Saša Kramar odlazi iz HT-a

Saša Kramar odlazi iz HT-a

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Hrvatski Telekom je objavio kako iz kompanije odlazi Saša Kramar, član Uprave HT-a i glavni direktor za poslovne korisnike. U obrazloženju iz HT-a stoji kako je on podnio ostavku i koja stupa na snagu 1. siječnja 2020. godine te nastavlja karijeru izvan HT Grupe.

„Zahvaljujem Saši na suradnji i njegovom doprinosu sveukupnoj poslovnoj transformaciji koju je unio u kompaniju u ključnim područjima izravno povezanima s tržištem i korisnicima. Želim Saši sve najbolje u njegovim budućim poslovnim pothvatima“, istaknuo je Kostas Nebis, predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor HT-a.

Saša Kramar u Upravu HT-a imenovan je prvi put 1. lipnja 2016. godine s položaja predsjednika Uprave Iskon Interneta tvrtke u 100 postotnom vlasništvu HT-a, a mandat mu je obnovljen u lipnju ove godine.

„Tijekom 13 godina karijere u HT Grupi imao sam priliku obnašati ključne upravljačke pozicije te sam uvijek nastojao pružiti maksimum sebe za kompaniju. Zahvalan sam za sve mogućnosti koje su mi pružene, a najviše na dragim ljudima s kojima sam godinama radio. Sada je vrijeme za promjenu i nove izazove“, izjavio je Saša Kramar.

Još iz kategorije

CEO Tele2 Hrvatska Viktor Pavlinić uvjeren da prodaja kompanije mora proći

CEO Tele2 Hrvatska Viktor Pavlinić uvjeren da prodaja kompanije mora proći

12.12.2019. komentiraj

Krajem svibnja potpisan je ugovor o prodaju Tele2 Hrvatska United Grupi, a to je posljedica promjene strategije njihova vlasnika Tele2 AB i orijentaciju na švedsko i baltička tržišta jer su prije prodana i druga poslovanja u Europi, ističe Viktor Pavlinić predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska i dodaje kako oni očekuju da će prodaja bi završena u prvom kvartalu sljedeće godine.

5G zračenje nije ništa gore od mikrovalova ili baby monitora

5G zračenje nije ništa gore od mikrovalova ili baby monitora

11.12.2019. komentiraj

Australija je zakoračila u svijet mobilnih mreža pete generacije (5G) pa se konkretno može mjeriti njegov utjecaj ne samo na uređaje i samu mrežu, već i na ljudsko zdravlje. Pa tako dva najveća telekoma u toj zemlji, Optus i Telstra, tvrde da je elektromagnetska energija koju proizvodi 5G jednaka onoj koju proizvode uređaji u kućanstvu, kao mikrovalne pećnice.

Telefonica će odabrati još jednog dobavljača 5G opreme uz Huawei

Telefonica će odabrati još jednog dobavljača 5G opreme uz Huawei

10.12.2019. komentiraj

Španjolski telekom Telefonica kupit će dio temeljne opreme za mobilnu mrežu pete generacije (5G) od Huaweija, ali će uz tog kineskog proizvođača izabrati još jednog dogodine. Time kompanija više neće ovisiti isključivo o Huaweiju, što nudi ipak više mogućnosti i prostora pri dugoročnom planiranju.