DT vodeći po brzini 5G u Njemačkoj

DT vodeći po brzini 5G u Njemačkoj

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Najnoviji podaci OpenSignala pokazuje kako je Deutsche Telekom ispred svojih konkurenata u dva njihova mjerenja opsega 5G mreže, budući da nastavlja pobjeđivati ​​s velikom razlikom u dostupnosti 5G i 5G dosegu.

Kako tvrde analitičari OpenSignala u analizi su korisnici proveli su 13,3 posto svog vremena s aktivnom 5G vezom koristeći DT-ovu mrežu što je otprilike dvostruko više od iskustva korisnika koji su se povezali s drugoplasiranim Vodafoneom.

Osim toga, DT je postigao 4,7 bodova (na ljestvici od 10 bodova) u 5G Reachu, uz prednost od 1,8 bodova ispred drugoplasiranog Vodafonea.

Dostupnost 5G odražava udio vremena u kojem su korisnici 5G imali aktivnu 5G vezu, dok 5G Reach predstavlja udio lokacija koje su korisnici 5G posjetili i koje su imale 5G signal, pojašnjavaju iz OpenSignala.

Još iz kategorije

HT osvojio obje umlaut 'Best in Test' nagrade za vodeću mobilnu i fiksnu mrežu

HT osvojio obje umlaut 'Best in Test' nagrade za vodeću mobilnu i fiksnu mrežu

30.06.2022.

Hrvatski Telekom učvrstio je svoj položaj vodeće mreže u Hrvatskoj osvojivši ponovno obje nagrade za najbolju i najbržu fiksnu i mobilnu mrežu, objavili su iz najjačeg domaćeg telekom operatora. Nagrade su rezultat analize više od 39 milijuna uzoraka ukupno, prikupljenih od svih pružatelja fiksnih i mobilnih usluga u Hrvatskoj u razdoblju od šest mjeseci, između prosinca 2021. i lipnja 2022, tvrde u HT-u.

Novi je glavni direktor za financije A1 Hrvatska i A1 Makedonija Goran Angjeleski

Novi je glavni direktor za financije A1 Hrvatska i A1 Makedonija Goran Angjeleski

29.06.2022.

Nakon tri godine provedene u A1 Hrvatska na poziciji glavnog direktora za financije Goran Manestar nastavio je karijeru izvan kompanije, a na njegovo mjesto dolazi Goran Angjeleski, koji je bio direktor financija i kontrolinga u A1 Makedoniji. Goran Angjeleski poziciju glavnog direktora za financije klastera A1 Hrvatska i A1 Makedonija preuzima od 1. srpnja 2022.

MWC ostaje u Barceloni sve do 2030

MWC ostaje u Barceloni sve do 2030

27.06.2022.

Barcelona će ostati mjesto održavanja najvećeg svjetskog sajma mobilne telefonije io industrije MWC barem do 2030. godine. Udruga mobilne industrije i organizator događaja GSMA objavila je da je dogovor danas napravljen na sastanku Upravnog odbora u Kuala Lumpuru.