Promjena u A1 Hrvatska nova direktorica korporativnih komunikacija

Promjena u A1 Hrvatska nova direktorica korporativnih komunikacija

Nakon što je direktor za ljudske resurse iz A1 Hrvatska prešao u Hrvatski Telekom, sada iz A1 Hrvatska odlazi i direktorica korporativnih komunikacija Martina Rizman Matić i na njezino mjesto dolazi Dubravka Štefanac Vinovrški.

„A1 je za mene kao korisnika uvijek bio prvi izbor, ali i jedan od najpoželjnijih poslodavaca na tržištu. Jedna od odlika FMCG industrije u kojoj sam provela značajan dio svoje karijere jest što je korisnik na prvom mjestu, a upravo to je temeljna vrijednost A1 Hrvatska, stoga vjerujem kako ću doprinijeti iskustvom u provedbi projekata integrirane komunikacije uvijek imajući korisnika u fokusu. Zahvaljujem Martini Rizman Matić koja je do sada izuzetno stručno i inspirativno vodila Korporativne komunikacije A1 Hrvatska“, ističe nova direktorica Korporativnih komunikacija A1 Hrvatska Dubravka Štefanac Vinovrški.

Prema njezinim riječima ona ističe kako će sa svojim timom s velikim entuzijazmom sudjelovati u svim izazovima koje donosi dinamičan proces digitalne transformacije te nastavak pozicioniranja A1 kao kompanije i top poslodavca novog digitalnog doba.

„Svoju petnaestogodišnju karijeru u Korporativnim komunikacijama u jednom od najdinamičnijih sektora razvijala sam kroz različite funkcije unutar odjela Komunikacija, od kojih posljednjih četiri godine na poziciji direktorice Korporativnih komunikacija. Imala sam priliku surađivati, raditi i upravljati strateškim procesima unutar A1 Hrvatska, kao i na međunarodnom tržištu unutar A1 Telekom Austria grupe, uključujući akvizicije, integracije, društveno odgovorno poslovanje, promjene organizacijske i korporativne kulture, krizno komuniciranje, zahtjevnu internu komunikaciju, employer branding i u konačnici prošle godine veliki rebranding“, objašnjava Martina Rizman Matić.

Od 1. svibnja nastavlja karijeru kao partner i stariji savjetnik u uglednoj PR agenciji Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri. „Veseli me novo okruženje i izgradnja profesionalnog iskustva iz perspektive jedne od agencija s najvećim iskustvom i najbogatijim referencama na hrvatskom tržištu, čime ću svoj profesionalni razvoj dodatno nadograditi i usavršiti svoju ekspertizu surađujući s najvećim stručnjacima u području strateškog komuniciranja“, zaključuje Martina Rizman Matić.

Još iz kategorije

A1 Hrvatska krenuo s NB IoT na području cijele Hrvatske

A1 Hrvatska krenuo s NB IoT na području cijele Hrvatske

18.04.2019. komentiraj

A1 Hrvatska prvi je i jedini pružatelj NB IoT rješenja odnosno mreže koja je dostupna na području cijele Republike Hrvatske, pohvalili su se iz drugo po veličini domaćeg telekoma na događanju pod imenom Dan pametnih rješenja predstavljajući novu ponudu pod imenom A1 NB IoT.

Swisscom uz Ericssonovu pomoć pokrenuo prvu komercijalnu 5G mrežu

Swisscom uz Ericssonovu pomoć pokrenuo prvu komercijalnu 5G mrežu

18.04.2019. komentiraj

Proizvođač telekom opreme Ericsson i Swisscom, najveći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Švicarskoj, pokrenuli su prvu veliku komercijalnu 5G mrežu u Europi kako bi podržali pametne mobilne telefone koji su dostupni na tržištu. Pokretanje 5G mreže također otvara vrata otkrivanju novih prilika u Internetu stvari (IoT) i industriji 4.0.

Viberov lokalni broj omogućuje razgovore i poruke bez roaming naknada

Viberov lokalni broj omogućuje razgovore i poruke bez roaming naknada

11.04.2019. komentiraj

Viber je najavio uvođenje novog pretplatničkog servisa pod nazivom Viber Local Number. Ta opcija korisnicima omogućuje korištenje lokalnog telefonskog broja, kako bi ih se moglo kontaktirati čak i ako druga osoba ne koristi Viber.