Bez kablova, antena, prijamnika - uz GONET.TV gledajte omiljene televizijske sadržaje samo uz internetsku vezu

Bez kablova, antena, prijamnika - uz GONET.TV gledajte omiljene televizijske sadržaje samo uz internetsku vezu

Kako moderan lifestyle prilagoditi našim potrebama za gledanjem televizije? Jednostavno - odabirom prave opcije za sebe. Svi mi koji smo često u pokretu, putujemo ili mnogo radimo pa smo doma tek navečer, jedino što želimo je prilagoditi tv sadržaj sebi i svojim potrebama. Novi operater u Hrvatskoj, GONET.TV,  nudi moderno gledanje televizije putem interneta s brojnim prednostima, zahvaljujući kojima se više nikada nećete vratiti na klasično gledanje televizije. Zaboravite na kablove, antene, prijemnike i sve ostale komplikacije, gledanje sadržaja kojeg želite nikada nije bilo povoljnije i jednostavnije. Sve što vam treba je internetska veza i to čak ona s minimalnom brzinom.

Drugačiji pogled na gledanje televizije

Sjećate se onih crno-bijelih točkica (ili kako bi ih kolokvijalno zvali snijeg) na vašem televizoru, ako antena nije dovoljno dobro namještena? Dobro pamtimo i televizore bez daljinskih upravljača, zbog kojih su često najmlađi u obitelji bili ti koji su trčkarali do tv prijemnika kako bi mijenjali programe. Pamtimo i dolazak satelitskih antena, pojavu mnoštva programa koje nismo razumjeli, ali smo svejedno “gutali” sav sadržaj. Dolazak smart tv-ova, streaming servisa i različitih novih varijanti obilježio je 21. stoljeće, a gledanje televizije poprimilo je, u skladu s vremenom, neke druge odrednice. Više ne moramo trčati doma kako bi ulovili omiljenu seriju i poslije plakati, ako nam isto nije uspjelo. Nema plaćanja kazni u videotekama, ako zaboravimo vratiti video kasete ili dvd-e dan kasnije. Sami upravljamo svojim vremenom i sadržajem kojeg želimo gledati. Kako smo potpuno nov i moderan način života prilagodili sebi, isto želimo učiniti i s konzumiranjem digitalnog sadržaja. Sve više smo u pokretu, nismo vezani za jedno mjesto, pa upravo zato gledanje naših omiljenih tv sadržaja mora slijediti taj tempo.

Gledanje televizije definitivno spada u top kategoriju hobija

Bilo da ste doma ili opremate vikendicu, čak i ako ste često na putovanjima ili na godišnjem odmoru želite uživati u omiljenom televizijskom sadržaju na vašem mobitelu ili tabletu - sve to više nije znanstvena fantastika. GONET.TV nova je mrežna Usluga gledanja televizije u Hrvatskoj uz koju se ne morate brinuti da će vam televizija dosaditi. Uz prijenos uživo više od 107 TV programa, dobivate i veliki broj IPTV funkcija, kao što su neograničeno i besplatno snimanje, premotavanje ili gledanje unatrag do 30 dana (tzv. Timeshift).

“Želja nam je bila omogućiti korisnicima gledanje TV sadržaja kad imaju vremena i samo ono što ih zanima, a ne ono što se trenutno uživo pušta na televiziji. Zahvaljujući znatno nižoj cijeni od one koju nude multinacionalne tvrtke, nudimo uslugu da svi stvarno uživaju u svojim domovima, u najboljem odnosu cijene i kvalitete ponude TV programa. Iza ovog projekta stoji tim iskusnih programera i administratora. Nakon uspješnog projekta u Češkoj, odlučili smo ponuditi naše usluge u Poljskoj i Slovačkoj, a u 2021. smo lansirali platformu i u Hrvatskoj, pod nazivom GONET.TV. “ - izjavio je Pavel Gorecki, direktor GONET.TV platforme.

 

Idealna opcija za vikendice i iznajmljivanje

 

Osim svih nacionalnih programa kao što su HRT, Nova TV ili RTL, i filmskih programa, Cinestara, Filmboxa, HBO-a, Cinemaxa, potražite i veliki broj stranih programa. Primjerice mađarske, njemačke, češke, poljske, slovačke, ruske i druge strane programe koje možete ponuditi svojim gostima te tako obogatiti svoju ponudu.

 

Prvih dvadeset dana gledajte sadržaj za samo jednu kunu

Ono što je najvažnije, nema ugovora i uslugu možete otkazati u bilo kojem trenutku, kad god želite. GONET.TV radi na bilo kojoj internetskoj vezi bilo kojeg davatelja internetskih usluga, s brzinom od najmanje 3 Mb/s. Za nekoliko trenutaka dobivate pametnu televiziju s mnogim pogodnostima, najbolje TV kanale, najbolje filmove, TV serije, bajke i sadržaje za djecu, sportske emisije i programe za odrasle. Po nenadmašnoj cijeni, uz osnovne kanale dobit ćete i premium filmske programe, poput FilmBox Premiuma, Cinestara ili Fox programa. Ljubitelji sporta uživat će u HNTV-u. Posjetite TV videoteku i birajte između 1000 titlanih filmova, serija, dokumentaraca, sadržaja za djecu i sportske događaje, sve online i to za samo 59 kuna mjesečno. Bez problema možete postaviti samo dopuštene vrste sadržaja (poput programa za djecu) i one programe koji su sigurni za djecu. Slušajte radio postaje iz cijelog svijeta, ali i pratite vremensku prognozu. Nove korisnike će uveseliti činjenica da GONET.TV mogu isprobati prvih 20 dana za samo jednu kunu uz HBO na dar prvih mjesec dana. Više o cijeloj ponudi i paketima potražite ovdje.

Još iz kategorije

Svim A1 korisnicima dostupna 5G mreža bez dodatne naknade

Svim A1 korisnicima dostupna 5G mreža bez dodatne naknade

19.05.2022.

A1 Hrvatska odlučila je biti prvi operator u Hrvatskoj čiji korisnici na bonove (A1 i Tomato), kao i oni na pretplatu, imaju dostupnu 5G mrežu bez dodatne naknade. Uz to, najnovija generacija mobilne mreže dostupna je korisnicima svih mobilnih tarifa.

Infobip zajedno s Hrvatskim Telekomom i A1 Hrvatska donosi novo sigurnosno rješenje za zaštitu krajnjih korisnika

Infobip zajedno s Hrvatskim Telekomom i A1 Hrvatska donosi novo sigurnosno rješenje za zaštitu krajnjih korisnika

18.05.2022.

Infobip objavio je suradnju s Hrvatskim Telekomom i A1 Hrvatska, vodećim pružateljima telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj. Zajednička suradnja donosi izgradnju naprednog sigurnosnog i identifikacijskog ekosustava za zaštitu krajnjih korisnika diljem Hrvatske.

Uskoro prve 5G radionice u Hrvatskoj za poduzetnike

Uskoro prve 5G radionice u Hrvatskoj za poduzetnike

16.05.2022.

Leslie Shannon, renomirana stručnjakinja iz globalno poznatog telekomunikacijskog diva Nokia, održala je u četvrtak u prostorima HUB385 predavanje za poduzetnike pod nazivom „Early Signals, Future Scenarios“.