Adrian Garett novi komercijalni direktor Tele2 Hrvatska

Adrian Garett novi komercijalni direktor Tele2 Hrvatska

Novi je komercijalni direktor Tele2 Hrvatska  je Adrian Garett koji dolazi s jedne od vodećih pozicija unutar Telefonica grupe u Republici Češkoj gdje je bio zadužen za poslovne korisnike. Iza sebe ima 15-godišnje međunarodno iskustvo u telekomunikacijskom sektoru na području Europe i Azije.

„Veliko mi je zadovoljstvo preuzeti funkciju komercijalnog direktora Tele2 Hrvatska zaduženog za komercijalnu strategiju, marketing, prodaju, inovacije i nove proizvode. Svjestan sam kako je riječ o konkurentnom tržištu, radujem se novim poslovnim izazovima i ostvarenju daljnjeg poslovnog rasta nastavkom pozicioniranja Tele2 kao operatera koji nudi najbolji odnos cijene i kvalitete privatnim i poslovnim korisnicima“, istaknuo je Adrian Garett, novi komercijalni direktor Tele2 Hrvatska.

Posljednjih šest godina Garett je proveo na različitim menadžerskim pozicijama zadužen za rezidencijalne i poslovne korisnike u Telefonica grupi u Republici Češkoj. Titulu magistra poslovnog upravljanja iz područja globalnog poslovanja (Master of Business Administration) stekao je na američkoj Thunderbird School of Global Management.

„Pozdravljam Adriana na poziciji komercijalnog direktora Tele2 Hrvatska i želim mu dobrodošlicu u Tele2 tim. Vjerujem kako će njegovo bogato iskustvo dodatno osnažiti Tele2 u Hrvatskoj kako bi nastavili razvijati strategiju fokusirajući se na pružanje najbolje vrijednosti za novac slušajući naše korisnike“, rekla je Malin Holmberg, predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska.

Još iz kategorije

Njemačka će dozvoliti Huaweiju sudjelovanje u izgradnji 5G mreža

Njemačka će dozvoliti Huaweiju sudjelovanje u izgradnji 5G mreža

18.10.2019. komentiraj

Kineski tehnološki gigant Huawei ipak s krajem godine ide prema pozitivnijim vijestima vezanima uz svoje poslovanje, što potvrđuju ranije informacije o blažim sankcijama Sjedinjenih Američkih Država te posljednje informacije o tome da će ipak biti dio njemačke tranzicije na mobilne mreže pete generacije (5G).

Projekt RUNE predstavljen hrvatskim telekom operatorima

Projekt RUNE predstavljen hrvatskim telekom operatorima

17.10.2019. komentiraj

Tvrtka RUNE Crow, u kongresnom centru Forum Zagreb, hrvatskim telekom operatorima predstavila projekt RUNE (Rural network), kojeg provodi na području Republike Hrvatske.  Projekt RUNE pokrenut je s ciljem osiguranja ultra-brze širokopojasne optičke infrastrukture za korisnike u ruralnim područjima Hrvatske (Primorsko-goranske i Istarske županije). S izgradnjom na područjima koja trenutno nisu pokrivena svjetlovodnom infrastrukturom, RUNE će pomoći jedinicama lokalne samouprave u dostizanju ciljeva Digitalne agende za Europu 2020, kroz osiguravanje povezivanja na novu svjetlovodnu pristupnu mrežu koja će omogućiti brzine veće od 1 Gbps.

HT dobio kaznu od 28,1 milijuna kuna

HT dobio kaznu od 28,1 milijuna kuna

17.10.2019. komentiraj

Visoki trgovački sud odbio je žalbu najjačeg domaćeg telekoma HT-a i odredio kaznu u visini od 28,1 milijuna kuna jer je 2015 i 2016. kršio odredbe zakona o elektroničkim komunikacijama jer nije dostavljao potrebnu dokumentaciju telekom regulatoru HAKOM-u.