Sony Xperia Tablet Z dostupan u ponudi Vipneta

Sony Xperia Tablet Z dostupan u ponudi Vipneta

Foto: Sony

Vipnetova usluga „Vip TV za van“ omogućava korištenje usluga van udobnosti vlastitog doma, a dostupna je postojećim korisnicima Vip fiksne ponude putem kabela ili postojeće linije.

Uz Xperia Tablet Z dolazi (free trial) besplatno isprobavanje usluge u trajanju od 7 dana, što će korisnicima omogućiti gledanje uživo dvadeset različitih TV programa, jednostavno pretraživanje sadržaja, mogućnost snimanja pojedinih emisija koje kasnije mogu gledati i to samo jednim dodirom zaslona ovog vrhunskog tableta.

Performanse Xperia Tableta Z omogućavaju odlično vizualno iskustvo i audio doživljaj, i to neovisno o položaju tableta ili kutu slušanja. Tu je i mogućnost snimanja fotografija zahvaljujući HD kameri s 8 MP i Exmor R™ for Mobile senzorom, kao i tehnologija za upravljanje baterijom (Battery STAMINA) koja osjetno produljuje vijek njezina trajanja. Uređaj uz najbržu Vip 4G LTE mrežu omogućava iznimnu kvalitetu surfanja i rada preko tableta.

Tablet krase poznate Sonyjeve NFC funkcije koje se aktiviraju samo jednim dodirom te tako omogućavaju korisnicima prenošenje kompletnog sadržaja s HD tableta na televizijski prijamnik, zvučnik ili smartphone i to jednostavnim prislanjanjem jednog uređaja na drugi.

Xperia Tablet Z predstavlja prvi tablet s ugrađenim Qualcomm Snapdragon S4 Pro asinkronim četverojezgrenim procesorom te ima najveći stupanj otpornosti na vodu ikada ugrađen u jedan tablet (oznaka IP55/57), što ga čini otpornim na slučajna zalijevanja i prskanja te uranjanja u vodu do 1 metra dubine gdje može biti do 30 minuta. Napravljen od visokokvalitetnog materijala, Xperia Tablet Z je izuzetno tanak i jednako tako lagan. Debljine je svega 6,9 mm te teži manje od 500 g. Dostupan je u crnoj i bijeloj boji.

Najbolje od Sonyjeve tehnologije ponajviše se očituje u audio i video iskustvu, zahvaljujući 10,1-inčnom HD WUXGA 1920x1200p Displayu s Mobile BRAVIA Engineom 2, koji donosi jače i izraženije boje te kreira izvanredno vizualno iskustvo. Sonyjev S-Force Front Surround 3D garantira odličan audio doživljaj, a uz Sonyjev Clear Audio+ mod i dva ugrađena zvučnika s četiri komore na lijevim i desnim kutevima, tablet omogućava sjajan zvuk bez obzira u kojem se položaju drži.

Xperia Tablet Z ima predinstaliranu aplikaciju Remote Control pa se može koristiti i kao univerzalni IR (infrared) daljinski upravljač pomoću kojeg korisnici mogu nesmetano i bez napora kontrolirati svoj TV prijamnik, ostale Sonyjeve uređaje te uređaje drugih proizvođača.

Još iz kategorije

Ericsson u suradnji s AT&T omogućio 5G u NBA ljetnoj ligi

Ericsson u suradnji s AT&T omogućio 5G u NBA ljetnoj ligi

19.08.2019. komentiraj

AT&T je ponudio nove mogućnosti vezane uz sportsku zabavu koristeći se Ericssonovom 5G mrežnom infrastrukturom u MGM Resorts NBA ljetnoj ligi. Od 10. do 11. srpnja, fanovi su mogli uživo prenositi video sadržaje iz uređaja Samsung Galaxy S10 5G i sudjelovati u igrama na posve novi način.

VELIKA ICT ANALIZA: Najveći broj zaposlenih i najveće plaće u telekom sektoru

VELIKA ICT ANALIZA: Najveći broj zaposlenih i najveće plaće u telekom sektoru

16.08.2019. komentiraj

Nastavljamo s velikom analizom domaćeg ICT tržišta i krećemo u telekomunikacijski segment i to prema broju zaposlenih i prosječno isplaćenoj neto plaći. Ako pogledamo tvrtke s najvećim broje zaposlenih i njihovom prosječnom plaćom na prvom mjestu je najjači domaći telekom operator Hrvatski Telekom s 3960 zaposlenih u 2018. godini i prosječnom plaćom od 9.484 kune. Slijedi ga najveći telekomunikacijski izvoznik Ericsson Nikola Tesla s 2401 zaposlenim s prosječnom neto plaćom koja doseže 12.533 kuna. Na trećem mjestu po broju zaposlenih je A1 Hrvatska s 1687 zaposlenih i prosječnom plaćom od 9.842 kune

VELIKA ICT ANALIZA: Tko su najbolji telekom izvoznici, Ericsson Nikola Tesla uvjerljivo vodeći

VELIKA ICT ANALIZA: Tko su najbolji telekom izvoznici, Ericsson Nikola Tesla uvjerljivo vodeći

14.08.2019. komentiraj

Nastavljamo s velikom analizom domaćeg ICT tržišta i krećemo u telekomunikacijski segment gdje prema izvoz situacija nije takva da su prvo vodeći telekomi. Na prvom mjestu je Ericsson Nikola Tesla kao najveći izvoznik i to s 998,22 milijuna kuna vrijednim izvozom u 2018. godini uz rast od 0,17 posto.