HT uveo nove opcije za razgovore i surfanje u roamingu

HT uveo nove opcije za razgovore i surfanje u roamingu

Hrvatski Telekom uveo je nove Travel&Talk i Travel&Work opcije za razgovore i surfanje u inozemstvu. Nove opcije korisnicima omogućuju razgovore po cijeni već od 1 kn za 1 minutu te surfanje po cijeni 1 kn za 1 megabajt u zemljama Europske unije, susjednim državama koje nisu članice EU te još dvadesetak zemalja diljem svijeta.

Što se razgovora za privatne i poslovne korisnike tiče, Travel&Talk opcija S uz mjesečnu naknadu od 40 kn korisnicima omogućuje 20 minuta razgovora iz bilo koje od 50 zemalja svijeta, Travel&Talk opcija M uz mjesečnu naknadu od 150 kn korisnicima omogućuje 100 minuta razgovora, a Travel&Talk L opcija uz mjesečnu naknadu od 350 kn korisnicima omogućuje 350 minuta razgovora.

Poslovni korisnici u inozemstvu mogu surfati već po cijeni od 1 kn za megabajt. Travel & Work S opcija uz cijenu od 75kn sadržava 25MB podatkovnog prometa, Travel & Work M opcija po cijeni od 200 kn omogućuje 100MB podatkovnog prometa, a Travel & Work L opcija po cijeni od 500 kn sadržava 500 MB podatkovnog prometa.

„Cijene u našim novim opcijama značajno su povoljnije od onih reguliranih cjenikom Europske unije, a pored zemalja EU, uključuju i zemlje u koje naši korisnici najčešće putuju te s kojima poslovno surađuju. Ulazak Hrvatske u Europsku uniju predstavlja i priliku za naše poslovne korisnike da upravo putem alata i usluga Hrvatskog Telekoma prošire svoje poslovanje na zemlje EU. Riječ je o oglašavanju, cloud uslugama i neograničenoj mrežnoj podršci putem HotSpota i HotSpot Fona. Upravo komunikacija bez granica predstavlja otvaranje novih horizonata i prilika za privatne i za poslovne korisnike. Snižene cijene roaminga omogućit će intenzivniju komunikaciju, a poslovi bez granica podrazumijevaju i učinkovit prodor poslovnih ideja naših korisnika na mnoga nova tržišta. Hrvatski Telekom pritom ostaje najsnažnija podrška za sve korisnike.“, istaknuo je Ivan Skender, operativni direktor Sektora za marketing za poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma.

Minute i megabajti uključeni u opciju vrijede, ne samo za zemlje Europske unije, već u više od 50 najposjećenijih zemalja u koje korisnici putuju i s kojima posluju kao što su Bosna i Hercegovina, Australija, Albanija, Bjelorusija, Crna Gora, Indija, Iran, Island, Izrael, Japan, Kina, Kosovo, Makedonija, Meksiko, Monako, Norveška, Ukrajina, Rusija, SAD, Srbija, Švicarska, Turska, Ujedinjeni Arapski Emirati. Popis svih 50 zemalja koje su uključene u roaming opcije te više o aktivaciji samih opcija možete pronaći na linku https://www.hrvatskitelekom.hr/poslovni/usluge/u-inozemstvu/pretplatnici/roaming-opcije U svim ovim zemljama minute i podatkovni promet iz opcija se mogu koristiti neovisno o tome na mrežu kojeg stranog operatora je korisnik spojen.

Još iz kategorije

Ericsson u suradnji s AT&T omogućio 5G u NBA ljetnoj ligi

Ericsson u suradnji s AT&T omogućio 5G u NBA ljetnoj ligi

19.08.2019. komentiraj

AT&T je ponudio nove mogućnosti vezane uz sportsku zabavu koristeći se Ericssonovom 5G mrežnom infrastrukturom u MGM Resorts NBA ljetnoj ligi. Od 10. do 11. srpnja, fanovi su mogli uživo prenositi video sadržaje iz uređaja Samsung Galaxy S10 5G i sudjelovati u igrama na posve novi način.

VELIKA ICT ANALIZA: Najveći broj zaposlenih i najveće plaće u telekom sektoru

VELIKA ICT ANALIZA: Najveći broj zaposlenih i najveće plaće u telekom sektoru

16.08.2019. komentiraj

Nastavljamo s velikom analizom domaćeg ICT tržišta i krećemo u telekomunikacijski segment i to prema broju zaposlenih i prosječno isplaćenoj neto plaći. Ako pogledamo tvrtke s najvećim broje zaposlenih i njihovom prosječnom plaćom na prvom mjestu je najjači domaći telekom operator Hrvatski Telekom s 3960 zaposlenih u 2018. godini i prosječnom plaćom od 9.484 kune. Slijedi ga najveći telekomunikacijski izvoznik Ericsson Nikola Tesla s 2401 zaposlenim s prosječnom neto plaćom koja doseže 12.533 kuna. Na trećem mjestu po broju zaposlenih je A1 Hrvatska s 1687 zaposlenih i prosječnom plaćom od 9.842 kune

VELIKA ICT ANALIZA: Tko su najbolji telekom izvoznici, Ericsson Nikola Tesla uvjerljivo vodeći

VELIKA ICT ANALIZA: Tko su najbolji telekom izvoznici, Ericsson Nikola Tesla uvjerljivo vodeći

14.08.2019. komentiraj

Nastavljamo s velikom analizom domaćeg ICT tržišta i krećemo u telekomunikacijski segment gdje prema izvoz situacija nije takva da su prvo vodeći telekomi. Na prvom mjestu je Ericsson Nikola Tesla kao najveći izvoznik i to s 998,22 milijuna kuna vrijednim izvozom u 2018. godini uz rast od 0,17 posto.