VMware pokazao kako od kaosa u oblacima do pametnih oblaka

VMware pokazao kako od kaosa u oblacima do pametnih oblaka

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Na VMware Explore 2022 Europe, koji je danas započeo u Barceloni, VMware je predstavio inovacije, nove ponude, usluge i proširena partnerstva koja korisnicima omogućuju da dodatno optimiziraju svoj multi-cloud putovanje.

"VMware, zajedno s partnerima, nastavlja isporučivati inovativne proizvode i rješenja kako bi korisnicima omogućio da u potpunosti iskoriste prednosti cloud-smart pristupa", rekao je Raghu Raghuram, izvršni direktor VMware-a.

„Korisnici prepoznaju da im okruženje s više oblaka omogućuje odabir oblaka – suverenih i globalnih – u kojima će pokretati svoje aplikacije. VMware je tu na svakom koraku kako bi im pomogao transformirati složenost multi-clouda u njihovu konkurentsku prednost“, tvrdu Raghuram.

„Digitalna transformacija glavna je tema za tvrtke koje žele ubrzati tempo inovacija. Razumijemo izazove s kojima se suočavaju u smislu troškova, kibernetičke sigurnosti i potrošnje energije. Kroz naše inovacije i proširena partnerstva, mi smo u jedinstvenoj poziciji da im pomognemo prevladati te izazove“, pojašnjava Raghuram.

Na putu prelaska na multi-cloud, organizacije se suočavaju s velikim povećanjem složenosti, sigurnosnim izazovima i nedostatkom vještina u svojim timovima. Unatoč izazovima, organizacije su ubrzale korištenje multi-clouda. Zajedno sa svojim partnerima, VMware pomaže organizacijama da uspješno usvoje "Cloud Smart" pristup, omogućujući fleksibilnost i izbore u različitim cloud okruženjima.

Cloud-smart organizacije osjetile su prednosti svojih muliti-cloud operacija i bilježe povećanu konkurentnost i poboljšane rezultate, tvrde u VMwareu i dodaju da prema istraživanju Vanson Bournea koje je naručio VMware, 97 posto anketiranih cloud-smart organizacija kaže da je multi-cloud pristup poboljšao njihov rast prihoda, a 96 posto kaže da je poboljšao njihovu profitabilnost. Rezultati studije ukazuju na pozitivan efekat VMware Cross-Cloud usluga – koje korisnicima pružaju prednosti smart-cloud pristupa pomažući im da odaberu pravi oblak za pravu aplikaciju.

Još iz kategorije

Osvježeni brend za digitalnu stvarnost

Osvježeni brend za digitalnu stvarnost

28.11.2022.

Digital Realty i Interxion spojili su se 2020. godine, a snažna kombinacija dviju kompanija uz globalni rast Digital Realtyja u posljednje dvije godine rezultirala je tvrtkom koja nudi najveću globalnu platformu za podatkovne centre na svijetu – PlatformDIGITAL.

Vrijeme hibridnog rada ostaje kao i uredi bez papira

Vrijeme hibridnog rada ostaje kao i uredi bez papira

28.11.2022.

Najnovije istraživanje tvrtke Canon Europe otkrilo je da velika većina europskih tvrtki još uvijek nije spremna za suočavanje s izazovima informacijske sigurnosti povezanih s radom na daljinu i hibridnim radom, ističe za ICTbusiness.info Angelina Vučković koja vodi Canonovo B2B poslovanje u regiji i hrvatski ured Canona.

Poslovna inteligencija i Legit otvaraju ured u Osijeku

Poslovna inteligencija i Legit otvaraju ured u Osijeku

24.11.2022.

Poslovna inteligencija i Legit jučer su i službeno otvorile svoj zajednički ured u Osijeku. Pored zagrebačkoga sjedišta u kojem dvije kompanije također dijele prostor, Osijek im je druga lokacija u Hrvatskoj, a Poslovnoj inteligenciji 9. sveukupno.