HT korisnicima fiksne mreže nudi surfanje u pokretu

HT korisnicima fiksne mreže nudi surfanje u pokretu

Najjači domaći telekomunikacijski operater HT će ovog ljeta svojim korisnicima fiksnog interneta omogućiti pristup internetu i izvan njihovog doma. Uz odabir usluge MAXadsl kao fiksnog pristupa internetu i Mobile Internet tarife, privatni i poslovni  korisnici mogu neograničeno surfati i kod kuće i vani te povoljno nabaviti 3G tablet Huawei MediaPad 7 Lite po posebnoj cijeni.

Osim toga, privatni korisnici na svome tabletu tijekom ljeta mogu bezbrižno uživati i u jedinstvenom Multimedia paketu u kojem im je na raspolaganju 25 milijuna pjesama putem Deezera, 10 GB on-line prostora za pohranu i dijeljenje najdražih fotografija i ostalog digitalnog sadržaja te ekskluzivan i omiljen TV sadržaj MAXtv To Go usluge, tvrde u HT-u i dodaju da mogu gledati televiziju putem MAXtv To Go usluge bilo gdje, koliko god to korisnik želi jer je sav promet uključen u mjesečnu naknadu, potreban je samo kvalitetan internetski signal.

Kako tvrde u ovom telekom operateru oni nudi najveću pokrivenost 3G signalom u Hrvatskoj uključujući i ruralna područja, obalu i otoke te preko 1000 Wi-Fi lokacija diljem zemlje. HT je nedavno tržištu predstavio i vodeću svjetsku Wi-Fi mrežu Fon, putem koje je svojim korisnicima omogućio ekskluzivan pristup prema više od osam milijuna besplatnih hotspotova širom svijeta. A za sve one koji ovo ljeto namjeravaju putovati u inozemstvo, tu su opcije Travel&Talk uz koje mogu razgovarati po cijeni već od 1 kn po minuti te Travel&Work uz koje poslovni korisnici mogu surfati već za 1 kn za 1 megabajt i to u više od 50 zemalja.

Još iz kategorije

Macron poručuje da Europa neće blokirati Huawei

Macron poručuje da Europa neće blokirati Huawei

20.05.2019. komentiraj

Francuski predsjednik Emmanuel Macron izjavio je da Europa neće iću putem Sjedinjenih Američkih Država po pitanju Huaweija, što znači da nikakve sankcije ili zabrane na tlu Europske unije neće vrijediti za tu kinesku kompaniju. Time je samo potvrdio sve ono što je njemačka kancelarka Angela Merkel na tu temu izgovarala posljednjih mjeseci.

Trump zabranio američkim telekomima kupovinu kineske opreme

Trump zabranio američkim telekomima kupovinu kineske opreme

17.05.2019. komentiraj

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump potpisao naredio je zabranu američkim kompanijama da koriste stranu telekomunikacijsku opremu za koju se vjeruje kako predstavlja bilo kakav rizik po nacionalnu sigurnost.

Ericsson ConsumerLab ruši mitove o značaju 5G za korisnike

Ericsson ConsumerLab ruši mitove o značaju 5G za korisnike

16.05.2019. komentiraj

Ericsson je objavio novo ConsumerLab izvješće pod nazivom 5G Consumer Potential, koje razbija mitove o značaju 5G za potrošače i opisuje mogućnosti koje su dostupne pružateljima komunikacijskih usluga.