Promjena u A1 Hrvatska nova direktorica korporativnih komunikacija

Promjena u A1 Hrvatska nova direktorica korporativnih komunikacija

Nakon što je direktor za ljudske resurse iz A1 Hrvatska prešao u Hrvatski Telekom, sada iz A1 Hrvatska odlazi i direktorica korporativnih komunikacija Martina Rizman Matić i na njezino mjesto dolazi Dubravka Štefanac Vinovrški.

„A1 je za mene kao korisnika uvijek bio prvi izbor, ali i jedan od najpoželjnijih poslodavaca na tržištu. Jedna od odlika FMCG industrije u kojoj sam provela značajan dio svoje karijere jest što je korisnik na prvom mjestu, a upravo to je temeljna vrijednost A1 Hrvatska, stoga vjerujem kako ću doprinijeti iskustvom u provedbi projekata integrirane komunikacije uvijek imajući korisnika u fokusu. Zahvaljujem Martini Rizman Matić koja je do sada izuzetno stručno i inspirativno vodila Korporativne komunikacije A1 Hrvatska“, ističe nova direktorica Korporativnih komunikacija A1 Hrvatska Dubravka Štefanac Vinovrški.

Prema njezinim riječima ona ističe kako će sa svojim timom s velikim entuzijazmom sudjelovati u svim izazovima koje donosi dinamičan proces digitalne transformacije te nastavak pozicioniranja A1 kao kompanije i top poslodavca novog digitalnog doba.

„Svoju petnaestogodišnju karijeru u Korporativnim komunikacijama u jednom od najdinamičnijih sektora razvijala sam kroz različite funkcije unutar odjela Komunikacija, od kojih posljednjih četiri godine na poziciji direktorice Korporativnih komunikacija. Imala sam priliku surađivati, raditi i upravljati strateškim procesima unutar A1 Hrvatska, kao i na međunarodnom tržištu unutar A1 Telekom Austria grupe, uključujući akvizicije, integracije, društveno odgovorno poslovanje, promjene organizacijske i korporativne kulture, krizno komuniciranje, zahtjevnu internu komunikaciju, employer branding i u konačnici prošle godine veliki rebranding“, objašnjava Martina Rizman Matić.

Od 1. svibnja nastavlja karijeru kao partner i stariji savjetnik u uglednoj PR agenciji Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri. „Veseli me novo okruženje i izgradnja profesionalnog iskustva iz perspektive jedne od agencija s najvećim iskustvom i najbogatijim referencama na hrvatskom tržištu, čime ću svoj profesionalni razvoj dodatno nadograditi i usavršiti svoju ekspertizu surađujući s najvećim stručnjacima u području strateškog komuniciranja“, zaključuje Martina Rizman Matić.

Još iz kategorije

HT: Zakonska regulativa bazne stanice stavlja u jednostavne građevine

HT: Zakonska regulativa bazne stanice stavlja u jednostavne građevine

26.06.2019. komentiraj

Nakon što smo obradili sve institucije, na red su došli i telekomi pa tako iz HT-a ističu kako za gradnju baznih stanica lokacijska dozvola i građevinska dozvola nisu potrebne i to za antenske stupove i antenske prihvate na postojećim građevinama budući da je sve propisano Zakonom o gradnji i Pravilnikom o jednostavnim građevinama i radovima.

Složenost postupka koji se dijeli između ministarstva, agencija i lokalne samouprave

Složenost postupka koji se dijeli između ministarstva, agencija i lokalne samouprave

24.06.2019. komentiraj

Za telekome gradnja baznih stanica nije nimalo jednostavan postupak jer potrebno je ispoštovati niz propisa i zakonskih i podzakonskih akata, ali i proći ministarstva agencije i lokalnu samoupravu da bi sve bilo po zakonu. Tako će biti i za 5G bazne stanice kojih će biti više nego za 4G bazne stanice. Zanimljivo je da populistički nastrojeni političari lupetaju kako je sve to jednostavno i bez kontrole, pa smo upitali domaćeg telekom regulatora HAKOM kako stvari zapravo stoje s baznim stanicama.

Vrlo složen postupak izgradnje baznih postaja – ministarstvo ističe kako je HAKOM ključan

Vrlo složen postupak izgradnje baznih postaja – ministarstvo ističe kako je HAKOM ključan

21.06.2019. komentiraj

Kako graditi bazne postaje, što je po pitanju građevine potrebno upitali smo nadležno ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja i oni ističu da sukladno Zakonu o prostornom uređenju, jedinice lokalne samouprave (gradovi i općine) te županije i grad Zagreb, kao nositelji planiranja na svom području, određuju lokacije i druge uvjete gradnje antenskih stupova, prihvata i elektroničke komunikacijske infrastrukture, uz sudjelovanje i mišljenje HAKOM-a.