bonbon predstavio novu SIM-icu za surfanje

bonbon predstavio novu SIM-icu za surfanje
DepositPhotos

bonbon, brend namijenjen onima koji dobro poznaju svoje telekom navike i traže optimalnu ponudu na tržištu, predstavio je novu SIM karticu na kojoj je aktiviran samo internet promet, bez mogućnosti klasičnih telefonskih poziva ili SMS poruka. Korisnici za cijenu od 75 kuna dobivaju 20 GB interneta za bezbrižno surfanje na svom mobitelu, laptopu ili tabletu, a nakon što potroše taj promet mogu aktivirati jedan od dostupnih bonbonovih jednokratnih mjesečnih paketa, i tako unedogled.

„Svi korisnici željni surfanja moći će svoju SIM karticu nadoplatiti paketima od 20, 50 ili 120 GB po cijeni od 75, 90 te 150 kuna mjesečno te tako bezbrižno uživati u svakom trenutku, bilo gdje. Posebna SIM kartica bonbona dostupna je na svim prodajnim mjestima Tiska, iNovina, Hrvatske pošte te drugim prodajnim mjestima diljem Hrvatske“, ističu u najjačem domaćem telekom oepratoru HT-u.

"Dati korisnicima ono što im je potrebno - i samo ono što im je potrebno - u bonbonovoj je DNK, tako da je bonbonu prirodno digitalnoj generaciji i nomadima dati velike i pristupačne podatkovne pakete. S našim paketima korisnici mogu uživati u 20, 50 ili 120 GB počevši od 75 kuna i dobiti trenutnu povezanost kako bi mogli upravljati svojim digitalnim i povezanim životima. Uživanje u tome jednostavno je - kupite svoju SIM karticu i priključite je gdje vam je potrebna. SIM kartice dolaze unaprijed aktivirane pa je njihovo postavljanje jednostavno. Veliki i pristupačni paketi, jednostavni za postavljanje, to je bonbon“, rekao je Diego Perez Tenessa De Block, direktor Odjela za ponudu mobilnih usluga Hrvatskog Telekoma.