bonbon predstavio novu ponudu

bonbon predstavio novu ponudu

bonbon, brend namijenjen onima koji dobro poznaju svoje telekom navike i traže najoptimalniju ponudu na tržištu, predstavio je novu ponudu koja im omogućuje da prilikom kupnje bilo kojeg mjesečnog paketa ostvare još 20 kuna popusta.

 

 

Prilikom svake kupnje jednog od paketa, korisnici dobivaju novi popust koji mogu iskoristiti u razdoblju od 48 sati za kupnju idućeg paketa. Ponuda se odnosi na pakete razgovora, Interneta i SMS-ova koji se mogu međusobno kombinirati. Što je više paketa aktivirano, to su cijene jedinica u paketu povoljnije.

 

Korisnici će tako u novoj, osvježenoj bonbon ponudi moći odabrati najbolju kombinaciju koja će odgovarati njihovim komunikacijskim potrebama i navikama. Tako, primjerice, mogu odabrati paket Mali razgovori, čija je cijena 30 kuna, u kombinaciji s paketom Mali Internet, čija cijena također iznosi 30 kuna, no zahvaljujući popustu koji ostvaruju, u ovoj će kombinaciji dobiti 450 minuta razgovora i 2 GB podatkovnog prometa za iznos od 40 kuna. Odaberu li, na primjer, paket Mali razgovori te paket Srednji Internet, čija je cijena inače 50 kuna, dobit će kombinaciju od 450 minuta razgovora i 5 GB podatkovnog prometa, za iznos od 60 kuna. Odluče li ovu kombinaciju nadograditi i SMS paketom, koji za 30 kuna donosi 400 poruka, ukupno će platiti 70 kuna. Korisnicima su na raspolaganju i brojni drugi paketi koji sadržavaju veće količine minuta i gigabajta te ih mogu međusobno kombinirati na način na koji im to najbolje odgovara.

 

bonbon osluškuje potrebe svojih korisnika koji traže najbolju ponudu za svoj novac i iznadprosječno su informirani o opcijama i ponudama na tržištu. Ti korisnici tehnologiju koriste najviše kako bi se informirali o svijetu oko sebe, dijelili važne detalje iz svog života s najbližima i zabavili se pa više od prosjeka koriste društvene mreže i aplikacije.

Još iz kategorije

HT osvojio obje umlaut 'Best in Test' nagrade za vodeću mobilnu i fiksnu mrežu

HT osvojio obje umlaut 'Best in Test' nagrade za vodeću mobilnu i fiksnu mrežu

30.06.2022.

Hrvatski Telekom učvrstio je svoj položaj vodeće mreže u Hrvatskoj osvojivši ponovno obje nagrade za najbolju i najbržu fiksnu i mobilnu mrežu, objavili su iz najjačeg domaćeg telekom operatora. Nagrade su rezultat analize više od 39 milijuna uzoraka ukupno, prikupljenih od svih pružatelja fiksnih i mobilnih usluga u Hrvatskoj u razdoblju od šest mjeseci, između prosinca 2021. i lipnja 2022, tvrde u HT-u.

Novi je glavni direktor za financije A1 Hrvatska i A1 Makedonija Goran Angjeleski

Novi je glavni direktor za financije A1 Hrvatska i A1 Makedonija Goran Angjeleski

29.06.2022.

Nakon tri godine provedene u A1 Hrvatska na poziciji glavnog direktora za financije Goran Manestar nastavio je karijeru izvan kompanije, a na njegovo mjesto dolazi Goran Angjeleski, koji je bio direktor financija i kontrolinga u A1 Makedoniji. Goran Angjeleski poziciju glavnog direktora za financije klastera A1 Hrvatska i A1 Makedonija preuzima od 1. srpnja 2022.

MWC ostaje u Barceloni sve do 2030

MWC ostaje u Barceloni sve do 2030

27.06.2022.

Barcelona će ostati mjesto održavanja najvećeg svjetskog sajma mobilne telefonije io industrije MWC barem do 2030. godine. Udruga mobilne industrije i organizator događaja GSMA objavila je da je dogovor danas napravljen na sastanku Upravnog odbora u Kuala Lumpuru.