HT donosi niz benefita svim svojim korisnicima od učenika, do privatnih i poslovnih korisnika

HT donosi niz benefita svim svojim korisnicima od učenika, do privatnih i poslovnih korisnika

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Hrvatski Telekom i u ovim trenucima kada na sve sfere društva utječe kriza izazvana širenjem novog koronavirusa (COVID-19), svojom komunikacijskom infrastrukturom izuzetnog kapaciteta i kvalitete osigurava da povezivanje i telekomunikacijska mreža djeluju punim kapacitetom, na pouzdan i stabilan način, kao i dosada, ističu iz najvećeg domaćeg telekom operatora.

Hrvatski Telekom ima uspostavljene procedure u skladu s Planom za upravljanje kontinuitetom poslovanja za pružanje ključnih usluga i Operativnim planom za postupanja u slučaju pandemije i poduzimamo odgovarajuće mjere opreza kako bi zaštitili zdravlje i sigurnost naših zaposlenika, uz minimalan utjecaj na poslovanje i pružanje usluga zajednici u kojoj živimo i radimo, dodaju iz HT-a.

„Kako bi svojim korisnicima barem djelomično olakšao ovo razdoblje puno izazova, Hrvatski Telekom će od ponedjeljka, 16.3., svim svojim korisnicima omogućiti određene benefite, bez dodatne naknade. HT će od ponedjeljka, 16.3., svim svojim korisnicima na pretplatu ili bonove, odnosno učenicima koji se koriste programom Škola za život omogućiti besplatan pristup dok se nastava bude održavala na daljinu. Dodatno, svim privatnim pretplatnicima na raspolaganju će biti 15 besplatnih gigabajta prometa u narednih 30 dana, dok će korisnici na bonove imati 2 gigabajta na raspolaganju besplatno“, pojašnjavaju iz HT-a

Kako bi se mogli prilagoditi trenutnoj situaciji, Hrvatski Telekom je već jučer poslovnim korisnicima omogućio dodatnih 50 gigabajta prometa, koje mogu koristiti u sedam dana, u svrhu olakšanja udaljenog poslovanja i rada od kuće, objašnjavaju iz HT-a.

„Nakon toga, svi poslovni korisnici će u narednih 30 dana dobiti još dodatnih 15 gigabajta prometa. Oni poslovni korisnici koji već koriste Flat poslovnu tarifu, na besplatno korištenje dobili su MAXtv To Go uslugu.

Svi korisnici MAXtv usluge u periodu do 1.4, a po potrebi i dulje, mogu besplatno koristiti Snimalicu koja omogućava snimanje i praćenje najvažnijeg informativnog i edukativnog sadržaja do 7 dana unazad te besplatno praćenje ekskluzivnih premijera, hit-serija, filmova i crtića holivudske, europske i regionalne produkcije na Pickbox NOW i RTL Play Premium videopaketima“, ističu iz HT-a.

„Podsjećamo i kako Hrvatski Telekom nudi i uslugu instrukcije.hr koja učenicima putem video instrukcija pomaže u svladavanju gradiva iz matematike za osnovnu i srednju školu. Sve video instrukcije su napravljene po programu školskog kurikuluma. Uz instrukcije.hr svaki školarac može uvježbat i naučiti kako rješavati lakše ili teže zadatke iz matematike za svaki razred. Instrukcije su dostupne svima bez ikakve dodatne naknade u MAXtv Videoteci i putem MAXtv To Go usluge“, ističu iz HT-a.

Još iz kategorije

Odgođena primjena dijela Metodologije testa istiskivanja marže zbog epidemije koronavirusa i potresa

Odgođena primjena dijela Metodologije testa istiskivanja marže zbog epidemije koronavirusa i potresa

31.03.2020. komentiraj

Vijeće HAKOM-a donijelo je odluku o odgodi primjene dijela mjere Metodologije testa istiskivanja marže do kraja godine zbog epidemije koronavirusa i potresa.

Ipak bi moglo biti nekog povrata novca za MWC 2020

Ipak bi moglo biti nekog povrata novca za MWC 2020

27.03.2020. komentiraj

Pandemija koronavirusa utjecala je na svakodnevicu i uzdrmala brojne industrije, a prvo veće otkazivanje nekog događaja zbog straha od širenja zaraze bilo je ono u Barceloni. Mobile World Congress (MWC) nije se održao prvi put u svojoj povijesti, izgubljeno je oko pola milijarde eura prihoda, a organizator GSMA je sve “začinio” vijesti da povrata novca neće biti. Ipak, to se možda promijenilo.

Telekomi u iščekivanju 5G mreže

Telekomi u iščekivanju 5G mreže

27.03.2020. komentiraj

Pokušali smo saznati kako domaći telekom operateri vide odgodu otvaranja druge digitalne dividende odnosno odluku HAKOM-a da se odgodi uvođenje DVBT-2 tehnologije koja bila predviđena potkraj svibnja taman prije Europskog nogometnog prvenstva.