A1 Hrvatska unosi promjene u Tomato

A1 Hrvatska unosi promjene u Tomato

Foto: DepositPhotos

Svoj drugi brand A1 Hratska je odlučio osvježiti tako će Tomato dobiti novi web i nove mogućnosti. Kako ističu novi, jednostavniji i funkcionalniji Tomato web omogućuje korisnicima pametno praćenje troškova, pregled opcija i tarifa, te sada korisnici mogu samostalno birati usluge bez odlazaka na prodajna mjesta ili poziva korisničkoj službi.

Korisnici mogu naručiti SIM karticu na kućnu adresu ili samostalno napraviti prijenos broja iz druge mreže, kao i prelazak s bonova na pretplatu. Proces aktivacije broja ili usluga je značajno ubrzan i sve se može obaviti na internetskim stranicama i s mobilnog uređaja.

Nove internetske stranice u potpunosti su prilagođene navikama korisnika. S obzirom na to da čak 80 posto posjeta na stranicu dolazi s mobilnih uređaja, novi dizajn i funkcionalnosti prvenstveno su prilagođeni mobilnom prikazu. Također, novi izgled, ali i funkcionalnosti za jednostavno upravljanje korisničkim računom dobila je i Moj Tomato aplikacija. Uz potpunu kontrolu potrošnje, aplikacija nudi i personalizirane dnevne ponude prilagođene potrebama korisnika.

Osim toga kažu u A1 Hrvatska kako današnje korisnike odlikuje, prije svega, racionalan pristup kupovini, savjesno upravljanje novcem, a od usluge očekuju funkcionalnost i jednostavnost. Ne kupuju više nego što im je potrebno, a novac promišljeno troše. Životni im je moto „Ne zato što nemam, nego zato što ne dam!“. Upravo taj stil života reflektira nova Tomato kampanja „Samo ono što ti stvarno treba“, a lice koje je predstavlja legendarni je glumac Mustafa Nadarević, u ulozi racionalnog potrošača koji pametno kupuje i ne pristaje na kompromise, ističu u A1 Hrvatska. Uloge koje je do sada igrao, pogotovo u popularnim serijama, odlično su se uklopile u ideju da upravo on bude predstavnik  pametnih potrošača koji vode računa o svim sitnim slovima, uz šaljivi ton.

„Korisnici uz pretplatu na Srednjoj tarifi za 50 kn dobivaju 4000 jedinica, a na Velikoj tarifi za 70 kn čak 7000 jedinica. Za korisnike koji na novim internetskim stranicama prijeđu u Tomato, u Srednjoj tarifi dobit će još 1000 jedinica, a Velikoj 2000 jedinica. Nakon što iskoriste sve jedinice u paketu, svaki MB internetskog prometa plaćat će 10 puta manje nego do sada, samo 0,049 kn po MB“, ističu u A1 Hrvatska.

„Novi korisnici Tomata na bonove dobit će dodatne jedinice, ako SIM naruče na internetskim stranicama i to 1000 jedinica na Srednjoj tarifi te na Velikoj 2000 jedinica. Za 50 kuna može se aktivirati Opcija flat internet za 5 dana neograničenog surfanja. I dalje vrijede pogodnosti za kupovinu bonova na A1 digitalnim kanalima. Korisnici dobivaju dodatne MB za podatkovni promet (do 4.000 MB) – za bon od 55 kuna 500 MB, a za bon od 110 kuna 1.000 MB.

Također, u trenutačnoj promociji za sve kupljene bonove, neovisno o prodajnom kanalu i vrijednosti, korisnici će na račun dobiti više kuna, nego što su platili. Na primjer, za kupljeni bon od 55 kuna od četvrtka korisnici će na računu imati 60 kuna odnosno za bon od 110 kuna na računu će imati 120 kuna za pozive, poruke i surfanje“, pojašnjavaju u A1 Hrvatska.

Još iz kategorije

A1 Hrvatska podigao brzinu mobilne do 1,35 Gbit/s

A1 Hrvatska podigao brzinu mobilne do 1,35 Gbit/s

23.05.2019. komentiraj

Investicijom i  implementacijom dodatnih frekvencija na 2100 i 2600 MHz, A1 Hrvatska povećala je kapacitete i maksimalne brzine koje se mogu postići na 4G Advanced Pro mreži. Tako je dosadašnja maksimalna brzina od 750 Mbit/s povećana na 1,35 Gbit/s. Usporedbe radi, to je brzina preuzimanja video sadržaja od 10 GB u samo jednoj minuti.

Održan okrugli stol „Prednosti uvođenja 5G mreža u RH“

Održan okrugli stol „Prednosti uvođenja 5G mreža u RH“

22.05.2019. komentiraj

U sklopu konferencije MIPRO 2019. odnosno 42. međunarodnog skupa za informacijsku i komunikacijsku tehnologiju, elektroniku i mikroelektroniku u Opatiji je održan okrugli stol „Prednosti uvođenja 5G mreža u RH“.

Macron poručuje da Europa neće blokirati Huawei

Macron poručuje da Europa neće blokirati Huawei

20.05.2019. komentiraj

Francuski predsjednik Emmanuel Macron izjavio je da Europa neće iću putem Sjedinjenih Američkih Država po pitanju Huaweija, što znači da nikakve sankcije ili zabrane na tlu Europske unije neće vrijediti za tu kinesku kompaniju. Time je samo potvrdio sve ono što je njemačka kancelarka Angela Merkel na tu temu izgovarala posljednjih mjeseci.