. Tele2 do sada je na Croatia Effie, natjecanju koje ocjenjuje  marketinšku učinkovitost kampanja osvojio zlatni i dva srebrna Effie-a za kampanje Smiley i Jaaavi se! što je još jedna potvrda kako je Tele2 u samom vrhu najučinkovitijih hrvatskih brendova prema Effie indeksu učinkovitosti.

Još iz kategorije

MWC 2021 krajem lipnja u Barceloni

MWC 2021 krajem lipnja u Barceloni

23.09.2020. komentiraj

Iako je ove godine zbog pandemije otkazan MWC 2020. koji se trebao kajem veljače održati u Barceloni mnogi su očekivali da predviđeni datumi početkom ožujka 2021. neće doći u pitanje sada se ipak dogodio obrat i MWC 2021 seli u ljeto sljedeće godine i službeni su datumi 28. lipnja do 1. srpnja 2021. godine.

Hrvatskom Telekomu ponovno potvrđen status najbolje mobilne mreže u Hrvatskoj

Hrvatskom Telekomu ponovno potvrđen status najbolje mobilne mreže u Hrvatskoj

23.09.2020. komentiraj

Velika neovisna analiza koju je provela međunarodna tehnološka kompanija umlaut najnovija je potvrda kako Hrvatski Telekom ima najbolju mobilnu mrežu u Hrvatskoj. Umlaut je do sada na hrvatskom tržištu bio poznat kao P3. „Best in Test“ kao najveće priznanje i najviša „Best Rated Broadband Coverage“ ocjena potvrđuju vodeću poziciju Hrvatskog Telekoma na tržištu.

Europski sud presudio kako neutralnost interneta nije kompatibilna sa “nultim tarifama”

Europski sud presudio kako neutralnost interneta nije kompatibilna sa “nultim tarifama”

21.09.2020. komentiraj

Europski sud u slučaju mađarskog telekoma Telenora Magyarorszaga Zrta prvi je put donio presudu koja se tiče neutralnosti interneta, što je od povijesnog značaja i svakako će biti odrednica za sve što slijedi narednih godina.