Savršena se vratila u Vipnet

Savršena se vratila u Vipnet

Foto: Fotolia

Nakon što je sredinom travnja pokrenuo program vjernosti „Vip&više“, povodom svog 14. rođendana Vipnet je osigurao još jedno iznenađenje. Prvi u nizu slavljeničkih poklona povratak je Savršene tarife koja će korisnicima biti dostupna do 30. lipnja 2013.

Savršena tarifa će korisnicima biti dostupna pod uvjetima koji su i u prijašnjim akcijama vrijedili, što znači da će korisnici u okviru mjesečnog iznosa od 150 kn moći neograničeno i besplatno razgovarati i slati SMS poruke prema mrežama u Hrvatskoj.

Također je neograničen i besplatan podatkovni promet unutar Hrvatske, s tim da ćete po najvećim brzinama imati na raspolaganju 1 GB prometa, a zatim će se brzina interneta spustiti na 64k.

Unutar Savršene tarife korisnici ne plaćaju naknadu za uspostavu poziva, a glavna odlika tarife jest da korisnik potpisuje ugovor bez obveznog trajanja ugovora.

Još iz kategorije

Macron poručuje da Europa neće blokirati Huawei

Macron poručuje da Europa neće blokirati Huawei

20.05.2019. komentiraj

Francuski predsjednik Emmanuel Macron izjavio je da Europa neće iću putem Sjedinjenih Američkih Država po pitanju Huaweija, što znači da nikakve sankcije ili zabrane na tlu Europske unije neće vrijediti za tu kinesku kompaniju. Time je samo potvrdio sve ono što je njemačka kancelarka Angela Merkel na tu temu izgovarala posljednjih mjeseci.

Trump zabranio američkim telekomima kupovinu kineske opreme

Trump zabranio američkim telekomima kupovinu kineske opreme

17.05.2019. komentiraj

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump potpisao naredio je zabranu američkim kompanijama da koriste stranu telekomunikacijsku opremu za koju se vjeruje kako predstavlja bilo kakav rizik po nacionalnu sigurnost.

Ericsson ConsumerLab ruši mitove o značaju 5G za korisnike

Ericsson ConsumerLab ruši mitove o značaju 5G za korisnike

16.05.2019. komentiraj

Ericsson je objavio novo ConsumerLab izvješće pod nazivom 5G Consumer Potential, koje razbija mitove o značaju 5G za potrošače i opisuje mogućnosti koje su dostupne pružateljima komunikacijskih usluga.