Sad će se tek vidjeti važnost i kvaliteta sadržaja

Sad će se tek vidjeti važnost i kvaliteta sadržaja

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

HT je u kontaktu s dobavljačima i vlasnicima sportskog sadržaja te ćemo po dobivanju službenih očitovanja vezanih uz početak natjecanja i nastavak prijenosa sportskih događanja uskladiti i sve naše ponude, ističu na upit ICTbusiness.info vezano uz prava na TV sadržaj te sadržaj prije svega sportskih kanala.

Iz HT-a napominju kako žele još jednom istaknuti kako se na njihovim sportskim kanalima trenutno emitiraju najzanimljiviji ponovljeni sadržaji iz poznatih sportskih natjecanja.

„Kada je riječ o mogućnosti korištenja različitih programskih paketa, podsjećamo kako mnogi korisnici MAXtv-a imaju na raspolaganju dodatne usluge kao i napredne funkcionalnosti što uključuje i zamjenu programskog paketa. Tako, na primjer, korisnici MAX Biram paketa imaju mogućnost odabira jednog ili dva dodatna TV paketa koja mogu po izboru mijenjati nekim drugim, bez dodatne naknade, pa u ovoj situaciji umjesto sportskog mogu odabrati premium filmske pakete“, ističu iz najjačeg domaćeg telekoma.

Žele i podsjetiti i kako je Hrvatski Telekom svim svojim korisnicima od 16. ožujka omogućio određene pogodnosti kako bi im olakšao boravak kod kuće. Tako su, bez dodatne naknade, i sadržaji u sklopu MAXtv usluge - omogućeno je praćenje ekskluzivnih premijera na na CineStar TV Premiere 1 kanalu, hit-serija, filmova i crtića na Pickbox NOW Play Premium videopaketima.

„U produljenom promo periodu korisnicima smo omogućili pristup novim RTL Premium i Nova paketima koji nude nove dodatne TV sadržaje na zahtjev te uključenu Snimalicu na Nova kanalima. U sklopu videopaketa Instrukcije.tv na MAXtv-u dodani su i video prilozi dosadašnjih lekcija Škole za život – nastava na daljinu, a omogućena je i usluga Snimalica svim korisnicima na HRT 3 i SPTV, kako bi dodatno olakšali praćenje školskih lekcija“, zaključuju iz HT-a.

Još iz kategorije

HT povećao doseg 5G mreže u Samoboru na postojećim 4G frekvencijama

HT povećao doseg 5G mreže u Samoboru na postojećim 4G frekvencijama

06.06.2020. komentiraj

Hrvatski Telekom prvi u Hrvatskoj demonstrirao revolucionarnu 5G tehnologiju u postojećem 4G frekvencijskom spektru, pohvalili su se iz najvećeg domaćeg telekom operatora. Tehnologija dinamičkog dijeljenja spektra u praksi može omogućiti brzo pokrivanje većeg područja 5G uslugama, a primjena 5G tehnologije bit će ključna za povezivanje velikog broja senzora, industrijskih uređaja, dronova i autonomnih vozila, ističu u HT-u.

Ministri telekomunikacija o digitalnim prioritetima EU-a

Ministri telekomunikacija o digitalnim prioritetima EU-a

05.06.2020. komentiraj

Ministri telekomunikacija, na svojoj drugoj neformalnoj videokonferenciji održali su raspravu o digitalnim prioritetima EU-a u vremenu nakon koronavirusa. Sastankom je predsjedao ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, dok je Komisiju zastupao povjerenik Thierry Breton.

Kanadski telekom operateri posao izgradnje 5G mreže dali Ericssonu i Nokiji

Kanadski telekom operateri posao izgradnje 5G mreže dali Ericssonu i Nokiji

05.06.2020. komentiraj

Huawei je doživio novi poraz jer kanadski teleoperateri Bell Canada i Telus Corp. odlučili su se za usluge koje nudi Ericsson, najveći rival za kineskog tehnološkog giganta.