Saša Kramar odlazi iz HT-a

Saša Kramar odlazi iz HT-a

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Hrvatski Telekom je objavio kako iz kompanije odlazi Saša Kramar, član Uprave HT-a i glavni direktor za poslovne korisnike. U obrazloženju iz HT-a stoji kako je on podnio ostavku i koja stupa na snagu 1. siječnja 2020. godine te nastavlja karijeru izvan HT Grupe.

„Zahvaljujem Saši na suradnji i njegovom doprinosu sveukupnoj poslovnoj transformaciji koju je unio u kompaniju u ključnim područjima izravno povezanima s tržištem i korisnicima. Želim Saši sve najbolje u njegovim budućim poslovnim pothvatima“, istaknuo je Kostas Nebis, predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor HT-a.

Saša Kramar u Upravu HT-a imenovan je prvi put 1. lipnja 2016. godine s položaja predsjednika Uprave Iskon Interneta tvrtke u 100 postotnom vlasništvu HT-a, a mandat mu je obnovljen u lipnju ove godine.

„Tijekom 13 godina karijere u HT Grupi imao sam priliku obnašati ključne upravljačke pozicije te sam uvijek nastojao pružiti maksimum sebe za kompaniju. Zahvalan sam za sve mogućnosti koje su mi pružene, a najviše na dragim ljudima s kojima sam godinama radio. Sada je vrijeme za promjenu i nove izazove“, izjavio je Saša Kramar.

Još iz kategorije

Tele2 udvostručio ulaganje u razvoj mobilne mreže

Tele2 udvostručio ulaganje u razvoj mobilne mreže

22.01.2020. komentiraj

U prvih devet mjeseci protekle godine Tele2 je u razvoj svoje mobilne mreže uložio dvostruko više u odnosu na isto razdoblje u 2018. godini. Takvo povećanje investicija, osmišljeno planiranje mrežnih kapaciteta i najpovoljnija ponuda za neograničeno korištenje mobilnog interneta rezultirali su time da kroz mobilnu mrežu Tele2 prolazi najviše gigabajta podatkovnog prometa u Hrvatskoj. Naime, izvještaj Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM) za treće tromjesečje 2019. godine pokazuje da je u svim mobilnim mrežama ukupno prošlo 102,3 milijuna gigabajta prometa. Iz Tele2 poručuju kako je upravo njihova mreža u tom razdoblju zabilježila oko 40 posto od ukupnog podatkovnog prometa svih operatora u pokretnim mrežama što ga je utvrdio HAKOM u svojem izvješću.

Brži razvoj 5G mreža u Europi usporava i skepticizam zbog zračenja

Brži razvoj 5G mreža u Europi usporava i skepticizam zbog zračenja

20.01.2020. komentiraj

Integraciju mobilnih mreža pete generacije (5G) usporava i skepticizam, koji vlada po pitanju utjecaja zračenja na ljudsko zdravlje. Konkretno se to moglo vidjeti na primjeru švicarskog grada Wohlena, gdje se pokušava implementirati najnovija tehnologija, ali lokalne vlasti to ne dopuštaju.

Postoje 3 vrste 5G mreža, a većina će dobiti onu najlošiju

Postoje 3 vrste 5G mreža, a većina će dobiti onu najlošiju

19.01.2020. komentiraj

Mobilne mreže pete generacije (5G) ove će se godine spominjati na sve strane jer su postale stvarnost i sastavni dio svih budućih pametnih telefona, tableta, ali i mnogih drugih uređaja. No, potrebno je znati da postoje tri vrste 5G mreža, što može itekako zbunjivati...