HT korisnicima fiksne mreže nudi surfanje u pokretu

HT korisnicima fiksne mreže nudi surfanje u pokretu

Najjači domaći telekomunikacijski operater HT će ovog ljeta svojim korisnicima fiksnog interneta omogućiti pristup internetu i izvan njihovog doma. Uz odabir usluge MAXadsl kao fiksnog pristupa internetu i Mobile Internet tarife, privatni i poslovni  korisnici mogu neograničeno surfati i kod kuće i vani te povoljno nabaviti 3G tablet Huawei MediaPad 7 Lite po posebnoj cijeni.

Osim toga, privatni korisnici na svome tabletu tijekom ljeta mogu bezbrižno uživati i u jedinstvenom Multimedia paketu u kojem im je na raspolaganju 25 milijuna pjesama putem Deezera, 10 GB on-line prostora za pohranu i dijeljenje najdražih fotografija i ostalog digitalnog sadržaja te ekskluzivan i omiljen TV sadržaj MAXtv To Go usluge, tvrde u HT-u i dodaju da mogu gledati televiziju putem MAXtv To Go usluge bilo gdje, koliko god to korisnik želi jer je sav promet uključen u mjesečnu naknadu, potreban je samo kvalitetan internetski signal.

Kako tvrde u ovom telekom operateru oni nudi najveću pokrivenost 3G signalom u Hrvatskoj uključujući i ruralna područja, obalu i otoke te preko 1000 Wi-Fi lokacija diljem zemlje. HT je nedavno tržištu predstavio i vodeću svjetsku Wi-Fi mrežu Fon, putem koje je svojim korisnicima omogućio ekskluzivan pristup prema više od osam milijuna besplatnih hotspotova širom svijeta. A za sve one koji ovo ljeto namjeravaju putovati u inozemstvo, tu su opcije Travel&Talk uz koje mogu razgovarati po cijeni već od 1 kn po minuti te Travel&Work uz koje poslovni korisnici mogu surfati već za 1 kn za 1 megabajt i to u više od 50 zemalja.

Još iz kategorije

Ericsson u suradnji s AT&T omogućio 5G u NBA ljetnoj ligi

Ericsson u suradnji s AT&T omogućio 5G u NBA ljetnoj ligi

19.08.2019. komentiraj

AT&T je ponudio nove mogućnosti vezane uz sportsku zabavu koristeći se Ericssonovom 5G mrežnom infrastrukturom u MGM Resorts NBA ljetnoj ligi. Od 10. do 11. srpnja, fanovi su mogli uživo prenositi video sadržaje iz uređaja Samsung Galaxy S10 5G i sudjelovati u igrama na posve novi način.

VELIKA ICT ANALIZA: Najveći broj zaposlenih i najveće plaće u telekom sektoru

VELIKA ICT ANALIZA: Najveći broj zaposlenih i najveće plaće u telekom sektoru

16.08.2019. komentiraj

Nastavljamo s velikom analizom domaćeg ICT tržišta i krećemo u telekomunikacijski segment i to prema broju zaposlenih i prosječno isplaćenoj neto plaći. Ako pogledamo tvrtke s najvećim broje zaposlenih i njihovom prosječnom plaćom na prvom mjestu je najjači domaći telekom operator Hrvatski Telekom s 3960 zaposlenih u 2018. godini i prosječnom plaćom od 9.484 kune. Slijedi ga najveći telekomunikacijski izvoznik Ericsson Nikola Tesla s 2401 zaposlenim s prosječnom neto plaćom koja doseže 12.533 kuna. Na trećem mjestu po broju zaposlenih je A1 Hrvatska s 1687 zaposlenih i prosječnom plaćom od 9.842 kune

VELIKA ICT ANALIZA: Tko su najbolji telekom izvoznici, Ericsson Nikola Tesla uvjerljivo vodeći

VELIKA ICT ANALIZA: Tko su najbolji telekom izvoznici, Ericsson Nikola Tesla uvjerljivo vodeći

14.08.2019. komentiraj

Nastavljamo s velikom analizom domaćeg ICT tržišta i krećemo u telekomunikacijski segment gdje prema izvoz situacija nije takva da su prvo vodeći telekomi. Na prvom mjestu je Ericsson Nikola Tesla kao najveći izvoznik i to s 998,22 milijuna kuna vrijednim izvozom u 2018. godini uz rast od 0,17 posto.