WinDays Virtual donosi miks poslovnih i tehnoloških predavanja online

WinDays Virtual donosi miks poslovnih i tehnoloških predavanja online

Bez obzira što je zbog trenutne javnozdravstvene situacije konferencija WinDays20 powered by Microsoft odgođena za jesen, WinDaysi će bar djelomično održati travanjsku tradiciju i u srijedu, 22. travnja, održati WinDays Virtual, programski dan koji će se odvijati online. Uz registrirane sudionike, predavanja WinDays Virtuala moći će pogledati i poslušati svi zainteresirani, a program će kombinirati poslovna i tehnološka predavanja.

WinDays Virtual sudionike će okupiti putem Microsoft Teams Live Eventa, a kroz jednodnevni program vodit će ih poznata lica, Tomislav Tipurić i Igor Pavleković. Raspored predavanja bit će objavljen na WinDays.hr web stranici. Kako organizirati rad na daljinu, zašto trebamo zahvaliti IT-ju što uopće možemo raditi na daljinu i jesmo li sigurni dok radimo virtualno neke su od poslovnih i tehnoloških tema o kojima će govoriti strani i domaći predavači.

Među potvrđenim govornicima je i keynote predavač Steven Van Belleghem. Tijekom svog predavanja Customers the Day after Tomorrow govorit će o tome kako uz pomoć novih tehnologija što bolje „pročitati“ želje korisnika, dok će za jesen pripremiti novu temu koju će WinDays sudionici moći čuti uživo. Svoje predavanje na WinDays Virtualu održat će i poznati WinDays predavači Damir Dobrić, Marin Franković, Adis Jugo i Alen Delić.

Uz kvalitetan program kakav se od WinDaysa očekuje, sudionici će imati i priliku za opuštanje te za osvajanje nagrada. U zabavnom dijelu programa uživat će u ekskluzivnom razgovoru i nastupu Ivana Dečaka iz grupe Vatra koji će predstaviti novi single „Sva naša ljeta“. Tijekom WinDays Virtuala bit će objavljen i novi, jesenski termin konferencije koja će se, kako je i planirano, održati u Maistra hotelima u Rovinju.

Organizator konferencije koristi priliku i da ovim putem posebno zahvali brojnim registriranim sudionicima koji su zadržali svoje kotizacije bez obzira na promjenu termina te svim sponzorima koji podržavaju konferenciju.

Još iz kategorije

Trendovi koji će oblikovati budućnost poslovanja

Trendovi koji će oblikovati budućnost poslovanja

29.05.2020. komentiraj

COVID-19 je pokrenuo najveću virtualizaciju u svijetu poslovanja. Preko noći su se organizacije, timovi i pojedinci morali prilagoditi novom normalnom načinu rada. Od sredine ožujka 2020. godine više od 90% radne populacije u svijetu prisiljeno je raditi od doma, dok prema podacima iz State of Global Workforce istraživanja, tijekom 2019. godine s udaljenih lokacija radilo je tek 20% zaposlenika. Ključno pitanje u ovom trenutku je kako će posao izgledati u budućnosti.

Nova Canonova tehnologija UVgel spremna je unijeti revoluciju u tisak širokog formata

Nova Canonova tehnologija UVgel spremna je unijeti revoluciju u tisak širokog formata

29.05.2020. komentiraj

Stvari se vrlo brzo mijenjaju u branši digitalnog tiska širokog formata. Ova tehnologija se sve češće koristi i izvan uobičajenih segmenata tradicionalnog oglašavanja i znakova velikog formata. Uz rast tiska tapeta i dekoracija interijera, tržište grafike širokog formata postaje uzbudljivije nego ikad.

Prilagođena poslovna rješenja uz visoku razinu sigurnosti

Prilagođena poslovna rješenja uz visoku razinu sigurnosti

27.05.2020. komentiraj

Poslovanje u oblaku, osiguranje kontinuiteta poslovanja u krizi samo su neke od tema koje su se nametnule posljednjih tjedana i mjeseci kada je svijet pogodila jedna velika kriza, a pritom Zagreb još i potres i to su teme o kojima smo porazgovarali s voditeljem informacijske sigurnosti u Setcoru Vedranom Vujasinovićem.