Novi je glavni direktor za financije A1 Hrvatska i A1 Makedonija Goran Angjeleski

Novi je glavni direktor za financije A1 Hrvatska i A1 Makedonija Goran Angjeleski

Nakon tri godine provedene u A1 Hrvatska na poziciji glavnog direktora za financije Goran Manestar nastavio je karijeru izvan kompanije, a na njegovo mjesto dolazi Goran Angjeleski, koji je bio direktor financija i kontrolinga u A1 Makedoniji. Goran Angjeleski poziciju glavnog direktora za financije klastera A1 Hrvatska i A1 Makedonija preuzima od 1. srpnja 2022.

Goran Angjeleski karijeru je započeo u Makedonskom Telekomu 2006. godine. Godinu dana kasnije prelazi u A1 Makedonija, odnosno tadašnji Vip operator. Karijerni put unutar kompanije vrlo brzo gradi kroz niz rukovodećih pozicija u financijskom sektoru te je dio užeg tima tijekom akvizicija i integracija trećeg mobilnog i više kabelskih operatora na makedonskom tržištu kao i implementacije procesa nakon akvizicija. Od početka klasterske suradnje kompanija u Hrvatskoj i Makedoniji bio je odgovoran za uspostavu i financijsko praćenje sinergijskih procesa. „Goranu Angjeleskom želim dobrodošlicu na novoj poziciji unutar klastera. Siguran sam da će svojim iskustvom i poznavanjem kompanija doprinijeti daljnjem razvoju poslovanja u Hrvatskoj i Makedoniji te unaprijediti koordinaciju svakodnevnih poslovnih aktivnosti unutar klastera“, istaknuo je Jiří Dvorjančanský, član Uprave i glavni direktor A1 Hrvatska.

Goran Angjeleski dodao je kako vjeruje da će zahvaljujući iskustvu i poznavanju procesa unutar klastera doprinijeti stabilnom i uspješnom poslovanju kompanija u ova neizvjesna vremena.

„Nastavit ćemo raditi na efikasnosti u upravljanju troškovima te implementaciji digitalnih procesa kako bismo osigurali održivost poslovanja i bili spremni na sve vanjske izazove“, zaključuje Angjeleski.

Još iz kategorije

Kreće javno savjetovanje o prijedlogu informacijskog memoranduma za javnu dražbu za dodjelu prava uporabe RF spektra

Kreće javno savjetovanje o prijedlogu informacijskog memoranduma za javnu dražbu za dodjelu prava uporabe RF spektra

11.08.2022.

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) pokrenula je javno savjetovanje o prijedlogu Informacijskog memoranduma za javnu dražbu za dodjelu prava uporabe RF spektra u frekvencijskim pojasevima 800 MHz, 900 MHz, 1800 MHz, 2100 MHz, 2600 MHz i 3600 MHz i izmjeni uvjeta pojedinih dozvola za uporabu RF spektra.

DT vidi nastavak rasta poslovanja do kraja ove godine

DT vidi nastavak rasta poslovanja do kraja ove godine

11.08.2022.

Deutsche Telekom ponovno je predstavio snažnu zaradu u drugom tromjesečju 2022., što mu je omogućilo da podigne svoje smjernice po drugi put ove godine. Očekuje se da će prilagođeni EBITDA AL Grupe doseći oko 37 milijardi eura, što je više od prethodnih smjernica od više od 36,6 milijardi eura.

Europski projekt autonomnih vozila ostvario novi napredak

Europski projekt autonomnih vozila ostvario novi napredak

09.08.2022.

Projekt autonomnih automobila 5G-Carmen, financiran od strane Europske komisije, završio je testni dio odnosno pilot fazu koja se odnosi na povezivanje niza funkcija vozila sljedeće generacije koristeći 5G tehnologiju. U projekt je bilo uključeno nekoliko operatera i dobavljača potrebne tehnologije, što je dodatno potpomoglo u smislu dobivanja pozitivnih i konkretnih rezultata.