HT donira 3 milijuna kuna i pomaže pogođenima u potresu

HT donira 3 milijuna kuna i pomaže pogođenima u potresu
Dražen Tomić / Tomich Productions

Kako bismo pomogli stanovnicima Petrinje, Siska, Gline i okolnih područja pogođenih potresima Hrvatski Telekom donirat će 3 milijuna kuna koja će biti uplaćena na račun 'Pomoć za obnovu nakon potresa', ističu u najjačem domaćem telekomu.

„Odmah nakon potresa naši zaposlenici bili su na pogođenim područjima kako bi omogućili funkcioniranje telekomunikacijske mreže te kako bi svi pogotovo u ovim teškim trenucima ostali povezani. Također, u najkraćem mogućem roku s partnerima smo omogućili neprekinuti rad baznih stanica na području Siska, Petrinje i Gline, te smo s dodatnim pokretnim baznim stanicama povećali kapacitete. Istodobno smo na pogođena područja dostavili 1000 SIM kartica, 1000 prijenosnih punjača, te radimo na uspostavljamo WiFi-ja za prihvatni centar za ljude koji su ostali bez krova nad glavom“, pojašnjavaju u HT-u.

Za svoje korisnike u Sisačko-moslavačkoj županiji koji su pogođeni potresom pripremili smo paket podrške koji uključuje 1000 minuta i flat Internet za privatne pretplatnike i poslovne korisnike koji su imali privremeni prekid usluge, zaključuju u HT-u.