Promjena u A1 Hrvatska nova direktorica korporativnih komunikacija

Promjena u A1 Hrvatska nova direktorica korporativnih komunikacija

Nakon što je direktor za ljudske resurse iz A1 Hrvatska prešao u Hrvatski Telekom, sada iz A1 Hrvatska odlazi i direktorica korporativnih komunikacija Martina Rizman Matić i na njezino mjesto dolazi Dubravka Štefanac Vinovrški.

„A1 je za mene kao korisnika uvijek bio prvi izbor, ali i jedan od najpoželjnijih poslodavaca na tržištu. Jedna od odlika FMCG industrije u kojoj sam provela značajan dio svoje karijere jest što je korisnik na prvom mjestu, a upravo to je temeljna vrijednost A1 Hrvatska, stoga vjerujem kako ću doprinijeti iskustvom u provedbi projekata integrirane komunikacije uvijek imajući korisnika u fokusu. Zahvaljujem Martini Rizman Matić koja je do sada izuzetno stručno i inspirativno vodila Korporativne komunikacije A1 Hrvatska“, ističe nova direktorica Korporativnih komunikacija A1 Hrvatska Dubravka Štefanac Vinovrški.

Prema njezinim riječima ona ističe kako će sa svojim timom s velikim entuzijazmom sudjelovati u svim izazovima koje donosi dinamičan proces digitalne transformacije te nastavak pozicioniranja A1 kao kompanije i top poslodavca novog digitalnog doba.

„Svoju petnaestogodišnju karijeru u Korporativnim komunikacijama u jednom od najdinamičnijih sektora razvijala sam kroz različite funkcije unutar odjela Komunikacija, od kojih posljednjih četiri godine na poziciji direktorice Korporativnih komunikacija. Imala sam priliku surađivati, raditi i upravljati strateškim procesima unutar A1 Hrvatska, kao i na međunarodnom tržištu unutar A1 Telekom Austria grupe, uključujući akvizicije, integracije, društveno odgovorno poslovanje, promjene organizacijske i korporativne kulture, krizno komuniciranje, zahtjevnu internu komunikaciju, employer branding i u konačnici prošle godine veliki rebranding“, objašnjava Martina Rizman Matić.

Od 1. svibnja nastavlja karijeru kao partner i stariji savjetnik u uglednoj PR agenciji Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri. „Veseli me novo okruženje i izgradnja profesionalnog iskustva iz perspektive jedne od agencija s najvećim iskustvom i najbogatijim referencama na hrvatskom tržištu, čime ću svoj profesionalni razvoj dodatno nadograditi i usavršiti svoju ekspertizu surađujući s najvećim stručnjacima u području strateškog komuniciranja“, zaključuje Martina Rizman Matić.

Još iz kategorije

Hrvatski Telekom poklanja neograničeni internet i Frankin božićni hit za bezbrižne blagdanske trenutke

Hrvatski Telekom poklanja neograničeni internet i Frankin božićni hit za bezbrižne blagdanske trenutke

04.12.2019. komentiraj

U svečanom ambijentu T-Centra Cvjetni predstavljene blagdanske pogodnosti Hrvatskog Telekoma, a najavljena je i ekskluzivna suradnja s poznatom pjevačicom Frankom Batelić. Hrvatski je Telekom u ovogodišnjoj božićnoj kampanji svim svojim korisnicima odlučio pokloniti priliku da svoje najmilije iznenade sa sedam dana besplatnog neograničenog interneta kako bi ovih blagdana bezbrižno uživali u čarima neograničene komunikacije.

EU: Sigurnost nije jedina stvar za zabrinutost oko uvođenja 5G mreža

EU: Sigurnost nije jedina stvar za zabrinutost oko uvođenja 5G mreža

03.12.2019. komentiraj

Europska unija priprema se za implementaciju mobilne mreže pete generacije (5G) na svom području uz pomoć zemalja članica, operatera i svih partnera, no osim infrastrukture ili tehnološkog segmenta, pojavljuje se i onaj sigurnosni.

Saša Kramar odlazi iz HT-a

Saša Kramar odlazi iz HT-a

29.11.2019. komentiraj

Hrvatski Telekom je objavio kako iz kompanije odlazi Saša Kramar, član Uprave HT-a i glavni direktor za poslovne korisnike. U obrazloženju iz HT-a stoji kako je on podnio ostavku i koja stupa na snagu 1. siječnja 2020. godine te nastavlja karijeru izvan HT Grupe.