Tele2 kampanja „Gregor launch“ pobjednik Croatia Effie-a 2013

Tele2 kampanja „Gregor launch“ pobjednik Croatia Effie-a 2013

Tele2 kampanja „Gregor launch“ dobitnik je Grand Prix Effie nagrade 2013 kao i zlatne Effie nagrade na Danima komunikacija održanima proteklog vikenda u Rovinju. Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje za najučinkovitije marketinške kampanje.

„Grand Prix i zlatni Effie za kampanju „Gregor launch“ te srebrni Effie za „Revoluciju“ još su jedna potvrda uspjeha Tele2 u učinkovitosti oglašavanja, ali i nagrada za našu hrabrost i različitost u marketinškim komunikacijama koju su korisnici već prepoznali, a sada i struka nagradila. Naša poslovna strategija kao izazivača zahtjeva pomicanje granica unutar i izvan kompanije kako bi uvijek ponudili najveću vrijednost za novac. Tele2 to ostvaruje uspješnim i drugačijim pristupom marketinškim kampanjama kao i pružanjem kvalitetne usluge, uvijek slušajući naše korisnike“, rekla je Maja Čulig, v.d. voditeljica odjela marketinških komunikacija Tele2 Hrvatska.

Kampanja Tele2 Hrvatske osvojila je Grand Prix u konkurenciji 42 rada prijavljena od strane 31 oglašivača i 48 marketinčkih agencija. Tele2 do sada je na Croatia Effie, natjecanju koje ocjenjuje  marketinšku učinkovitost kampanja osvojio zlatni i dva srebrna Effie-a za kampanje Smiley i Jaaavi se! što je još jedna potvrda kako je Tele2 u samom vrhu najučinkovitijih hrvatskih brendova prema Effie indeksu učinkovitosti.

Još iz kategorije

Njemačka će dozvoliti Huaweiju sudjelovanje u izgradnji 5G mreža

Njemačka će dozvoliti Huaweiju sudjelovanje u izgradnji 5G mreža

18.10.2019. komentiraj

Kineski tehnološki gigant Huawei ipak s krajem godine ide prema pozitivnijim vijestima vezanima uz svoje poslovanje, što potvrđuju ranije informacije o blažim sankcijama Sjedinjenih Američkih Država te posljednje informacije o tome da će ipak biti dio njemačke tranzicije na mobilne mreže pete generacije (5G).

Projekt RUNE predstavljen hrvatskim telekom operatorima

Projekt RUNE predstavljen hrvatskim telekom operatorima

17.10.2019. komentiraj

Tvrtka RUNE Crow, u kongresnom centru Forum Zagreb, hrvatskim telekom operatorima predstavila projekt RUNE (Rural network), kojeg provodi na području Republike Hrvatske.  Projekt RUNE pokrenut je s ciljem osiguranja ultra-brze širokopojasne optičke infrastrukture za korisnike u ruralnim područjima Hrvatske (Primorsko-goranske i Istarske županije). S izgradnjom na područjima koja trenutno nisu pokrivena svjetlovodnom infrastrukturom, RUNE će pomoći jedinicama lokalne samouprave u dostizanju ciljeva Digitalne agende za Europu 2020, kroz osiguravanje povezivanja na novu svjetlovodnu pristupnu mrežu koja će omogućiti brzine veće od 1 Gbps.

HT dobio kaznu od 28,1 milijuna kuna

HT dobio kaznu od 28,1 milijuna kuna

17.10.2019. komentiraj

Visoki trgovački sud odbio je žalbu najjačeg domaćeg telekoma HT-a i odredio kaznu u visini od 28,1 milijuna kuna jer je 2015 i 2016. kršio odredbe zakona o elektroničkim komunikacijama jer nije dostavljao potrebnu dokumentaciju telekom regulatoru HAKOM-u.