Optikom spojeni Beč i Budimpešta

Optikom spojeni Beč i Budimpešta
DepositPhotos

Međunarodna poslovna jedinica A1 Telekom Austria Grupe i mađarski Invitech ICT Services postavili su najkraću i najbržu optičku vezu između Beča i Budimpešte. Uvedene su dvije potpuno različite rute kako bi se zajamčila najsigurnija povezanost između dvaju glavnih gradova.

Ovom zajedničkom svjetlovodnom vezom A1 širi svoju optičku mrežu u Europi. S PoP-ovima u 47 zemalja, A1 je jedan od najvećih pružatelja usluga. Dodatna veza uključuje međusobno povezivanje usluga Ethernet, VPN, Wavelength i IPT te omogućuje ne samo ubrzanje već i maksimiziranje podatkovnog prometa te time povećanje prisutnosti u Europi. Sada A1 i Invitech s ponosom mogu ponuditi vlastitu mrežnu vezu visokog kapaciteta između Beča i Budimpešte.

Ovim projektom Međunarodni poslovni tim A1 Grupe proširuje dugogodišnje partnerstvo s Invitechom, dominantnim integriranim partnerom telekomunikacijskih i informatičkih usluga na mađarskom tržištu. Ova nova ruta osigurava najkraću i najsigurniju vezu na ovom segmentu od ruba zapadne Europe prema CEE.